Zoho Writer: Zavedenie skupín podľa, agregácie a opakujúcich sa oblastí v šablónach na spájanie pošty

Zoho Writer: Zavedenie skupín podľa, agregácie a opakujúcich sa oblastí v šablónach na spájanie pošty

Zobrazte údaje presne tak, ako chcete, a zvýraznite kľúčové poznatky pomocou vylepšených šablón na spájanie v aplikácii Zoho Writer.

Zlúčenie šablón aplikácie Zoho Writer sme vylepšili o možnosť dynamicky zoskupovať, agregovať a opakovať údaje ako bloky. Teraz môžete načítať údaje z ľubovoľného zdroja údajov vrátane Zoho CRM, Bigin a Creator a prezentovať ich v ľahko zrozumiteľnej forme len niekoľkými kliknutiami.

Tu sa dozviete, ako môžete vylepšiť prezentáciu údajov pomocou zoskupovania podľa, agregácie, opakujúcich sa oblastí a transformácie údajov.

Poďme podrobne porozumieť týmto novým možnostiam a ich používaniu. Aby to bolo jednoduchšie, pozrime sa na to, ako spoločnosť Zylker Automobiles, imaginárny výrobca automobilov, využíva nové možnosti zoskupovania a slučiek na jednoduchú prezentáciu svojich údajov rôznymi spôsobmi.

1. Vizualizujte údaje pomocou skupín podľa pre jednoduché a rýchle pochopenie.

Obchodný prípad: Vygenerujte hlavný cenník s cenami všetkých modelov automobilov podľa stavu.



Administrátor predaja spoločnosti Zylker Automobiles používa group by a opakujúce sa oblastina zobrazenie cenníka všetkých modelov automobilov samostatne pre každý štát vždy, keď sa zmenia ceny ich automobilov.

FunkciaGroup by (zoskupiť podľa) pomáha zoskupovať údaje na základe konkrétneho poľa alebo hodnoty. Pomocou opakujúcich sa regiónov môžete nakonfigurovať rozloženie/tabuľku/riadok iba raz a dynamicky ho rozšíriť na základe objemu údajov namiesto ručného rozširovania. Podrobný postup používania funkcie group by nájdete tu.

Pozrite si toto video, v ktorom sa dozviete, ako používať funkcie zoskupenia podľa, agregácie a transformácie údajov v šablónach na spájanie pošty.

2. Sumarizujte údaje, aby ste zvýraznili kľúčové aspekty a poznatky.

Obchodný prípad: Vytvorte mesačnú správu o príjmoch so súhrnmi a členením príjmov pre celú krajinu a jednotlivé regióny.


Funkcie agregácie môžete použiť na sumarizáciu veľkého objemu údajov, aby ste získali dôležité poznatky, napríklad maximum, minimum, počet, priemer a súčet.

Administrátor predaja spoločnosti Zylker Automobiles kombinuje silu zabudovaných funkciízoskupenia podľa, agregácie a opakovania regiónov na zvýraznenie:

  • Celkové tržby dosiahnuté za mesiac.
  • Celkové príjmy podľa jednotlivých štátov s rozdelením príjmov z jednotlivých kategórií.
  • Granulárny, položkový rozpis tržieb pre každú kategóriu pre každý štát.

Kliknutím sem sa dozviete, ako používať agregačné funkcie.

3. Transformácia údajov na vytvorenie a vyplnenie čiastkových formulárov.

Obchodný prípad: Vygenerujte a uložte podrobnú správu o príjmoch každého štátu ako samostatný súbor do konkrétneho priečinka.



Spoločnosť Zylker Automobiles používa transformáciu údajov na mapovanie požadovaných polí v zdroji údajov ako polí hlavného a vedľajšieho formulára. To im umožňuje extrahovať a spracovať nespracované, neusporiadané transakčné údaje na vygenerovanie správy o príjmoch pre každý štát samostatne. Kliknite sem a dozviete sa, ako používať možnosť Transformácia zdroja údajov.

4. Formátujte údaje pomocou nových možností formátovania čísel.

Obchodný prípad: Na začiatku každého mesiaca pošlite každému SDR e-mail s celkovými príjmami za predchádzajúci mesiac v slovnom vyjadrení spolu so zhrnutím ich výkonnosti.



Aplikácia Zoho Writer pridala nové možnosti formátovania výlučne pre čísla. Pomocou nich teraz môžete previesť číslo na text, poradové číslo, poradový text a poradový rok.

Administrátor predaja spoločnosti Zylker Automobiles používa novú možnosť formátovania čísla na text na konverziu a zobrazenie čísel ako textov v e-maile, ktorý každý mesiac posiela svojmu SDR.

Vyskúšajte funkcie zoskupenia podľa a agregácie v šablónach na spájanie pošty Writer a dajte nám vedieť svoju spätnú väzbu. Môžete si pozrieť aj toto video, aby ste pochopili, ako tieto funkcie používať na zvýšenie úrovne vašich dokumentov.

Ak potrebujete pomoc alebo máte otázky pri konfigurácii operácií zoskupovania podľa, agregácie alebo transformácie údajov, napíšte nám nasupport@zohowriter.com alebo pridajte komentár nižšie.

Šťastné zlučovanie a vizualizáciu údajov!