Zoho Meeting: Predstavujeme Zoho Meeting Rooms: Zvýšenie úrovne spolupráce na diaľku

Zoho Meeting: Predstavujeme Zoho Meeting Rooms: Zvýšenie úrovne spolupráce na diaľku

S prechodom podnikov na hybridné pracovné prostredie nebola potreba efektívneho riešenia podnikovej komunikácie nikdy väčšia. Preto sme pracovali na pohlcujúcom zážitku, ktorý preklenuje priepasť medzi osobnou a virtuálnou interakciou.

Pozdravte Zoho Meeting Rooms -pohlcujúce a hands-free riešenie pre tímy, ktoré sa môžu spojiť prostredníctvom virtuálnych stretnutí vo videokonferenčných miestnostiach.

Preč sú časy žmurkania na malé obrazovky a napínania sa, aby ste počas virtuálnych stretnutí počuli. S našimi online konferenčnými miestnosťami vstúpite do novej éry kvalitnej obchodnej komunikácie.

Bežné online stretnutia, ale lepšie!

Premeňte svoje fyzické rokovacie priestory na výkonné centrá konektivity a spolupráce. Či už ide o dôležitú prezentáciu pre klienta alebo tímový brainstorming, naše funkčne bohaté riešenie videokonferenčnej miestnosti je tu na to, aby vylepšilo každý aspekt vašich online stretnutí.

Služba Zoho Meeting Rooms sa bezproblémovo integruje s displejmi vašich konferenčných miestností a poskytuje vysokokvalitný zážitok zo stretnutí. Môžete vytvoriť a spravovať viacero konferenčných miestností a tie okamžite prepojiť s ovládačom miestností. A pri plánovaní schôdzky môžete rýchlo priradiť dostupnú zasadaciu miestnosť pre danú schôdzku.

Vďaka tomu môžete prevziať zodpovednosť za svojevirtuálne stretnutia a spolupracovať ako nikdy predtým. Náš ovládač miestností vám umožňuje mať voľné ruky a bez problémov organizovať diskusie.

Keď hovoríme hands-free, myslíme to vážne.

Vďaka aplikácii Zoho Meeting Rooms sa môžete vyhnúť celodennému noseniu notebookov do konferenčných miestností. Všetko, čo potrebujete, je vaše špecializované zariadenie so systémom iOS (iPhone alebo iPad), ktoré môžete používať ako ovládač miestností.

Vďaka nášmu intuitívnemu ovládaču máte pod kontrolou svoje virtuálne schôdzky a môžete spúšťať naplánované stretnutia, spolupracovať s hybridnými pracovníkmi prostredníctvom zvuku a obrazu a dokonca pozývať účastníkov len niekoľkými kliknutiami.

Dôverné tímové stretnutia, ktoré zostanú dôverné

Chápeme, že je dôležité, aby vaše tímové konverzácie a údaje boli v bezpečí. Naše systémy videokonferenčných miestností sú vytvorené s robustnými bezpečnostnými prvkami, ktoré chránia vaše citlivé diskusie a zachovávajú dôvernosť vášho podnikania.

Nastavenie našich online konferenčných miestností sa dokončí spárovaním displeja miestnosti a ovládača pomocou jedinečného šesťmiestneho kódu, po ktorom nasleduje prepojenie konferenčných miestností pomocou skenovania QR kódu, čím sa zabezpečí bezpečnosť v každom kroku.

Ako teda môžete začať?
  • Konferenčná miestnosť s inteligentným displejom, webovou kamerou a mikrofónom.

  • Špeciálna aplikácia Zoho Meeting,Rooms Controller.

To je všetko, čo potrebujete, aby ste mohli začať používať Zoho Meeting Rooms!

Prečítajte si, ako podrobne nastaviť online konferenčné miestnosti.

Čo poviete na to, aby sme sa vybrali do služby Zoho Meeting Rooms?

Rozlúčte sa s obmedzeniami tradičných videohovorov a privítajte pohlcujúce online zasadacie miestnosti. Vyskúšajte systémy videokonferenčných miestností a získajte pútavý zážitok z virtuálnej spolupráce so svojím tímom. Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa, ako môže naše riešenie revolučne zmeniť spôsob, akým sa spájajú a spolupracujú.