Zoho Social: Aktualizácia máj 2024

Zoho Social: Aktualizácia máj 2024

Správa interakcií s TikTokom a odpovedanie na ne z priečinka Doručená pošta

Svoje komentáre v službe TikTok teraz môžete spravovať a reagovať na ne z priečinka Doručená pošta sociálnej siete. Tu môžete interakcie triediť a zobrazovať v ľubovoľnom dostupnom predvolenom zobrazení alebo si vytvoriť vlastné zobrazenie. Tieto interakcie môžete priradiť komukoľvek z vášho tímu a nastaviť úroveň priority: nízka, stredná alebo vysoká. Môžete požiadať spoločnosť Zia, aby pripravila návrh odpovede na komentáre, a zabezpečiť, aby ste na otázky publika odpovedali okamžite.



Priraďte interakcie členom svojho tímu prostredníctvom kruhového vzorca

Okrem doterajšieho spôsobu, keď ste mohli interakciu priradiť priamo členovi tímu, môžete teraz zvoliť kruhový vzor priradenia. Metóda round-robin je proces, pri ktorom sa každému členovi tímu postupne priraďuje interakcia, až kým sa všetkým členom nepriradí jedna interakcia, a potom sa vzor začína znova s priradením ďalšej interakcie prvému členovi tímu. Prostredníctvom tejto metódy prideľovania môžete zabezpečiť, aby sa pracovná záťaž rovnomerne rozdelila medzi členov tímu, aby sa dosiahla rovnováha v plnení úloh a aby sa zvýšila celková produktivita tímu. Už sa nestane, že by ste vynechali interakciu!


Pridanie ponuky do príspevku na firemnom profile Google

V príspevkoch na firemnom profile Google môžete teraz propagovať ponuky a predajné zľavy týkajúce sa produktov alebo služieb, čím pomôžete osloviť viac zákazníkov a povzbudiť ich, aby sa rozhodli pre ponuku na nákup alebo využitie vašich služieb. Poskytnutím údajov, ako je názov ponuky, dátum začiatku a konca ponuky, kód kupónu a ďalšie, budete môcť jednoducho pridať ponuku do svojho príspevku a uviesť ju do prevádzky. Ponuku môžete pridať do svojho príspevku z okna Compose a zverejniť alebo naplánovať jej spustenie naživo na svojom profile.


Sociálne relácie

V našich epizódach #SocialSessions sme sa tento mesiac podelili o fascinujúce poznatky o sociálnych médiách od Christophera Penna, Mari Smith, Joea Pulizziho a Richarda Blissa.

Christopher Penn, spoluzakladateľ spoločnosti Trust Insights, hovorí o vývoji umelej inteligencie za posledných niekoľko rokov, jej súčasných možnostiach a potenciálnom vplyve na pracovné miesta.



V ďalšej epizóde Mari Smith, odborníčka na marketing spoločnosti Facebook, vysvetľuje plány spoločnosti Meta v oblasti vývoja AI v aplikácii a to, ako tieto plány uľahčia nadväzovanie kontaktov a zvýšia ich autentickosť.



Joe Pulizzi, generálny riaditeľ spoločnosti The Tilt & CEX, sa delí o svoju cestu v oblasti obsahového marketingu a poskytuje cenné tipy, ako dosiahnuť, aby váš obsah pracoval pre vás.



Na záver Richard Bliss, generálny riaditeľ spoločnosti BlissPoint Consulting, ponúka rady, ako využiť LinkedIn a maximalizovať svoju prítomnosť na tejto výkonnej sieťovej platforme.

    • Related Articles

    • Zoho CRM: Predstavujeme prvé natívne integrácie v pieskovisku vášho CRM - Zoho Survey a Zoho Social

      Sandboxy ponúkajú bezpečný spôsob replikácie produkčných prostredí, ktorý umožňuje bezrizikové testovanie, školenie a zdokonaľovanie procesov pred vykonaním skutočných zmien.Jedným z výrazných nedostatkov sandboxu Zoho CRM je podpora integrácie, ...
    • Mesiac, ktorý bol v Zoho Workplace | máj 2023

      Dúfam, že sa vám všetkým darí a zostávate v bezpečí. Mesiac máj bol naozaj vzrušujúci a podarilo sa nám priniesť vám niekoľko vylepšení a nových funkcií v našich produktoch Zoho Workplace. Pozrite si ich! Zoho Mail Poštový asistent na pomoc ...
    • Zoho CRM Community Digest - máj 2023

      Aktualizácie produktu Zoho CRM: Aktualizácia správania polí vzorcov: Predtým sa pri odstránení polí vzorcov z rozloženia vyskytol problém, keď systém pokračoval vo výpočte hodnoty poľa vzorca v backende vždy, keď sa aktualizovali súvisiace polia. ...
    • Zoho Social: Novinky v apríli 2024

      Publikovanie príbehov na Facebooku Príbeh môžete teraz priamo publikovať na Facebooku z webovej aplikácie Zoho Social. Nahrajte mediálny súbor z niektorej z dostupných možností pripojenia médií, ako je Knižnica médií, Cloud Picker atď., alebo ...
    • Zoho CRM - aktualizácia funkcie uzamykania záznamov

      Intro - uzamknutie záznamu manuálne alebo automaticky pri splnení určitých podmienok. Konfigurácia uzamykania sa musí nastaviť pre každý modul samostatne. Na konkrétny modul môžete prejsť v Moduly a poliaer na stránke s nastaveniami a nájdete ...