Zoho Recruit: Predstavujeme našu prémiovú integráciu zverejňovania pracovných ponúk so sieťou LinkedIn

Zoho Recruit: Predstavujeme našu prémiovú integráciu zverejňovania pracovných ponúk so sieťou LinkedIn

S radosťou vám oznamujeme aktualizáciu, ktorá mení pravidlá hry a ktorá revolučne mení spôsob, akým môžete bez námahy prilákať špičkové talenty. Vďaka najnovšiemu vylepšeniu v aplikácii Zoho Recruit váš náborový proces práve získal silný impulz, ktorý vám umožní využívať službu LinkedIn Premium Job Posting priamo z našej platformy.

Výhody používania služby Premium Job Posting v službe LinkedIn

Predstavte si, že propagujete svoje pracovné ponuky nielen efektívne, ale aj strategicky. Tu sa dozviete, ako táto integrácia pomáha riešiť vaše boľavé miesta;

Rozšírený dosah

Vaše zverejnené pracovné ponuky sa nebudú len tak zdržiavať, ale budú aktívne vyhľadávať vhodných kandidátov. Prostredníctvom odporúčaní práce v sieti LinkedIn sa vaše ponuky dostanú k pasívnym kandidátom prostredníctvom "Pracovné ponuky, ktoré by vás mohli zaujímať", propagačných e-mailov a kanála LinkedIn. Je to cielené zviditeľnenie na úplne novej úrovni.

Pokročilé cielenie

Už nemusíte hádzať široké siete a dúfať v to najlepšie. Vďaka možnosti zacieliť na kandidátov s konkrétnymi zručnosťami v preferovaných lokalitách sa zameriavate na kvalitné žiadosti, čím šetríte čas a úsilie.

Zvýšený počet uchádzačov

Nielenže zdvojnásobíte alebo strojnásobíte počet uchádzačov - v porovnaní so základnými pracovnými ponukami potenciálne oslovíte trikrát viac uchádzačov. To je exponenciálny nárast potenciálnych zamestnancov!

Okamžité mobilné oznámenia

Uchádzači, ktorí spĺňajú vaše kritériá na obsadenie pracovného miesta, dostávajú okamžité mobilné oznámenia. Ide o to, aby sa vaše voľné pracovné miesta dostali k tým správnym očiam práve vtedy, keď ich hľadajú.

Kontrola a flexibilita

Jednoducho upravujte limity jednotlivých pracovných miest a mesačných rozpočtov. Vy ste v pozícii vodiča a prispôsobujete svoje náborové stratégie tak, aby ste dosiahli optimálne výsledky.

Ako môžem začať?

Práca s touto integráciou je jednoduchá. Tu je zjednodušený sprievodca, ktorý vám pomôže začať;
  • Prejdite do ponuky Nastavenie > Rozbočovač pracovných ponúk > Pracovné ponuky. Pomocou filtrov na ľavom paneli vyhľadajte a aktivujte LinkedIn (Paid). Zadajte svoje ID spoločnosti LinkedIn a ID zmluvy, vyjadrite súhlas so zmluvnými podmienkami spoločnosti LinkedIn a autorizujte pripojenie.

  • Vyberte svoju zmluvu LinkedIn Recruiter Contract, vyberte profil, ktorý chcete používať na zverejňovanie pracovných ponúk, a kliknite na tlačidlo Uložiť.

  • Prejdite na pracovnú ponuku, ktorú chcete zverejniť, kliknite na ikonu Publikovať, vyberte možnosť LinkedIn (Platené ) na zverejnenie pracovnej ponuky.