Zoho Writer: Jednoduché generovanie citácií a bibliografie

Zoho Writer: Jednoduché generovanie citácií a bibliografie

Najdôležitejšie funkcie generátora citácií v aplikácii Zoho Writer:

Citujte vo viacerých štýloch

Vkladajte citácie v súlade so sprievodcom štýlov podľa vlastného výberu. Vyberte si medzi štýlmi APA, MLA a Chicago Author-Date pre vaše citácie. V prípade potreby môžete medzi štýlmi citovania prepínať.

Vkladajte citácie z viacerých zdrojov

Pri písaní výskumnej práce sa musíte odvolávať na rôzne zdroje, ako sú knihy, časopisy a webové stránky, a to v tlačenej aj digitálnej podobe. Všetky tieto a ďalšie zdroje môžete správne uvádzať ako citácie pomocou rôznych možností zdrojov programu Writer.

Automatické generovanie citácií

Pomocou aplikácie Zoho Writer môžete automaticky vytvárať citácie. Vyberte si zdroj a sledujte, ako Writer vyplní autora, názov a rok. Skontrolujte všetky podrobnosti a jedným kliknutím pridajte citáciu.

Vytvorte si knižnicu citácií špecifickú pre daný dokument

Pridajte všetky citácie do svojho výskumného dokumentu a vytvorte si exkluzívnu knižnicu citácií špecifickú pre daný dokument. Spravujte svoje citácie a vkladajte alebo odstraňujte ich, keď pridávate alebo nahrádzate obsah dokumentu.

Píšte a citujte v jedinom okne

Písanie výskumnej práce a generovanie citácií môže byť ťažkopádne. Teraz môžete písať a citovať v jedinom okne aplikácie Zoho Writer. Vytvárajte citácie a pridávajte ich okamžite bez toho, aby ste museli prepínať medzi viacerými aplikáciami a kartami.

Spolupracujte na citáciách

Spolupracujte na citáciách rovnakým spôsobom, ako spolupracujete na svojich nápadoch v aplikácii Zoho Writer. Umožnite svojim spoluautorom pridávať a vkladať citácie, aby ste zabezpečili, že žiadny zdroj nebude prehliadnutý.

Pridávanie bibliografie

Vložte na koniec svojej výskumnej práce bibliografiu so všetkými citáciami - jediným kliknutím.

Čo sa pripravuje?

Aktívne pracujeme na pridaní vašich citácií zo Zotero do aplikácie Zoho Writer. Automaticky načítajte citácie zo Zotero, pridajte ich do svojich dokumentov v aplikácii Zoho Writer a eliminujte potrebu ich vytvárania od začiatku. Tu je náhľad na to, ako to bude fungovať: