Zoho Desk: Zavedenie ticketingu parent-child

Zoho Desk: Zavedenie ticketingu parent-child

Zaviedli sme systém ticketov typu arent-child, ktorý pomáha tímom zákazníckeho servisu zabezpečiť efektívne riešenie problémov zahŕňajúcich viacero súvisiacich ticketov. Opakujúce sa a vzájomne prepojené tickety teraz môžete spájať do jednotiek typu rodič-dieťa, pracovať na nich paralelne a ponúkať riešenie rýchlejšie, ako tím.

Vaši agenti tak môžu súčasne riešiť množstvo problémov so zákazníkmi bez toho, aby boli zahltení a stratili produktivitu. Prepojenie ticketov prostredníctvom funkcie parent-child pomáha synchronizovať tieto konverzácie a minimalizovať čas riešenia.

Prečo potrebujete ticketing parent-child?

V scenároch, keď sa opakujú tikety na podobné témy od viacerých zákazníkov alebo keď existuje niekoľko podticketov pre jeden hlavný tiket pre jedného zákazníka, bude jednoduchšie ich kategorizovať a riešiť súčasne. Ticketing rodič-dieťa je nový spôsob, ako takéto tikety efektívnejšie odkladať.

Vaše tímy môžu:

1) ponúknuť rýchlejšie riešenie

2) Ušetriť čas na súvisiacich tiketoch a môžu sa sústrediť na kritické úlohy

3) Môžu lepšie koordinovať činnosť v rámci členov tímu






Ako ticketing typu parent-child zvýši produktivitu tímu?

Pracujte inteligentnejšie a rýchlejšie

Agenti, ktorí pracujú na viacerých tiketoch súvisiacich s rovnakým problémom, môžu použiť funkciu rodič-dieťa na zoskupenie týchto konverzácií pre jednoduchšiu organizáciu. Po vyriešení problému môže agent zatvoriť nadradený ticket a všetky súvisiace podradené tickety sa automaticky zatvoria. To pomôže vašim tímom riešiť tickety rýchlejšie a efektívnejšie.



Spolupracujte s kontextom
Všetky súvisiace tikety možno zaradiť do kategórie rodičovských alebo podriadených. To pomôže agentom rozdeliť tikety do skupín, ktoré majú rovnaký kontext, a efektívne vyriešiť tieto súvisiace problémy. Zabezpečí sa tak, že žiadny ticket nebude vynechaný a všetky požiadavky budú systematicky uzavreté.



Maximalizujte efektivitu
Keďže tikety možno zoskupovať a uzatvárať spoločne, agenti môžu ušetriť čas a venovať sa väčšiemu počtu požiadaviek zákazníkov. Tým sa zvýši produktivita a celková efektívnosť tímov služieb zákazníkom.




Príklad: Podnikanie v oblasti elektronického obchodu

Je bežné, že online predajcovia dostávajú od zákazníka viacero lístkov týkajúcich sa jedného produktu alebo objednávky. Predstavte si napríklad, že zákazník si objedná tri položky. Najprv odošle požiadavku na kontrolu časového harmonogramu dodania. Potom dostane výrobky, ale zistí, že jeden z nich je chybný a je potrebné ho vrátiť a vrátiť peniaze, zatiaľ čo ďalší je potrebné vymeniť za iný variant.

Zákazník môže pre každý problém predložiť nový lístok, ale všetky by sa mali riešiť spoločne, aby sa dosiahlo efektívne riešenie. Tieto požiadavky možno prepojiť prostredníctvom nadradených lístkov, aby sa zabezpečilo, že všetci agenti, ktorí na záležitosti pracujú, majú všetky súvislosti a pristupujú k situácii vhodným spôsobom.

Tím podpory môže riešiť a uzatvárať podriadené tikety jeden po druhom a rodičovský tiket sa automaticky uzavrie po vyriešení všetkých podriadených tiketov. Zoskupovanie súvisiacich ticketov pomáha predchádzať neúmyselným oneskoreniam, zjednodušuje proces riešenia a zabezpečuje, že všetky tickety budú uzavreté v správnom čase.

Riešenie hlásení nadriadeného a podriadeného:

  • Uzavretím nadradeného ticketu sa vyriešia aj všetky súvisiace podradené tickety.

  • Ak sú vyriešené všetky súvisiace podriadené tikety, automaticky sa uzavrie aj nadriadený tiket .To pomáha šetriť čas a zároveň zabezpečiť, aby boli tikety riadne uzavreté.

Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si dokument s nápovedou o riešení ticketov medzi rodičmi a deťmi.

Poznámka:

1)
Funkcia je dostupná vo verziách Professional a Enterprise aplikácie Zoho Desk a bude k dispozícii pre zákazníkov s predčasným prístupom na požiadanie.

2)
Ticketing rodič-dieťa je dostupný vo všetkých DC.

Kliknutím na nižšie uvedený odkaz vznesiete požiadavku na vyskúšanie novej funkcie.



    • Related Articles

    • Zavedenie pravidiel overovania v programe Zoho Recruit

      Vážení zákazníci, S radosťou oznamujeme zavedenie validačných pravidiel v systéme Zoho Recruit. Pravidlá validácie sú nevyhnutným doplnkom nášho softvéru, ktorý vám pomôže zachovať integritu údajov a zabezpečiť hladký priebeh vášho náborového ...
    • Mesačné vydanie aplikácie Zoho Desk - jún 23

      Mesačný prehľad vydaných verzií - jún 2023 Ahojte všetci, S radosťou sa s vami podelíme o stručný prehľad funkcií a vylepšení, ktoré boli vydané minulý mesiac. Zavedenie integrácie s Google Analytics 4 Vzhľadom na to, že od 1. júla 2023 zaniká služba ...
    • Zoho Desk: Čo nové v roku 2024

      Tu sú niektoré z oblastí, ktoré sme zlepšili. Správa vstupeniek Prispôsobenie Automatizácia Zi a Ochrana osobných údajov a bezpečnosť Správa údajov Personalizácia a viacjazyčnosť Mobilné skúsenosti Správa vstupeniek Jednoduché prepojenie a správa ...
    • Aktualizácia aplikácie Zoho Desk (iOS a Android) - Čítanie potvrdení

      Ahojte všetci! V aktuálnej verzii mobilnej aplikácie Zoho Desk pre iOS (v2.7.2) a Android (2.6.8) sme zaviedli podporu funkcie 'Read Receipts'. Vďaka potvrdeniam o prečítaní môžete teraz získať prehľad o stave doručenia a prečítania odchádzajúcich ...
    • Zoho Desk – Predefinujte skúsenosti zákazníkov pomocou zmiešaných konverzácií

      Zoho Desk's Blended Conversation s funkcia je tu! B lended Conversation je výsledkom rámca Instant Messaging a tvorcu robotov pre riadenú konverzáciu, platformu s nízkym kódom pre samoobslužné služby zákazníkom. Rámec IM pomáha firmám bezproblémovo ...