Zoho Recruit: Inteligentné popisy pre inteligentnejšie náborové pohyby

Zoho Recruit: Inteligentné popisy pre inteligentnejšie náborové pohyby

Efektivita, precíznosť a bezkonkurenčná produktivita sú piliermi úspešného podnikania, najmä v dynamickej oblasti náboru. Sme nadšení, že môžeme predstaviť prevratný nástroj, ktorý má nanovo definovať spôsob, akým vytvárate a optimalizujete popisy pracovných miest v systéme Zoho Recruit: Smart Assist.

Čo je Smart Assist?

Smart Assist je najnovšia inovácia na báze umelej inteligencie integrovaná do nástroja Zoho Recruit, starostlivo vytvorená tak, aby náborovým pracovníkom poskytovala také možnosti ako nikdy predtým. Je to nástroj, na ktorý ste čakali, aby ste bez námahy zefektívnili a vylepšili svoj náborový proces.

Odhalenie schopností aplikácie Smart Assist

Smart Assist nie je len ďalší nástroj s umelou inteligenciou, ale mení pravidlá hry. Tu je náhľad na to, čo ponúka;

Na mieru šité popisy pracovných miest
Bezproblémovo transformujte požiadavky klientov do výstižných opisov pracovných miest. Tento zázrak umelej inteligencie rýchlo prevádza špecifické požiadavky do presvedčivých pracovných ponúk, čo vám umožňuje sústrediť sa na strategické úlohy a zároveň zabezpečiť presnosť.

Dodržiavanie usmernení
Bez námahy sa orientujte v predpisoch týkajúcich sa násteniek s pracovnými ponukami. Smart Assist generuje popisy, ktoré sú bez problémov v súlade s normami, čím urýchľuje proces zverejňovania a zabezpečuje ich dodržiavanie.

Podmanivý záujem uchádzačov
Precízne vypracované popisy pracovných miest zdokonalené aplikáciou Smart Assist sú navrhnuté tak, aby zaujali uchádzačov. Jasné, dobre štruktúrované detaily pôsobia ako magnet, čím zvyšujú záujem a počet žiadostí o voľné pozície.

Posilnenie postavenia prostredníctvom služby Smart Assist

Zaujíma vás, ako môže aplikácia Smart Assist revolučne zmeniť váš náborový proces? Tu je niekoľko scenárov;

Vytváranie opisov pracovných pozícií od začiatku
Začnite od začiatku s použitím kľúčových údajov, ako je názov pozície, odvetvie, skúsenosti, plat a požadované zručnosti. Transformujte tieto špecifiká do na mieru šitého, presného opisu práce, ktorý dokonale vyhovuje vašim potrebám.


Kúzlo automatického dopĺňania
Vyskúšajte silu funkcie Smart Assist v programe Zoho Recruit s možnosťou automatického dopĺňania riadeného umelou inteligenciou. Rýchlo pristupujte k preddefinovaným výzvam alebo vytvárajte vlastný obsah, spresňujte a štruktúrujte text pre pútavé popisy pracovných miest.

Dostupnosť

Vyžaduje sa edícia

Smart Assist je dostupný pre plánEnterprise oboch edícií programu Zoho Recruit pre personálne agentúry a pre firemné personálne oddelenia
Vyžaduje sa
oprávneniePoužívatelia s profilom správcu môžu povoliť/vypnúť funkciu Smart Assist. Po povolení bude mať k funkcii prístup každý používateľ s oprávnením profiluSmart Assist.

Začnite používať službu Smart Assist ešte dnes

Ak chcete povoliť funkciu Smart Assist pre všetkých používateľov v účte Recruit;
  • Prejdite do ponuky Nastavenie > Zia > Smart Assist a kliknite na prepínač.

  • Zadajte svoj kľúč API nakonfigurovaný v OpenAI a kliknite na tlačidlo Aktivovať teraz. Ak potrebujete pomoc, kliknite na položku Nájsť môj kľúč API.

  • Prečítajte si Zásady ochrany osobných údajov OpenAI a kliknite na tlačidlo Pokračovať.

  • Funkcia Smart Assist sa potom aktivuje pre všetkých používateľov vo vašom účte. Po aktivácii môžete nakonfigurovaný kľúč API zmeniť kliknutím na ikonu Upraviť ✎.

Zlepšite zapojenie uchádzačov, zefektívnite pracovné postupy a bez námahy vytvorte presvedčivé popisy pracovných pozícií pomocou aplikácie Smart Assist od spoločnosti Zoho Recruit. Pozrite si náš podrobný článok s nápovedou alebo nás kontaktujte na adrese support@zohorecruit.com, ak potrebujete pomoc s touto funkciou. Vaša aktívna úloha v rámci komunity Zoho Recruit pre nás veľa znamená, najmä keď spoločne prechádzame týmito vzrušujúcimi aktualizáciami.
    • Related Articles

    • Zoho Recruit: Oznamujeme novú kariérnu stránku pre personálne agentúry a firemných personalistov.

      Ako prejav nášho neustáleho úsilia o zlepšovanie našich služieb s radosťou oznamujeme aktualizáciu našej stránky Kariéra pre personálne agentúry a firemných personalistov. Vďaka mnohým iteráciám a úsiliu našich vývojárov a vloženiu množstva spätnej ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Predstavujeme Zoho Service Plus : jednotná platforma pre služby zákazníkom - skorý prístup pre partnerov

      Sradosťou oznamujeme skorý prístup k Zoho Service Plus, jednotnej platforme, ktorá spája všetky naše aplikácie pre služby zákazníkom do jednej platformy. Program skorého prístupu je exkluzívny len pre partnerov. So službou Service Plus môžete ...
    • Zoho Recruit: Vyskúšajte nášho optimalizovaného chatbota

      S radosťou vám oznamujeme, že chatbot Zoho Recruit'dostal vzrušujúcu aktualizáciu! Vďaka tomuto vylepšeniu budú mať náboroví pracovníci prístup k ešte väčšiemu množstvu funkcií, ktoré im pomôžu pasívne nájsť najlepších kandidátov na otvorené pozície. ...
    • ChatGPT pre Zoho Cliq

      S radosťou vám oznamujeme, že sme&nbspvydali nové rozšírenie pre Zoho Cliq, ktoré si podľa nás zamilujete - ChatGPT! Toto rozšírenie využíva silu architektúry GPT-3.5 a GPT-3, aby vám poskytlo okamžité odpovede na vaše otázky a pomohlo vám dokončiť ...