Zoho Writer: Podmienené podpisy vo vypĺňateľných šablónach

Zoho Writer: Podmienené podpisy vo vypĺňateľných šablónach

Ahoj všetci,

Priali ste si niekedy možnosť dynamicky priraďovať podpisovateľov k dokumentom podľa potrieb rôznych pracovných postupov?

Môžete napríklad potrebovať, aby vedúci oddelenia podpísal rozpočet, ale až po prekročení určitej hranice. Alebo máte zmluvu, ktorú musí pred odoslaním klientovi podpísať interne rôzny počet ľudí.

Pomocou funkcie Conditional Signers (Podmienené podpisovanie) v šablónach Fillable Templates (Plniteľné šablóny) môžete nastaviť podmienky, sadnúť si a nechať aplikáciu Zoho Writer, aby sa o situáciu postarala. Táto funkcia je navrhnutá tak, aby bol váš proces podpisovania dokumentov nielen plynulejší, ale aj inteligentnejší.



Tu je stručný návod, ako nakonfigurovať Conditional Signers (Podmienené podpisovače) v šablónach Fillable Templates (Vyplniteľné šablóny):
  1. Vytvorte šablónu Fillable Template a pridajte všetky polia, ktoré vyžadujú podpisy.
  2. Prejdite na nastavenia položky On Submission (Pri predložení). Vyberte možnosť Odoslať na zber podpisov.
  3. Zadajte údaje pre každého z podpisovateľov.
  4. Definujte podmienky if-else na spustenie podmienených podpisovačov. Prispôsobte proces podpisovania na základe špecifických kritérií, čím zabezpečíte personalizovaný a efektívny pracovný postup.



Prejdite do používateľskej príručky, kde nájdete ďalšie informácie o podmienených podpisovačoch v šablónach Fillable Templates.

Dúfame, že vám to pomôže ponoriť sa do aplikácie Zoho Writer a preskúmať možnosti s podmienenými podpisovačmi v šablónach Fillable Templates. Ak máte akékoľvek otázky, napíšte nám na support@zohowriter.com a zostaňte naladení na ďalšie užitočné aktualizácie.