Zoho CRM: vylepšenie zostáv

Zoho CRM: vylepšenie zostáv

V tejto aktualizácii máme niekoľko väčších a menších vylepšení:
  • Zvýšenie limitu exportu
    • Oprávnenie na export pre používateľov
  • E-mailové šablóny pre plánované správy
  • Viac možností pre zoskupovanie
    • Granularita mesiaca
    • Granularita dňa
    • Zoskupovanie stĺpcov podporuje matice 1x3 a 3x1
  • Podpora obalu textu
  • Drobné vylepšenia
    • Dynamická šírka stĺpcov
    • Podpora rolí v kritériách
    • Výber všetkých možností v poliach

Zvýšenie limitu exportu

Predchádzajúci limit: Predtým Zoho CRM umožňoval používateľom exportovať podrobné zostavy s maximálne 50 000 záznamami, a to len do piatich prípadov.

Nový limit: V reakcii na spätnú väzbu používateľov a rastúci dopyt po väčšej flexibilite pri správe údajov zaviedol Zoho CRM rozšírenú možnosť exportu, ktorá odstraňuje predchádzajúce obmedzenia. Teraz môžu používatelia exportovať podrobné zostavy s obmedzením pre celú organizáciu na 200 exportov za deň, čo používateľom umožňuje spracovávať väčšie objemy údajov.



Exkluzívna verzia Ultimate Edition: Používatelia edície Ultimate môžu využívať rozšírený limit 300 exportov za deň, zatiaľ čo ostatné edície využívajú 200 denných exportov.

Povolenie na export pre používateľov

Pridali sme oprávnenie "exportovať" ako profilové oprávnenie pre modul Reports. Tým sa zvyšuje bezpečnosť údajov a kontrola ochrany osobných údajov, pretože správcovia môžu regulovať export citlivých informácií, čím sa zabezpečí dodržiavanie predpisov a zabráni sa neoprávnenému prístupu k údajom.


E-mailové šablóny pre hlásenia

Túto funkciu môžete použiť na odosielanie personalizovaných správ tým, že používateľom umožníte prispôsobiť obsah e-mailu konkrétnym potrebám každého príjemcu.

Napríklad manažér predaja môže vytvoriť e-mailovú šablónu pre týždennú správu o výkonnosti predaja. Pomocou tejto šablóny manažér naplánuje odosielanie správy každý pondelok ráno predajnému tímu. Táto automatizácia zabezpečí, že všetky zainteresované strany dostanú včas aktuálne informácie o predajných ukazovateľoch. Do šablóny môžete zahrnúť zástupné symboly pre dynamické údaje, ako sú mená príjemcov, názov správy, ID správy, údaje o účte alebo údaje o predaji. Toto prispôsobenie dodáva reportom osobný charakter, vďaka čomu sú relevantnejšie pre jednotlivých príjemcov.


E-mailové šablóny pre plánované hlásenia

Môžete si vybrať aj e-mailové šablóny pre plánované hlásenia.


Vylepšenia možností zoskupovania

Granularita podľa mesiacov: Používatelia teraz môžu zoskupovať údaje podľa mesiacov, aby sa im ľahšie analyzovali trendy v čase.
Predtým naša funkcia zoskupovania údajov umožňovala používateľom zoskupovať údaje podľa "kalendárneho mesiaca" dátumu alebo poľa dátum/čas, čo znamenalo, že mesiac bol zoskupený spolu s rokom. Napríklad všetky údaje z tohto mesiaca by boli zaradené do kategórie "marec 2024". Táto metóda však sťažuje vyčlenenie údajov pre konkrétne mesiace.

Zavedenie zoskupenia "mesiac" umožňuje používateľom zoskupiť všetky výskyty konkrétneho mesiaca bez ohľadu na rok. Toto vylepšenie ponúka väčšiu flexibilitu pri analýze trendov v čase tým, že umožňuje používateľom ľahko určiť, ktorý mesiac za posledných päť rokov priniesol najvyššie príjmy.

Prípad použitia
Povedzme, že analyzujete zapojenie používateľov za posledný rok. Vďaka novej funkcii mesačnej granularity teraz môžete zoskupiť počet nových klientov pridaných v jednotlivých mesiacoch v priebehu roka alebo porovnať príjmy v jednotlivých mesiacoch v priebehu roka, čo uľahčuje analýzu trendov v čase. Vďaka jasnejšiemu pochopeniu mesačných vzorcov používania môžete zdokonaliť ponuku svojich produktov a optimalizovať marketingové stratégie tak, aby ste efektívnejšie uspokojili potreby používateľov. Nižšie je uvedený príklad príjmov vytvorených za posledné dva roky v porovnaní podľa mesiacov:



Pre túto správu môžete vytvoriť aj grafy, aby ste si prehľadne prezreli výkonnosť za oba roky.



