Zoho Workerly: Novinky v roku 2024

Zoho Workerly: Novinky v roku 2024

Zoho Workerly je váš asistent pre všetky vaše personálne potreby. Pomôže vám spravovať zmeny a pracovné výkazy, prideľovať prácu správnym ľuďom a generovať faktúry, ktoré môžete posielať klientom, a to všetko v jednej ľahko použiteľnej platforme.

Úplne nová aplikácia Zoho Workerly 2024

S radosťou oznamujeme najnovšie aktualizácie našej platformy: úplne nové používateľské rozhranie plné nových funkcií a vylepšení, ktoré určite spôsobia revolúciu v tom, ako spravujete svoju dočasnú pracovnú silu. Od pokročilých funkcií plánovania až po možnosti fakturácie - tieto nové funkcie sú navrhnuté tak, aby bola správa pracovnej sily prístupnejšia a efektívnejšia. Pripravte sa na stretnutie s budúcnosťou riadenia pracovnej sily.

Zobrazenie zoznamu

Nové zobrazenie rozpisu v aplikácii Zoho Workerly vám umožňuje meniť rozvrhy za chodu. Ak napríklad pracovník zavolá, že je chorý, alebo sa nemôže dostaviť na zmenu, môžete zmenu jednoducho prideliť inému voľnému pracovníkovi. Táto úroveň flexibility a riadenia rozvrhov v reálnom čase je nevyhnutná pre personálne firmy, ktoré sa potrebujú rýchlo prispôsobovať meniacim sa personálnym potrebám.

Okrem toho aplikácia Zoho Workerly poskytuje zobrazenie zoznamu brigádnikov aj pracovných miest, ktoré vám umožňuje spravovať brigádnikov aj pracovné miesta s maximálnou efektivitou a zabezpečiť, aby boli splnené potreby klientov aj pracovníkov.

Prispôsobenie modulu

Celú aplikáciu Workerly si môžete prispôsobiť tak, aby fungovala podľa vašich predstáv, a to tak, že si prispôsobíte moduly, ktoré sa majú zobrazovať na obrazovke, na základe toho, čo zodpovedá stratégii vašej spoločnosti.

Vlastné polia s dočasnými údajmi

Prispôsobte si všetky dátové polia v žiadosti o brigádu vášho klienta na základe jeho požiadaviek. Vašim klientom môžete ponúknuť platbu na základe sadzby za prácu, sadzby za brigádu alebo sadzby za úlohu a uviesť podrobnosti, ako sú napríklad zúčtovateľné prestávky.

K dispozícii je aj ďalšia novinka: Ak vás klienti informujú, že sa zmenila základná odmena za prebiehajúcu prácu, budete môcť upraviť sadzbu a tiež uviesť, či sa zmena týka len nadchádzajúcich časových výkazov alebo celej práce. Malá úprava, ale veľký vplyv.

Umožniť klientom vytvárať pracovné miesta

Zabudnite na e-maily na odosielanie žiadostí o prácu. Vaši klienti teraz môžu priamovytvárať žiadosti oprácu a schvaľovať časové hárky na platforme Zoho Workerly. Týmto spôsobom môžete minimalizovať spätnú komunikáciu, ktorá je s tým spojená, a nenechávate takmer žiadny priestor na nesprávne oznámenie informácií.

Samostatný portál pre vašich brigádnikov

Workerly vám pomôže zaviesť úplnú transparentnosť. Stačí, ak brigádnikov vyzvete, aby sa zaregistrovali na portáli pre brigádnikov v službe Zoho Workerly prostredníctvom e-mailu alebo SMS, kde budú môcť nájsť zodpovedajúce pracovné miesta, zobraziť všetky podrobnosti o práci, kalendár a časové výkazy. Vaši brigádnici sa môžu prostredníctvom tohto portálu aj prihlasovať a odhlasovať sgeografickým označením, čo vám umožní sledovať dochádzku v reálnom čase.

Na záver môžete nastaviťproces povinnéhofotografovania priregistrácii (overený pomocou našej vlastnej technológie rozpoznávania tváre), povoliť predbežnú registráciu, ktorá umožní pracovníkom registrovať sa cestou na pracovisko, nakonfigurovať pripomenutia zmien, automatizovať odosielanie časových výkazov a povoliť skoršie odosielanie časových výkazov.

Efektívna správa brigádnikov a pracovných miest

Nie je váš pracovník k dispozícii na obsadenie určitej zmeny? Teraz môžete jednoducho nájsť náhradu na základe zručností, základnej mzdy a skúseností.

Môžete tiež ľahko nájsť zodpovedajúce pracovné miesta pre brigádnikov na základe presne tých istých kritérií a pridaných filtrov na vyhľadávanie pracovných miest s najvhodnejším časom zmeny vášho pracovníka.

