Zoho Learn 2.0: Zvyšuje úroveň školení a zdieľania znalostí

Zoho Learn 2.0: Zvyšuje úroveň školení a zdieľania znalostí

Vlastné portály: Vzdelávanie na mieru a zdieľanie vedomostí

Jedným z najvýznamnejších vylepšení v Zoho Learn 2.0 je zavedenie vlastných portálov. Teraz môžete vytvárať prispôsobené školiace prostredia a tiež zdieľať znalosti s externými používateľmi, partnermi alebo klientmi. Prispôsobte si vzhľad portálov, poskytnite obsah školenia a zdieľajte zdroje bez problémov so svojím publikom. Táto funkcia odomyká nové možnosti poskytovania prispôsobených vzdelávacích zážitkov a uľahčuje zdieľanie znalostí s externým publikom.

Súlad so štandardom SCORM: Zjednodušená integrácia obsahu

Chápeme dôležitosť flexibility pri tvorbe obsahu. Preto Zoho Learn 2.0 teraz podporuje zhodu so štandardom SCORM. Nahrávajte súbory SCORM priamo do platformy, čím sa eliminuje potreba vytvárať obsah od začiatku. Táto funkcia zjednodušuje integráciu obsahu a zabezpečuje, že váš existujúci obsah SCORM môže byť bez problémov začlenený do vašich školiacich programov.

Školenia na úrovni oddelenia: Cielené riadenie vzdelávania

Zoho Learn 2.0 vám umožňuje priradiť školiace kurzy konkrétnym oddeleniam vo vašej organizácii. Sledujte prehľady na úrovni oddelení a získajte cenné informácie o pokroku a výkonnosti každej skupiny. Táto funkcia zvyšuje vašu schopnosť poskytovať cielené školenia a merať ich vplyv na rôzne časti organizácie.

Pripomienky kurzov: Podporte dokončenie kurzu

Odosielajte účastníkom automatizované pripomenutia, ktoré ich budú nabádať k dokončeniu kurzov. Tieto pripomenutia pomáhajú účastníkom kurzu zostať na ceste a zvyšujú mieru dokončenia kurzu, čím zabezpečujú, že vaše školiace programy prinesú požadované výsledky.

Povinné články: Zabezpečte, aby sa dôležité informácie spotrebovali

Označte články ako povinné čítanie pre používateľov, aby ste zabezpečili, že dostanú dôležité informácie. Táto funkcia je neoceniteľná pre dokumenty o dodržiavaní predpisov, aktualizácie zásad alebo akýkoľvek obsah, ktorý si vyžaduje povinnú konzumáciu. Aplikácia Zoho Learn 2.0 vám pomôže udržiavať publikum informované a zodpovedné.

Overenie článku: V prípade, že je článok označený ako "článok", je možné ho overiť: Udržujte vedomosti aktuálne

Udržiavanie aktuálnej databázy znalostí je nevyhnutné. Zoho Learn 2.0 zavádza pripomienkovanie overovania, aby ste zabezpečili, že vaše články v znalostnej databáze budú stále aktuálne. Rozlúčte sa s neaktuálnym obsahom a udržujte svoje informácie relevantné a spoľahlivé.

Externé zdieľanie článkov: Zdieľanie, zabezpečenie a kontrola

A nakoniec, externé zdieľanie článkov v aplikácii Zoho Learn 2.0 otvára nové možnosti spolupráce. Články teraz môžete zdieľať ako externé odkazy s používateľmi mimo vašej organizácie. Vďaka pridaným možnostiam ochrany heslom a vypršania platnosti odkazu máte plnú kontrolu nad tým, kto má prístup k zdieľanému obsahu.

Priestorové bannery: Vytvorte identitu značky pre svoje oddelenia

Podobne ako príručky, aj Zoho Learn teraz ponúka možnosť pridať do priestoru obrázok banneru. To dodáva jedinečný nádych na reprezentáciu vášho oddelenia. Rozhodnite sa, či sa má banner zobraziť alebo skryť, a prispôsobte si ho preferovaným obrázkom.

Zhrnutie

So službou Zoho Learn 2.0 sme zmenili spôsob, akým zdieľate znalosti a poskytujete školenia. Naša najnovšia verzia je navrhnutá tak, aby vaša znalostná databáza a školiace programy boli efektívnejšie a pútavejšie - od vlastných portálov až po súlad so štandardom SCORM a povinné články.

Ďakujeme, že ste si vybrali Zoho Learn. Preskúmajte Zoho Learn 2.0 ešte dnes a spoznajte budúcnosť školení a zdieľania znalostí!

    • Related Articles

    • Zoho Learn | Aktualizácie produktov | 1. štvrťrok 2023

      Sme nadšení, že môžeme oznámiť rad nových funkcií a vylepšení, ktoré sme vydali od januára 2023. Čítajte ďalej a objavte najnovšie aktualizácie Zoho Learn. Prepojte články s lekciami Zoho Learn teraz ponúka integráciu medzi vašimi manuálmi a kurzami. ...
    • Zoho CRM Community Digest - máj 2023

      Aktualizácie produktu Zoho CRM: Aktualizácia správania polí vzorcov: Predtým sa pri odstránení polí vzorcov z rozloženia vyskytol problém, keď systém pokračoval vo výpočte hodnoty poľa vzorca v backende vždy, keď sa aktualizovali súvisiace polia. ...
    • Zoho Tables: Náš ľahko použiteľný softvér na správu práce

      Čo je to softvér na riadenie práce? Na vysokej úrovni sú sľubné výsledky odrazom efektívneho riadenia práce. Na každodennej prevádzkovej úrovni však efektívne riadenie práce zahŕňa: zefektívnené a automatizované procesy kontextovú spoluprácu ...
    • Zoho CRM: vylepšenie zostáv

      V tejto aktualizácii máme niekoľko väčších a menších vylepšení: Zvýšenie limitu exportu Oprávnenie na export pre používateľov E-mailové šablóny pre plánované správy Viac možností pre zoskupovanie Granularita mesiaca Granularita dňa Zoskupovanie ...
    • Zoho CRM a Zoho Projects: rozšírená integrácia - tu sú novinky

      Novinky v aktualizácii: Konfigurácia klienta Vylepšili sme prehľadnosť informácií o klientovi pridaním osobitnej časti Konfigurácia klienta. Funkcia mapovania klientov bola síce k dispozícii v predchádzajúcom nastavení, ale nebola používateľom ...