Zoho CRM: Využitie zmienky o konkurencii v pravidlách pracovných postupov

Zoho CRM: Využitie zmienky o konkurencii v pravidlách pracovných postupov

Vďaka tomuto vylepšeniu môžete teraz v rámci svojej e-mailovej komunikácie bezproblémovo sledovať zmienky o konkurencii, čo vám umožní udržať si náskok v konkurenčnom prostredí.

Uvažujme o obchodnom scenári, aby sme lepšie pochopili túto funkciu.

ABC Corp je spoločnosť SaaS, ktorá poskytuje softvér na riadenie projektov. Spoločnosť ABC Corp chce mať aktuálne informácie o tom, čo zákazníci hovoria o jej konkurencii v e-mailoch zasielaných zákazníckej podpore. V tomto scenári chce preto spoločnosť monitorovať zmienky o konkurencii v e-mailoch od zákazníkov, aby získala prehľad a prípadne spustila určité akcie alebo reakcie.

Prípad použitia
Krok 1: Monitorovanie zmienok o konkurencii
Spoločnosť ABC Corp nastaví pravidlo v rámci svojej aplikácie CRM na skenovanie prichádzajúcich e-mailov od zákazníkov, či sa v nich nenachádzajú zmienky o konkrétnych konkurentoch, napríklad "Zylker".



Krok 2: Spúšťanie akcií
Keď systém zistí zmienku o konkurencii v e-maile, spustí upozornenie pre tím zákazníckej podpory alebo marketingové oddelenie.

Krok 3: Reakcia a analýza
  • Tím zákazníckej podpory môže okamžite reagovať na všetky obavy, ktoré sa spomínajú o konkurencii, alebo zbierať spätnú väzbu na zlepšenie ponuky spoločnosti ABC Corp.
  • Marketingové oddelenie môže analyzovať trendy v zmienkach o konkurencii s cieľom identifikovať oblasti, v ktorých môže mať spoločnosť ABC Corp konkurenčnú výhodu, alebo oblasti, ktoré je potrebné zlepšiť.

Krok 4: Zapojenie zákazníkov
Spoločnosť ABC Corp môže tieto informácie využiť aj na nadviazanie kontaktu so zákazníkmi, ktorí sa zmieňujú o konkurencii, a ponúknuť im cielené propagačné akcie alebo stimuly na vyskúšanie nových funkcií alebo služieb.


Celkovo možno povedať, že monitorovaním zmienok o konkurencii v zákazníckych e-mailoch môžu spoločnosti zostať informované o trendoch na trhu, náladách zákazníkov a oblastiach, ktoré je potrebné vylepšiť, čo im pomôže udržať si konkurenčnú výhodu vo vlastnom odvetví.

Takže, toto je to, čo potrebujete vedieť:

Integrácia kanálov - e-mailov:
Náš zjednodušený systém pracovných postupov sa bez problémov integruje s vašou e-mailovou komunikáciou. Teraz môžete vytvárať cielené pracovné postupy na základe zmienok o konkurencii zistených vo vašich e-mailových interakciách.

Názov konkurencie, ktorý bol spomenutý:
Vďaka nášmu pokročilému systému sledovania ZIA môžete ľahko identifikovať, keď zákazník spomenie konkurenciu alebo iných kľúčových hráčov vo vašom odvetví.

Analýza sentimentu konkurencie:
Získajte cenné informácie o náladách, ktoré sa skrývajú za zmienkami o konkurencii. Či už ide o negatívne zmienky ovplyvňujúce vašu firmu, pozitívne zmienky, ktoré vás neovplyvňujú, alebo neutrálne zmienky, získate komplexný prehľad o náladách zákazníkov.



    • Related Articles

    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Predstavenie poľa Hlasový záznam v module hovorov

      Vážení všetci , Sme tu s menšou, no užitočnou aktualizáciou týkajúcou sa modulu hovorov. Ako možno viete, modul Hovory v Zoho CRM vám umožňuje spravovať všetky typy hovorov vo vašej organizácii – odchádzajúce, prichádzajúce a zmeškané. Môžete tiež ...
    • Zoho CRM: Predstavujeme prvé natívne integrácie v pieskovisku vášho CRM - Zoho Survey a Zoho Social

      Sandboxy ponúkajú bezpečný spôsob replikácie produkčných prostredí, ktorý umožňuje bezrizikové testovanie, školenie a zdokonaľovanie procesov pred vykonaním skutočných zmien.Jedným z výrazných nedostatkov sandboxu Zoho CRM je podpora integrácie, ...
    • Dôležité aktualizácie doručovania e-mailov v aplikácii Zoho CRM

      Vážení, S radosťou hovoríme o vylepšeniach, ktoré sa chystajú na zlepšenie doručiteľnosti e-mailov v systéme Zoho CRM'ako aj o systémoch, ktoré dnes máme na podporu e-mailovej komunikácie našich zákazníkov'. Ako možno viete, naše súčasné systémy ...