Fakturácia na základe úloh

Jedna práca môže mať rôzne úlohy. Napríklad práca zdravotnej sestry spočíva v plnení rôznych úloh, ako je zaznamenávanie anamnézy, monitorovanie zdravotného stavu pacienta a obsluha zariadení. Teraz môžete definovať viacero mzdových sadzieb pre tieto jednotlivé úlohy. V aplikácii Zoho Workerly možno tieto úlohy definovať do jednej práce a každá úloha môže mať rôzne mzdové sadzby.

Udržujte svoje úlohy flexibilné

Nevyžaduje si vaša práca konkrétny časový harmonogram alebo zmenu? S Workerly nemusíte vopred definovať zmeny. Zachovajte flexibilitu úlohy , aby ste mohli plánovať zmeny v súlade s požiadavkami klienta podľa toho, ako sa vyskytnú.

Bezproblémová fakturácia

Nová edícia Workerly umožňuje hromadný export časových výkazov vo formáte PDF. Navyše, keď si zaobstaráte platené predplatné Workerly, získate Zoho Books ako bezplatný doplnok. Vďaka tejto integrácii môžete jednoducho exportovať časové hárky do Zoho Books a vytvárať faktúry, ktoré potom môžete priamo exportovať do systému na správu miezd. Vďaka našej novej aktualizácii môžete dokonca generovať faktúry týždenne a lepšie sledovať časové hárky tým, že ich označíte príslušným číslom faktúry. Vďaka tomu je to bezproblémový spôsob správy platieb.

Vlastné funkcie

Vytvorte si v rámci produktu vlastné funkcie na základe svojich jedinečných požiadaviek spustením jednoduchých programových skriptov. Pomocou vlastných funkcií môžete naprogramovať skripty pomocou programu Deluge Script.

Mobilné aplikácie

Zoho Workerly teraz tri mobilné aplikácie: Workerly pre brigádnikov (aplikácia Worker), Workerly pre agentov (Zoho Workerly) a aplikáciu Kiosk.

Aplikácia Worker sa postará o to, aby vaši brigádnici mali zjednodušenú prácu, pokiaľ ide o prijímanie a odmietanie zákaziek, prihlasovanie a odhlasovanie zo zmien a predkladanie časových výkazov priamo z aplikácie, čím sa eliminuje manuálne papierovanie.

Aplikáciu Kiosk je možné nainštalovať priamo na pracovisku, špeciálne pre pracovníkov, ktorí nevlastnia smartfón. Vďaka našej vlastnej technológii rozpoznávania tváre vám aplikácia Kiosk umožňuje presne sledovať čas brigádnikov na pracovisku klienta.

Aplikácia Zoho Workerly je určená pre agentov, ako ste vy, na jednoduchú správu celého životného cyklu brigádnikov. Vďaka výkonným nástrojom a intuitívnemu rozhraniu umožňuje mobilná aplikácia pre agentov efektívne riadenie pracovnej sily kedykoľvek a kdekoľvek.

    • Related Articles

    • Zoho Desk: Čo nové v roku 2024

      Tu sú niektoré z oblastí, ktoré sme zlepšili. Správa vstupeniek Prispôsobenie Automatizácia Zi a Ochrana osobných údajov a bezpečnosť Správa údajov Personalizácia a viacjazyčnosť Mobilné skúsenosti Správa vstupeniek Jednoduché prepojenie a správa ...
    • Zoho Social: Novinky v apríli 2024

      Publikovanie príbehov na Facebooku Príbeh môžete teraz priamo publikovať na Facebooku z webovej aplikácie Zoho Social. Nahrajte mediálny súbor z niektorej z dostupných možností pripojenia médií, ako je Knižnica médií, Cloud Picker atď., alebo ...
    • Novinky v aplikácii Zoho Books - júl 2023

      S potešením sa s vami delíme o najnovšie funkcie a vylepšenia ktoré sme vydali v&nbsptomto mesiaci. Aktualizácie tohto mesiaca siahajú od nových metód prideľovania nákladov na pozemky až po vylepšenia dizajnu v niektorých moduloch. Čítajte ďalej a ...
    • Novinky v aplikácii Zoho Expense: Júl 2023

      Dobrý deň, používatelia, Sme radi, že vám môžeme predstaviť náš mesačný prehľad aktualizácií, ktoré vám pomôžu zostať informovaní a bezproblémovo spravovať výdavky pomocou aplikácie Zoho Expense. Naše funkcie sme prispôsobili vašim jedinečným ...
    • Zoho CRM a Zoho Projects: rozšírená integrácia - tu sú novinky

      Novinky v aktualizácii: Konfigurácia klienta Vylepšili sme prehľadnosť informácií o klientovi pridaním osobitnej časti Konfigurácia klienta. Funkcia mapovania klientov bola síce k dispozícii v predchádzajúcom nastavení, ale nebola používateľom ...