Zoho Desk – Predefinujte skúsenosti zákazníkov pomocou zmiešaných konverzácií

Zoho Desk – Predefinujte skúsenosti zákazníkov pomocou zmiešaných konverzácií

Zoho Desk's Blended Conversation s   funkcia je tu!

B lended Conversation je výsledkom rámca Instant Messaging a tvorcu robotov pre riadenú konverzáciu, platformu s nízkym kódom pre samoobslužné služby zákazníkom. Rámec IM pomáha firmám bezproblémovo integrovať akúkoľvek aplikáciu na odosielanie správ (ako WhatsApp, Telegram, LINE, WeChat, Messenger alebo Instagram) so Zoho Desk. Riadené konverzácie pre Zoho Desk medzitým umožňujú podnikovým používateľom budovať robustné samoobslužné toky, ktoré sprevádzajú zákazníkov počas ich ciest a posilňujú ich vzťahy so značkou.

Prečo potrebujete rozhovory ? _


Na uľahčenie komplexnej podpory pre vašich zákazníkov!

K robotom je možné pristupovať nepretržite z akéhokoľvek zariadenia . S platformou Instant Messaging spoločnosti D esk môžete jednoducho implementovať konverzačné roboty na viacerých kanáloch, ako sú WhatsApp, Telegram, LINE a WeChat ,   pomôcť zákazníkom rýchlo a pohodlne dosiahnuť riešenia.

Predstavte si vývoj robotov od 60. rokov 20. storočia po súčasnosť; to, čo bolo kedysi fantáziou, je dnes súčasťou nášho každodenného života.

Čo je zákazník   servisný robot?


Zákazník   servisný robot používa pravidlá spracovania umelej inteligencie a prirodzeného jazyka na pochopenie zákazníka   otázky a poskytnúť rýchle a _   r relevantné odpovede. B ots získava údaje z často kladených otázok a článkov databázy znalostí, aby odpovedali na jednoduché otázky pomocou preferovaného tónu.

Prečo si pre svoje podnikanie vybrať zmiešané konverzácie ?


  • Poskytnite účinnú podporu.

  • Zlepšiť SLA.

  • Vylepšite používateľskú skúsenosť.

  • Efektívne alokovať zdroje.

  • Znížte počet opakujúcich sa úloh.

  • Zvýšte produktivitu zamestnancov.

  • Uľahčiť kontextovú podporu.

Sme nadšení, že môžeme predstaviť novú funkciu Blended Conversations , ktorá hladko spája možnosti konverzácií poháňaných robotmi s ľuďmi   konverzačné schopnosti.

Zmiešané C konverzácie od Zoho Desk pomáhajú   agentov   delegovať manuálne a opakujúce sa/transakčné úlohy na roboty. Vďaka jednoduchému nasadeniu robotov, ktoré nevyžaduje žiadnu externú pomoc, sú zmiešané konverzácie spoločnosti Zoho Desk   Umožňuje značkám škálovať ich skúsenosti s konverzačnými službami a lepšie ich propagovať   produktivita agenta .

Harmonické priateľstvo medzi ľuďmi a robotmi


Roboty môžu agentom ušetriť čas rýchlym riešením bežných otázok a zber podrobností môže agentom pomôcť zamerať sa na zložitejšie problémy.

Keď sa jednoduché otázky stanú zložitejšími , alebo keď zákazník požaduje živú interakciu, chat-boty nedokážu preniesť konverzáciu na agenta . Boti by tiež mali byť dostatočne inteligentní, aby pochopili kontext konverzácie a vedeli, kedy navrhnúť zákazníkom rozhovor s ľudským agentom. Agenti môžu delegovať väčšinu manuálnych a transakčných úloh na roboty a zároveň kontrolovať celkový zážitok zo služby. Ako hovoria odborníci, bezproblémový konverzačný zážitok pre zákazníkov vyžaduje, aby ľudia a agenti robotov spolupracovali pri riešení celého radu problémov zákazníkov.

A to je absolútny rap _


Zmiešané konverzácie sú ďalším krokom k zlepšeniu cesty zákazníka .   Zatiaľ čo automatizácia zákazníckej podpory môže zvýšiť produktivitu a ponúknuť pohodlie , osobný kontakt je kľúčový .

Konverzačná umelá inteligencia môže zákazníkom pomôcť so širokou škálou úloh a jednoduchou odpoveďou na veľké množstvo zákazníckych otázok – a vďaka tomu bude váš zákaznícky servis takmer neomylný. Mať v pohotovostnom režime ľudského agenta je vždy rozumnejšie, pretože ľudia sú najlepšie vybavení na zvládnutie určitých druhov interakcií so zákazníkmi.

A   b ot + ľudský hybridný prístup je   ideálne na optimalizáciu interakcií so zákazníkmi ,   Instant Messaging je vaša najlepšia voľba, pokiaľ ide o efektívnu implementáciu tohto prístupu.

Mnohí si mysleli, že roboty AI nahradia ľudí. V skutočnosti je to však len nový spôsob komunikácie so zákazníkmi.

Preskúmajte spôsoby, ako využiť konverzačnú inteligenciu pre spontánnu zákaznícku podporu. Ak chcete začať s funkciou Bots in IM , pozrite si tento dokument pomocníka .

Vyskúšajte to teraz 👉 Zaregistrujte sa tu pre skorý prístup alebo kontaktujte svoj kontakt PFC Group!


    • Related Articles

    • Instant Messaging Zoho Desk | Aktualizácie produktov | Máj 2023

      Dobrý deň, partneri, S postupom do roka by sme vám chceli tento mesiac priniesť aktualizácie produktov, v ktorých vás prevedieme dôležitými aktualizáciami v module Instant Messaging. Dúfam, že tieto informácie sú užitočné, keď budete pokračovať v ...
    • Zoho Desk: Čo nové v roku 2024

      Tu sú niektoré z oblastí, ktoré sme zlepšili. Správa vstupeniek Prispôsobenie Automatizácia Zi a Ochrana osobných údajov a bezpečnosť Správa údajov Personalizácia a viacjazyčnosť Mobilné skúsenosti Správa vstupeniek Jednoduché prepojenie a správa ...
    • Asistent ChatGPT pre Zoho Writer

      Získajte okamžitú pomoc pri písaní od ChatGPT v aplikácii Zoho Writer. ChatGPT (jazykový model AI vyvinutý spoločnosťou OpenAI) môže byť cenným nástrojom pre autorov, ktorí chcú zlepšiť svoje písacie schopnosti a zefektívniť proces písania. Kľúčové ...
    • Od vedenia ku konverzii: Automatizujte následné kontroly pomocou Zoho CRM Cadences

      Ahoj všetci, V dnešnom dynamickom svete vzťahov so zákazníkmi musia podniky prijať odlišné a personalizované stratégie zapojenia, aby vynikli. Éra univerzálnej komunikácie a rozsiahlych e-mailových kampaní je už dávno za nami. Moderní zákazníci ...
    • Zoho Desk: Zavedenie ticketingu parent-child

      Zaviedli sme systém ticketov typu arent-child, ktorý pomáha tímom zákazníckeho servisu zabezpečiť efektívne riešenie problémov zahŕňajúcich viacero súvisiacich ticketov. Opakujúce sa a vzájomne prepojené tickety teraz môžete spájať do jednotiek typu ...