Zoho Desk: Čo nové v roku 2024

Zoho Desk: Čo nové v roku 2024

Tu sú niektoré z oblastí, ktoré sme zlepšili.
  • Správa vstupeniek
  • Prispôsobenie
  • Automatizácia
  • Zi a
  • Ochrana osobných údajov a bezpečnosť
  • Správa údajov
  • Personalizácia a viacjazyčnosť
  • Mobilné skúsenosti

Správa vstupeniek

Jednoduché prepojenie a správa súvisiacich vstupeniek pomocou funkcie "rodič-dieťa" (skorší prístup je k dispozícii na požiadanie)

Tikety môžu byť navzájom prepojené podľa predmetu alebo podľa zákazníka, ktorý ich vyvolal. Súvisiace tikety možno prepojiť prostredníctvom vzťahu rodič-dieťa, ktorý:
  • poskytuje jasný kontext pri spracovaní lístkov
  • podporuje efektívnu správu tiketov
  • Zvyšuje produktivitu agentov
  • prispieva k usporiadaniu databázy ticketov
Dokument nápovedy a dostupnosť


Skrátenie času odozvy a zvýšenie spokojnosti zákazníkov pomocou hromadných a plánovaných odpovedí

Odosielanie hromadných odpovedí na podobné tikety, ktoré vyžadujú rovnakú odpoveď. Zlepšuje sa tým riadenie času a zvyšuje sa produktivita agentov znížením počtu opakujúcich sa úloh a neúmyselných chýb. Naplánujte odpovede v čase, ktorý je pre príjemcov vhodnejší, čím podporíte rýchlejšie riešenie problémov.

Dokumenty pomoci a dostupnosť

Hromadná odpoveď



Naplánovaná odpoveď



Vniesť do tiketov viac kontextu pomocou prispôsobenia ID tiketu (už čoskoro)

ID tiketu sú jedinečné, automaticky generované identifikátory, ktoré sa používajú na referenciu. Podniky si môžu ID prispôsobiť tak, aby bolo použiteľné a kontextové. Možno pridať alfanumerické prefixy alebo prípony, napríklad kód krajiny, kanál tiketu, názov produktu alebo dokonca dátum splatnosti tiketu. Zákazníci tak môžu ľahšie identifikovať aj vznesené tikety.


Prispôsobenie

Splňte vlastné požiadavky pomocou vlastných modulov

Vytvorte si vlastné moduly, ktoré zmapujú vaše podnikanie so službou Zoho Desk. Každá firma, od realitnej, cez finančnú, IT až po maloobchodnú, má jedinečné metódy spracovania zákazníckych ticketov.

Napríklad na vyriešenie otázky týkajúcej sa transakcie si agent bude musieť vyžiadať kontext, aby mohol poskytnúť včasné riešenie.
Všetky obchodné údaje a údaje o zákazníkoch možno ukladať priamo v účte služby Desk pomocou vlastných modulov, čím sa eliminuje potreba prepínať medzi aplikáciami. To môže pomôcť pri poskytovaní prispôsobených cestovných plánov, prepojení pedagógov so študentmi a univerzitami, pochopení využívania majetku v organizácii, monitorovaní informácií o dodávateľoch a dodávateľoch a ďalších. Vďaka jednoduchému prístupu k relevantným údajom naprieč tímami je vybavovanie lístkov jednoduchšie a rozhodnutia sú viac kontextové.

Pomocný dokument a dostupnosť



Prepojenie modulov pomocou vlastných vyhľadávacích polí

Prepojte dva moduly pridaním polí Lookup, ktoré umožnia používateľom nájsť záznamy z modulu A pri vytváraní záznamov v module B. Napríklad vytvorenie vyhľadávania aktív v module Tickets umožní používateľom vybrať požadované aktívum pri vytváraní požiadavky.

Pomocný dokument a dostupnosť


Overovanie údajov pomocou RegEx v pravidlách overovania a rozloženia

Zachovajte autentickosť údajov a prijateľné formátovanie údajov pomocou validácie RegEx. Používatelia môžu vytvárať a nastavovať prijateľné vzory alebo formáty pre potrebné polia. Napríklad alfanumerické usporiadanie alebo vzor požadovaný pre heslá možno nastaviť pomocou RegEx.

Dokument nápovedy a dostupnosť


Jednoduchá identifikácia a oddelenie záznamov pomocou farebného kódovania (už čoskoro)

Hodnotám picklistov možno priradiť rôzne farby na jednoduchú identifikáciu. To vám umožní na prvý pohľad rozlíšiť záznamy, kategorizovať ich a ľahko analyzovať veľké množstvo údajov. Používateľom tiež umožňuje personalizovať si prostredie výberom farebnej palety, ktorá vyhovuje ich značke alebo preferenciám.


Automatizácia

Optimalizujte služby podpory pomocou plánov podpory na mieru

Požiadavky zákazníkov sa líšia. Zatiaľ čo niektorí chcú dostať prvú odpoveď do hodiny, iní požadujú, aby sa týždenne vyriešil určitý počet ticketov. Môžu dokonca požadovať špecializovanú podporu pre jeden konkrétny produkt.