Granularita podľa dní: Využite presnosť zoskupovania údajov podľa dní, aby ste uľahčili podrobnejšiu dennú analýzu v rámci svojich správ.
Vďaka funkcii dennej granularity môžete teraz zoskupovať údaje podľa dní, čo umožňuje podrobnú dennú analýzu v rámci vašich reportov a umožňuje vám identifikovať časy špičkového používania, zisťovať anomálie v používaní, zobraziť narodeniny všetkých kontaktov v jednom reporte atď.



Tie isté údaje si môžete zobraziť v stĺpcovom grafe, aby ste ľahko identifikovali trendy, vzory a anomálie.



Zoskupovanie stĺpcov
Predtým modul Prehľady v aplikácii Zoho CRM podporoval len zoskupenie 2x2, kde prvé číslo označovalo riadok a druhé číslo stĺpec. Vďaka tomuto vylepšeniu môžete zoskupovať stĺpce na základe kombinácií 3x1 alebo 1x3.



Celkovo je zoskupovanie jednoducho spôsob, ako usporiadať a vizualizovať prvky a uľahčiť pochopenie ich vzťahov a štruktúry.

Obalenie textu

Predtým, ak bol text v poli popisu príliš dlhý, zobrazil sa v jednom riadku, zatiaľ čo po nabehnutí kurzora sa zobrazil celý text. Po zapnutí funkcie obtekania textu sa teraz text v popisných poliach zobrazuje v bunkách s funkciou obtekania, čím sa zabezpečí, že dlhý text je plne viditeľný bez potreby vyskakovacích okien alebo akcií pri umiestnení kurzora.


Drobné vylepšenia

Dynamická šírka stĺpcov

Systém teraz automaticky upravuje veľkosť stĺpcov v prehľadoch na základe obsahu, ktorý sa v nich nachádza. Namiesto stĺpcov s pevnou šírkou umožňuje dynamická šírka stĺpcov rozšírenie alebo zmenšenie stĺpcov podľa potreby, aby sa prispôsobili obsahu, ktorý obsahujú. Táto funkcia je obzvlášť užitočná na optimalizáciu zobrazenia údajov, zabezpečenie viditeľnosti všetkých informácií a efektívne využitie dostupného priestoru na obrazovke.
Exportovať zmenenú šírku stĺpcov s rovnakou veľkosťou vo formátoch PDF a XLSX (vo formáte CSV to nie je technicky možné) je možné len v prípade formátovaných exportov zostáv.

Podpora rolí v kritériách

Používatelia môžu definovať kritériá v rámci výkazov na základe rolí pridelených používateľom. Táto funkcia zabezpečuje filtrovanie alebo obmedzenie údajov v správe na základe rolí používateľov, ktorí si správu prezerajú.
Napríklad zostava môže byť nakonfigurovaná tak, aby zobrazovala len údaje o potenciálnych zákazníkoch alebo predaji, ktoré sú relevantné pre roly používateľov pristupujúcich k zostave. Používatelia s rôznymi rolami môžu vidieť rôzne podmnožiny údajov, čím sa zabezpečí, že budú mať prístup len k informáciám, ktoré sú relevantné pre ich povinnosti.


Vyberte všetky

Funkcia výberu umožňuje používateľom pohodlne vybrať všetky polia v module alebo vybrať viacero polí pomocou kombinácie klávesov Shift+klik.



    • Related Articles

    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Predstavenie poľa Hlasový záznam v module hovorov

      Vážení všetci , Sme tu s menšou, no užitočnou aktualizáciou týkajúcou sa modulu hovorov. Ako možno viete, modul Hovory v Zoho CRM vám umožňuje spravovať všetky typy hovorov vo vašej organizácii – odchádzajúce, prichádzajúce a zmeškané. Môžete tiež ...
    • Zoho CRM Community Digest - máj 2023

      Aktualizácie produktu Zoho CRM: Aktualizácia správania polí vzorcov: Predtým sa pri odstránení polí vzorcov z rozloženia vyskytol problém, keď systém pokračoval vo výpočte hodnoty poľa vzorca v backende vždy, keď sa aktualizovali súvisiace polia. ...
    • Zoho CRM: Vylepšená správa odmietnutých e-mailov

      S radosťou vám oznamujeme vylepšenie nášho systému správy vrátených e-mailov, ktoré uľahčujespracovanie rôznych typov vrátených e-mailov a vykonávanie potrebných krokov. Chápeme, že správa vrátených e-mailov je kľúčovým aspektom udržiavania úspešnej ...