Zoho Recruit: Vyskúšajte nášho optimalizovaného chatbota

Zoho Recruit: Vyskúšajte nášho optimalizovaného chatbota


S radosťou vám oznamujeme, že chatbot Zoho Recruit'dostal vzrušujúcu aktualizáciu! Vďaka tomuto vylepšeniu budú mať náboroví pracovníci prístup k ešte väčšiemu množstvu funkcií, ktoré im pomôžu pasívne nájsť najlepších kandidátov na otvorené pozície. Nižšie uvádzame kompletný súbor aktualizácií, ktoré sme vo funkcii vykonali.

Podpora viacerých príloh

Kandidáti môžu teraz nahrať viac ako jednu prílohu. Od tejto aktualizácie môžu náboroví pracovníci získať od uchádzačov prostredníctvom chatbota viacero súborov. To znamená, že uchádzači teraz môžu nahrať viacero súborov, napríklad životopisy, motivačné listy a certifikáty, čo náborovým pracovníkom uľahčí získať komplexnú predstavu o uchádzačovi.

Výhody
  • Pomôže vám získať ucelenejší obraz o zručnostiach a skúsenostiach uchádzača'.

Zlepšenie súladu

Urobili sme to tak, že uchádzači poskytujú súhlas s informáciami, ktoré odosielajú prostredníctvom chatbota. Náboroví pracovníci sa tak vyhnú mnohým právnym problémom a zabezpečia, aby vždy dodržiavali správne právne postupy, pokiaľ ide o ochranu osobných údajov. Tým, že od kandidátov vyžadujeme súhlas, zabezpečujeme, že náboroví pracovníci môžu bez obáv používať Zoho Recruit s vedomím, že dodržiavajú všetky potrebné predpisy.

Výhody 
  • Chráni vás pred prípadnými právnymi problémami a zabezpečuje, aby vaše procesy prebiehali podľa správnych právnych postupov.
  • Uchádzačom poskytuje väčšiu transparentnosť a kontrolu nad zdieľanými údajmi, čo môže zvýšiť ich dôveru vo váš náborový proces.

Detaily o pracovnom mieste

Uchádzači si teraz môžu v rámci bota prezerať relevantné podrobnosti o voľných pracovných miestach. Po kliknutí na otvorené pracovné miesto sa im zobrazí zobrazenie karty pracovného miesta, ktoré obsahuje relevantné podrobnosti. Táto funkcia pomôže uchádzačom lepšie pochopiť požiadavky na pracovné miesto a umožní im robiť informovanejšie rozhodnutia pri uchádzaní sa o pozíciu.

Výhody

  • Uchádzači môžu robiť informovanejšie rozhodnutia o pozíciách, o ktoré sa uchádzajú, čím sa zvyšujú ich šance na úspech vo výberovom konaní.
  • Náboroví pracovníci môžu profitovať z toho, že dostanú žiadosti od kvalifikovanejších kandidátov, ktorí lepšie rozumejú požiadavkám na danú pozíciu.

Vylepšené nahrávanie súborov

Vylepšili sme časy nahrávania, takže uchádzači sa môžu rýchlejšie uchádzať o pracovné miesta, čím sme zlepšili celkový zážitok uchádzačov. Vďaka tejto aktualizácii môžu teraz uchádzači vďaka rýchlejším časom nahrávania jednoducho podávať žiadosti o zamestnanie. To znamená, že sa môžu uchádzať o viac pracovných miest za kratší čas, čím sa zvýšia ich šance nájsť si prácu svojich snov.

Výhody 
  • Rýchlejšie odosielanie môže viesť k väčšiemu počtu žiadostí od kandidátov, čo môže náborovým pracovníkom pomôcť rýchlejšie nájsť vhodných kandidátov na voľné pozície.
  • Uchádzači sa môžu uchádzať o viac pracovných miest za kratší čas, čím sa zvyšujú ich šance nájsť pre nich to správne pracovné miesto.

Opravy chýb a zlepšenie výkonu

Opravili sme chyby nájdené po vydaní tejto funkcie a zlepšili sme časy odozvy konverzačných schopností chatbota'. Náš tím tvrdo pracoval na tom, aby chatbot fungoval bez problémov a aby sa všetky chyby a problémy rýchlo vyriešili. Vďaka týmto vylepšeniam výkonu bude chatbot schopný reagovať rýchlejšie a poskytovať lepší celkový zážitok náborovým pracovníkom aj kandidátom.

Výhody

  • Hladšia skúsenosť s chatbotom môže zvýšiť spokojnosť uchádzačov a zefektívniť proces náboru.
  • Rýchlejšia odozva môže náborovým pracovníkom ušetriť čas a úsilie, čo im umožní sústrediť sa na iné dôležité úlohy.
Touto aktualizáciou sme nadšení a veríme, že zmení pravidlá hry pre personalistov, ktorí chcú nájsť najlepších kandidátov na svoje voľné pozície. Vďaka týmto vylepšeniam môžu teraz náboroví pracovníci získať od kandidátov viac informácií a zároveň sa uistiť, že dodržiavajú správne právne postupy. Uchádzači budú na druhej strane profitovať z rýchlejších časov nahrávania, prístupu k ďalším podrobnostiam o pracovnej pozícii a zlepšeného celkového zážitku. Len prečítajte si naše pomoci ak potrebujete pomoc s konfiguráciou funkcie.