Ako poskytovateľ služieb je nevyhnutné rozdeliť a kategorizovať požiadavky zákazníkov a zostaviť plány podpory na mieru, ktoré riešia rôzne potreby. Tento proces tiež zabezpečuje, aby agenti neboli preťažení.

Napríklad plán založený na lístkoch môže poskytnúť optimálnu podporu podnikovým zákazníkom. Môže určiť hornú hranicu počtu ticketov, ktoré sa budú riešiť za definované obdobie, napríklad 100 ticketov za týždeň. Týchto 100 ticketov bude dodržiavať SLA špecifikované v pláne. Na základe svojho kreditného limitu môžu zákazníci získať v reálnom čase prehľad o počte už vznesených ticketov, ako aj o zostávajúcom zostatku na daný týždeň. Po dosiahnutí horného limitu je možné účtovať ďalšie tikety na základe požiadavky zákazníka, typu tiketu a ďalších parametrov, ktoré sú definované v zmluve.

Pomocný dokument a dostupnosť


Rozšírenie možností systému Blueprint pomocou operácií založených na rozšírení

Blueprint vedie agentov podpory životným cyklom tiketu, pomáha im robiť správne rozhodnutia a dodržiavať systematický prístup k vybavovaniu tiketov.

Pomocou miniaplikácií Blueprint môžete prepojiť svoje rozšírenia na trhu s tokom Blueprint. To umožní agentom naplánovať stretnutie, zdieľať svoju polohu a odosielať prieskumy na získanie spätnej väzby od zákazníkov priamo z Blueprintu.

Dokument nápovedy a dostupnosť
Blueprint - Widgety | Professional a vyššie


Zia

Zvýšenie presnosti údajov a produktivity agentov pomocou predpovedí polí Zia

Zia dokáže zistiť vzory v existujúcich tiketoch a použiť tieto informácie na automatickú aktualizáciu hodnôt polí v prichádzajúcich tiketoch. To pomáha tímom zákazníckej podpory udržiavať presnosť údajov, zabezpečovať ich platnosť a minimalizovať manuálne zásahy. Zia môže napríklad predpovedať závažnosť tiketu a priradiť ho najvhodnejšiemu agentovi alebo tímu na rýchlejšie vyriešenie.

Systém Zia sa dá preškoliť, keď do systému vstupujú nové tikety s rôznymi údajmi. Identifikuje zmeny, znovu vytvára vzory a navrhuje hodnoty na základe nových trendov.

Pomocný dokument a dostupnosť


Ochrana osobných údajov a bezpečnosť

Zvýšenie bezpečnosti údajov a systému

Šifrovanie polí definovaných systémom (skorý prístup je k dispozícii na požiadanie)

Preddefinované polia, ako napríklad meno, e-mailová adresa a kontaktné číslo, možno zabezpečiť pred neoprávneným prístupom pomocou metódy Advanced Encryption Standard.

Pomocný dokument a dostupnosť


Zabezpečené sťahovanie príloh e-mailov (čoskoro)

Správcovia môžu agentom zakázať sťahovanie určitých typov súborov, čím zabránia neúmyselnému prístupu k škodlivému obsahu alebo softvéru. To pomáha organizáciám zachovať štandardy dôvernosti a ochrany osobných údajov.


Nástroje na správu údajov

Monitorovanie denných aktivít v rámci účtu Desk pomocou denníka auditu

Denník auditu poskytuje úplný prehľad o tom, aké činnosti boli vykonané, kedy a kým, a to v chronologickom poradí. Monitorovaním každej činnosti môžu správcovia prijať potrebné opatrenia na vrátenie všetkých akcií, ktoré boli neúmyselné, určiť problémové oblasti a predchádzať rozsiahlym problémom.

Dokument nápovedy a dostupnosť


Testovanie a overovanie konfigurácií pred implementáciou pomocou pieskoviska

Podniky môžu testovať, vyhodnocovať a vykonávať úpravy existujúcich konfigurácií bez narušenia živého účtu v pieskovisku. Na základe výsledku môžu do živého účtu nasadiť len platné zmeny, čím sa zabezpečí dosiahnutie požadovaného správania a odstránenie nedostatkov v existujúcich procesných tokoch.

Dokument nápovedy a dostupnosť
Práca so Sandboxom | Enterprise


Personalizácia a viacjazyčné funkcie

Vylepšenia kontroly prístupnosti (už čoskoro)

Tento rok sme vykonali niekoľko ďalších vylepšení vizuálnej prístupnosti.
  • Prstenec zamerania: Zvýrazňuje prvky zamerania na webovej stránke alebo používateľskom rozhraní, čím sa tento prvok stáva pre používateľov výraznejším. Je obzvlášť užitočný pre osoby, ktoré sa pohybujú v digitálnom obsahu pomocou klávesnice alebo iných metód vstupu, ktoré nie sú založené na myši, ako sú napríklad čítačky obrazovky alebo hlasové príkazy.

