Zoho Vault: Odomknite svoj Zoho Vault pomocou OneAuth, Windows Hello, TouchID, YubiKey a mnohých ďalších!

Zoho Vault: Odomknite svoj Zoho Vault pomocou OneAuth, Windows Hello, TouchID, YubiKey a mnohých ďalších!

Ahoj všetci,

S radosťou vám predstavujeme jednu z najžiadanejších funkcií - možnosť odomknúť váš Zoho Vault pomocou rôznych autentifikátorov. Hlavným účelom správcu hesiel je zapamätať si len jedno hlavné heslo a bezpečne pristupovať k svojim účtom. Mnohí používatelia však vyjadrili potrebu pohodlnejšieho spôsobu odomykania svojho trezora Zoho bez nutnosti ručného zadávania hesla.
Teraz môžu naši používatelia využívať pohodlné odomykanie trezoru Zoho pomocou nasledujúcich autentifikátorov:

  • Zoho OneAuth
  • Windows Hello
  • TouchID
  • Passkey
  • YubiKey

Hlavné heslo budete musieť zadať len pri prístupe k trezoru z iných zariadení alebo po vymazaní vyrovnávacej pamäte prehliadača.
V službe Zoho Vault uprednostňujeme bezpečnosť aj pohodlie. Vďaka tejto aktualizácii sme pre vás neuveriteľne zjednodušili odomykanie trezora a bezproblémový prístup k uloženým heslám.



Ak chcete podrobnejšie porozumieť tejto funkcii, odporúčame vám, aby ste si preštudovali našu komplexnú používateľskú príručku. Sme odhodlaní neustále zlepšovať vaše skúsenosti a tešíme sa, že v našich nadchádzajúcich verziách budeme riešiť ďalšie pripomienky. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte sa na nás obrátiť e-mailom alebo telefonicky. Sme tu, aby sme vám pomohli.