Zoho Desk: Pomôžte zákazníkom nájsť obsah, ktorý potrebujú

Zoho Desk: Pomôžte zákazníkom nájsť obsah, ktorý potrebujú

Ahoj všetci,

Expedičné vyhľadávanie v článkoch Zoho Desk pre ASAP mobile SDK je tu!



Používatelia môžu vyhľadávať slová alebo frázy v rámci konkrétneho článku a nájsť tak najrelevantnejší obsah na základe svojich okolností a problému, s ktorým sa stretávajú. Napríklad používateľ, ktorý číta článok o technickej podpore, môže chcieť vyhľadať "Windows" alebo "Android", aby našiel informácie špecifické pre svoje zariadenie.

Obsah je kráľ

Neustále počúvame, že "obsah je kráľ", ale zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo znamená podpora obsahu? Dva najdôležitejšie aspekty sú kvalita a kvantita. Každý obsah vo vašej znalostnej databáze vrátane všetkých kópií, obrázkov, videí a príloh by mal byť bez preklepov, mal by mať konzistentné a zrozumiteľné formátovanie a poskytovať dostatok informácií na pokrytie danej problematiky. Takisto by ste mali čitateľom uľahčiť nájdenie toho, čo hľadajú, pomocou jednoduchého vyhľadávania v článku.

Ako optimalizovať vyhľadávanie v článku

Na vyhľadávanie informácií týkajúcich sa problémov vznesených v konkrétnych tiketoch môžete teraz použiť aplikáciu ASAP Help Center. Ak máte viacero značiek, potom vyhľadávanie v článku preskúma centrum pomoci spojené s príslušnou značkou. Môžete zmeniť značku, aby ste mohli vyhľadávať obsah centra pomoci pre inú značku.

Položte si otázku: "Aký typ obsahu sa zákazníci snažili nájsť?" alebo "Na aké otázky sa snažili odpovedať pri hľadaní tohto výrazu?" To pomôže určiť typ vyhľadávania obsahu, ktorý by zákazníci považovali za najužitočnejší.



Zvážme niekoľko potenciálnych scenárov:

- Ak používateľ hľadal výraz "integrácia", možno bude chcieť nájsť článok s podrobnými informáciami o postupe pri integrácii vašej aplikácie s inými aplikáciami.
- Niekto, kto hľadá výraz "produktivita", môže hľadať osvedčené postupy, ktoré môže zdieľať so svojím tímom, aby mu pomohol pracovať efektívne.
- Ak je hľadaným výrazom "mobilný", používateľ možno bude chcieť zistiť, či máte mobilnú verziu SDK aplikácie.

Prečo by ste mali integrovať vyhľadávanie v článkoch do svojej databázy znalostí?

Zákazníci môžu mať pri vyhľadávaní pomoci rôzne preferencie. Niektorí zákazníci dávajú prednosť samostatnému vyhľadávaniu odpovedí, zatiaľ čo iní uprednostňujú hľadanie svojej otázky alebo problému v zozname návrhov. Pridanie centra pomoci do vášho mobilného súboru ASAP SDK vám pomôže rozšíriť zákaznícku podporu a umožní používateľom, aby si pomohli sami priamo z mobilnej aplikácie. Pozrite si dokument o pomoci.


Ako vyhľadávanie v článkoch uľahčuje prístup k vašim článkom?

Vyhľadávanie v článku umožňuje vašim používateľom rýchlo nájsť najrelevantnejší obsah, ktorý im odpovie na ich otázky, takže môžu sami riešiť problémy a vyriešiť ich. Namiesto čakania na odpoveď agenta zákazníckej podpory na správu alebo čítania každého potenciálne relevantného článku môžu používatelia prejsť priamo k riešeniu.
Pre aplikácie React Native a Flutter sme prevzali funkciu prevodu textu na reč z ASAP SDK.

Čakanie sa konečne skončilo; vyskúšajte to teraz!

Sledujte tento priestor pre ďalšie vzrušujúce vylepšenia a aktualizácie funkcií ASAP!

    • Related Articles

    • Predstavujeme Zoho Service Plus : jednotná platforma pre služby zákazníkom - skorý prístup pre partnerov

      Sradosťou oznamujeme skorý prístup k Zoho Service Plus, jednotnej platforme, ktorá spája všetky naše aplikácie pre služby zákazníkom do jednej platformy. Program skorého prístupu je exkluzívny len pre partnerov. So službou Service Plus môžete ...
    • Zoho Desk: Čo nové v roku 2024

      Tu sú niektoré z oblastí, ktoré sme zlepšili. Správa vstupeniek Prispôsobenie Automatizácia Zi a Ochrana osobných údajov a bezpečnosť Správa údajov Personalizácia a viacjazyčnosť Mobilné skúsenosti Správa vstupeniek Jednoduché prepojenie a správa ...
    • Mesiac, ktorý bol v Zoho Workplace | máj 2023

      Dúfam, že sa vám všetkým darí a zostávate v bezpečí. Mesiac máj bol naozaj vzrušujúci a podarilo sa nám priniesť vám niekoľko vylepšení a nových funkcií v našich produktoch Zoho Workplace. Pozrite si ich! Zoho Mail Poštový asistent na pomoc ...
    • Zoho Desk: Zavedenie ticketingu parent-child

      Zaviedli sme systém ticketov typu arent-child, ktorý pomáha tímom zákazníckeho servisu zabezpečiť efektívne riešenie problémov zahŕňajúcich viacero súvisiacich ticketov. Opakujúce sa a vzájomne prepojené tickety teraz môžete spájať do jednotiek typu ...
    • Mesačné vydanie aplikácie Zoho Desk - jún 23

      Mesačný prehľad vydaných verzií - jún 2023 Ahojte všetci, S radosťou sa s vami podelíme o stručný prehľad funkcií a vylepšení, ktoré boli vydané minulý mesiac. Zavedenie integrácie s Google Analytics 4 Vzhľadom na to, že od 1. júla 2023 zaniká služba ...