  • Preskočiť navigáciu: Prechod okolo opakujúcich sa navigačných prvkov do oblasti hlavného obsahu webovej stránky.

  • Vlastný kurzor: V predvolenom nastavení má kurzor tvar šípky. Používatelia si môžu prispôsobiť veľkosť a farbu kurzora.

  • Toastové oznámenia: Toasty sú krátke a časovo citlivé oznámenia, ktoré sa používajú na zobrazenie upozornení, varovaní, informácií a správ o úspechu alebo zlyhaní. Zobrazujú sa v malých obdĺžnikových rámčekoch v pravom hornom rohu obrazovky. Používatelia môžu nastaviť časové a zobrazovacie preferencie toastových oznámení vrátane:
    • trvanie zobrazenia oznámenia pred automatickým zatvorením
    • Či sa majú ručne zatvárať upozornenia a výstrahy
    • Či sa majú oznámenia zobrazovať ako zásobník alebo zoznam

Nové jazyky

Do zoznamu sme pridali tri nové jazyky: Zoho Desk teraz ponúka riešenia v 23 svetových jazykoch.

Dokument nápovedy a dostupnosť
Jazykové nastavenia | Všetky vydania


Trh a nástroje pre vývojárov

Monitorovanie používania API na prijímanie informovaných rozhodnutí

Informačný panel API poskytne podrobné vizuálne znázornenie modelov používania API vrátane informácií o objeme hovorov, denných priemeroch a najlepších aplikáciách, službách, vlastných funkciách, prístupových bodoch a používateľoch. Tieto štatistiky pomáhajú pri analýze a efektívnom monitorovaní používania API.

Dokument pomoci a dostupnosť
Práca s nástrojom API Dashboard | Všetky platené vydania


Vyhľadávanie dôležitých a relevantných aplikácií vo vnútri Ticketov pomocou balíka Extension Starter Pack

Na rýchlu navigáciu možno aplikáciu Marketplace (Trhovisko) otvoriť z hornej lišty. Okrem toho na uľahčenie lepšieho rozhodovania systém zobrazí vaše najdôležitejšie aplikácie priamo na stránke s detailmi Tickets.
  • Poznatky o zákazníkoch
  • Poznatky o vstupenkách
  • Tlač lístkov pre rozšírenie Zoho Desk
  • Geolokačné rozšírenie
  • Moje sledované lístky
  • Rozšírenie kontrolného zoznamu
Dokument nápovedy a dostupnosť


Mobilné prostredie

Vytváranie ovládacích panelov a pripínanie dôležitých položiek v aplikácii Radar

Vytvárajte ovládacie panely pomocou grafov, diagramov, tabuliek a ďalších komponentov vizualizácie údajov na zrozumiteľnejšie zobrazenie obchodných údajov. Do mriežky prístrojových panelov môžete pridať aj najpoužívanejšie prístrojové panely, aby ste k nim mali rýchly prístup odkiaľkoľvek a kedykoľvek.
Pripínajte často používané informácie, napríklad filtrované zobrazenia prístrojových panelov, následné lístky, hovory alebo udalosti, na začiatok ponuky, aby ste k nim mali ľahký prístup a mohli rýchlo konať.

Pomocný dokument a dostupnosť



    • Related Articles

    • Zoho Books: Čo je nové v apríli 2024

      Integrácia aplikácie WhatsApp v Zoho Books Teraz môžete pripojiť aplikáciu WhatsApp k vašej organizácii Zoho Books a posielať oznámenia o platbách a predajných transakciách priamo vašim zákazníkom. Budete si môcť prispôsobiť marketingové a užitočné ...
    • Zoho Billing: Čo je nové v Zoho Billing - november 2023

      Ahoj všetci, aktualizácie tohto mesiaca pridávajú väčšiu flexibilitu pri výbere platieb spolu s vylepšeniami zostáv a vlastných polí. Poďme sa do toho ponoriť! Pridanie platobných metód z portálu pre zákazníkov Spríjemnite svojim zákazníkom proces ...
    • Zoho Analytics: Čo je nové v marci 2024

      Nové možnosti pripojenia k databáze Pridali sme dve nové možnosti pripojenia k databáze: HFSQL a OLEDB. Bezpečne prepojte svoje údaje so službou Zoho Analytics a získajte cenné poznatky. Naplánujte si pravidelné načítanie pre analýzu takmer v reálnom ...
    • Zoho Workerly: Novinky v roku 2024

      Zoho Workerly je váš asistent pre všetky vaše personálne potreby. Pomôže vám spravovať zmeny a pracovné výkazy, prideľovať prácu správnym ľuďom a generovať faktúry, ktoré môžete posielať klientom, a to všetko v jednej ľahko použiteľnej platforme. ...
    • Zoho Analytics: Nové funkcie boli zavedené v apríli 2024

      Sunburst Chart S potešením oznamujeme, že Zoho Analytics teraz podporuje graf Sunburst. Preskúmajte silu hierarchických údajov pomocou nášho elegantného a intuitívneho grafu Sunburst Chart a odhaľte trendy s presnosťou. Táto dynamická vizualizácia ...