Zoho Writer: Používanie aplikácie Zoho Creator ako zdroja pre šablóny na spájanie v aplikácii Zoho Writer

Zoho Writer: Používanie aplikácie Zoho Creator ako zdroja pre šablóny na spájanie v aplikácii Zoho Writer

Ahojte všetci!

S radosťou vám oznamujeme, že sme vylepšili integráciu aplikácie Zoho Creator s aplikáciou Zoho Writer, aby bola táto kombinácia ešte výkonnejšia. Teraz môžete používať aplikáciu Zoho Creator ako zdroj údajov pre šablóny na spájanie pošty v aplikácii Zoho Writer.

Sprístupnenie väčšieho množstva údajov z obľúbenej platformy pre vývoj nízkych kódov v aplikácii Writer otvorí používateľom nové možnosti vytvárania a odosielania najrôznejších dokumentov, efektívneho riadenia obchodných procesov a zaistenia bezpečnosti.

Funkcie

Bezproblémová integrácia s poliami podformulára
Používatelia aplikácie Zoho Creator môžu teraz v aplikácii Zoho Writer bezproblémovo využívať polia podformulárov pomocou funkcie zlúčenia úloh. To umožňuje podnikom vytvárať dokumenty, ktoré sú viac založené na údajoch a používateľsky prívetivé, a znižuje manuálne úsilie potrebné na prípravu dokumentov.

Prístup k ďalším poliam aplikácie Creator
Prístup k rozsiahlym údajom z aplikácie Creator umožňuje používateľom vytvárať zložité a na údaje bohaté dokumenty. Vďaka tejto rozšírenej integrácii môžete pristupovať k údajom v poliach čiastkových formulárov a vyhľadávacích poliach.
Táto bezproblémová integrácia údajov zefektívňuje tvorbu zložitých obchodných dokumentov, čo je výhodné najmä pre organizácie závislé od dokumentov s vysokým obsahom údajov, ako sú zmluvy, správy a finančné výkazy.

Použitie a výhody

Odomknite silu podpisov
Jednou z výrazných funkcií tejto integrácie je možnosť používať podpisové pole v aplikácii Zoho Writer. Napríklad pri správe zmlúv môžete použiť elektronické podpisy na zefektívnenie procesu schvaľovania a podpisovania a zároveň zabezpečiť bezpečnosť.


Premeňte identifikátory alebo polia na čiarové kódy
Ďalšou zaujímavou funkciou je možnosť premeniť ID tvorcu alebo polia na čiarové kódy pomocou šablón na spájanie pošty. Používanie čiarových kódov umožňuje efektívne sledovanie a vyhľadávanie údajov, zvyšuje presnosť a dostupnosť a mnoho ďalšieho.

Predpokladajme aplikáciu na správu dodávateľov, ktorá obsahuje zmluvy. Funkcia šablón na spájanie pošty uľahčí bezproblémové extrahovanie údajov z aplikácie Creator do aplikácie Writer a pomôže vám vytvoriť dokument pre zmluvy. V rámci dokumentu Writer sa môžu zobrazovať polia, ID produktu, alfanumerické alebo numerické polia, ktoré možno vizuálne reprezentovať ako čiarové kódy.

Ako začať

  1. Prejdite na stránku writer.zoho.com a kliknite na položku Vytvoriť nový.
  2. V časti Automation Templates (Automatizačné šablóny) vyberte položku Merge Template (Šablóna zlúčenia) a kliknite na tlačidlo Create from Scratch (Vytvoriť od začiatku). Navrhnite svoju šablónu zlúčenia pomocou týchto krokov.

  3. Kliknite na hamburgerové menu vľavo a kliknite na položku Automate (Automatizovať).

  4. V časti Select the Data Source (Vybrať zdroj údajov) vyberte Zoho Creator a vyberte svoju aplikáciu.

  5. Pridajte príslušné polia z vašej aplikácie Creator. Podrobného sprievodcu prácou s poľami nájdete tu.


Kroky na vytvorenie zlučovacích dokumentov pomocou pracovného postupu aplikácie Zoho Creator
  1. Vytvorte formulár v aplikácii Zoho Creator s potrebnými poľami.
  2. Vytvorte šablónu na zlúčenie v aplikácii Zoho Writer pomocou týchto krokov.
  3. Vytvorte pracovný postup pre svoj formulár v aplikácii Creator a ako akciu pracovného postupu vyberte Deluge Script. To vám umožní vykonávať vlastné funkcie so zlúčením pošty v aplikácii Writer.
  4. Na vykonanie nakonfigurovanej funkcie použite názov pripojenia, ktoré ste pridali do skriptu Deluge. Pripojenia vám umožňujú integrovať cloudové služby prostredníctvom Deluge.
Vďaka týmto vylepšeniam sú aplikácie Zoho Creator a Zoho Writer ešte hodnotnejšou kombináciou pre podniky, ktoré chcú zjednodušiť správu dokumentov. Využitím možností oboch platforiem sa podniky môžu tešiť na budúcnosť, v ktorej budú tvorba dokumentov a správa údajov efektívnejšie, bezpečnejšie a používateľsky prívetivejšie ako kedykoľvek predtým.

Pozrite si aj príspevok Zoho Writer týkajúci sa šablón na spájanie pošty.

Neváhajte vyskúšať túto integráciu a poskytnúť svoju spätnú väzbu tak, že sa ozvete na adresu support@zohocreator.com alebo sa podelíte o svoje názory v časti s komentármi nižšie.

S pozdravom,
Tím Zoho Creator