OpenAI feature partner annoutncement .png

dopĺňanie technológií a umelej inteligencie (AI) sa v dnešnej digitálnej dobe stáva pre nás a naše organizácie čoraz dôležitejším. Technológie spôsobili revolúciu v tom, ako žijeme, pracujeme a komunikujeme, a AI sa rýchlo stáva transformačnou silou v takmer každom odvetví.

Zlepšila sa efektívnosť, úspora nákladov, zvýšila sa produktivita a zlepšilo sa rozhodovanie pre všetkých. Keďže spoločnosť Zoho sa naladila na vlnu umelej inteligencie, ws radosťou oznamujeme integrácia Zoho SalesIQ s ChatGPT, vďaka čomu je naša platforma ešte robustnejšia a efektívnejšia. Táto spolupráca prináša súbor funkcií poháňaných umelou inteligenciou, ktoré sú navrhnuté tak, aby zefektívnili vašu zákaznícku podporu, ako napríklad:

📋 Konverzácia szhrnutie: Rozlúčte sa s prezeraním dlhých konverzácií v chate. Naša umelá inteligencia automaticky zhrnie chaty do bodov, čím ušetrí agentov čas a pomáha im lepšie pochopiť problémy zákazníkov.

Conversation-Summary.gif


🏷️ Generovanie značiek: Zabudnite na manuálne označovanie - náš systém teraz generuje značky na základe prepisov chatu, čím zabezpečuje relevantnú kategorizáciu a jednoduchšie vyhľadávanie záznamov chatu.


📝 Písanieasistent: Vylepšite odpovede svojich agentov' pomocou nášho asistenta písania s umelou inteligenciou, ktorý vyhodnocuje odpovede z hľadiska syntaktických chýb a tónu. Okrem toho generuje preformulované, revidované, skrátené a rozšírené verzie textu odpovede, čím zabezpečuje zrozumiteľnosť a profesionalitu pri každej interakcii.

Writing-assistant.gif


🤖
🤖
 Karta ChatGPT v bezkódovom nástroji na tvorbu botov: Čo keby ste mohli preniesť silu ChatGPT do SalesIQ chatUľahčite svojmu agentovi'prácu a obohaťte zákaznícke konverzácie s AI-správne odpovede by začlenenie karty ChatGPT do Zobota, našej bezkódovej platformy na tvorbu chatu s umelou inteligenciou.

Pripravení na to, aby ste si vylepšili Zoho SalesIQ pomocou ChatGPT? 

 Na nastavenie a prístup k integrácii postupujte podľa týchto jednoduchých krokov:

1️⃣ Prihláste sa do svojho účtu Zoho SalesIQ s oprávneniami správcu.
2️⃣ Prejdite na Settings > Integrations > ChatGPT a kliknite na "Add."
3️⃣ Uveďte názov organizácie, ID a alfanumerický kľúč API získaný od ChatGPT na pripojenie k Zoho SalesIQ.


Poznámka: Integrácia SalesIQ-ChatGPT je k dispozícii pre všetky plány SalesIQ. Ak máte účet ChatGPT, môžete ho integrovať so SalesIQ. Môžete si vytvoriť API key z OpenAI v časti API critical a získať údaje o organizácii (názov a ID organizácie) v časti Nastavenia.



Sme presvedčení, že naši partneri budú mať z týchto špičkových funkcií veľký úžitok a pripravia tak cestu pre bezproblémové, efektívne a špičkové interakcie so zákazníkmi. 🎉