Zoho CRM: Vylepšená správa odmietnutých e-mailov

Zoho CRM: Vylepšená správa odmietnutých e-mailov

S radosťou vám oznamujeme vylepšenie nášho systému správy vrátených e-mailov, ktoré uľahčujespracovanie rôznych typov vrátených e-mailov a vykonávanie potrebných krokov. Chápeme, že správa vrátených e-mailov je kľúčovým aspektom udržiavania úspešnej komunikácie, a toto vylepšenie sa zameriava práve na to.

Krátke pripomenutie: Odchýlky sú prípady, keď systém Zoho CRM nemohol doručiť váš e-mail na konkrétnu adresu. Predtým sme vrátenú poštu rámcovo rozdelili do dvoch kategórií: tvrdé a mäkké odmietnuté e-maily.

Pozrime sa v krátkosti na vylepšenia.

Trvalé a dočasné odchody

Odteraz klasifikujeme odrazy do dvoch nových kategórií - trvalé a dočasné - v závislosti od povahy problému. Dočasné odrazy zahŕňajú mäkké odrazy a špecifické typy tvrdých odrazov. Ak je e-mailová adresa dočasne zablokovaná, možno ju priamo odblokovať. Tvrdé odrazy sú však zvyčajne trvalé a nie je možné ich odblokovať v rámci systému CRM. Ak sa domnievate, že trvalo zablokovaná e-mailová adresa už môže prijímať e-maily, môžete sa obrátiť na náš tím podpory a požiadať o pomoc.

Na stránke s podrobnosťami o zázname, v zozname súvisiacom s e-mailom a v zobrazení zoznamu nájdete podrobnosti o type a kategórii odmietnutia pre každú e-mailovú adresu, ktorá sa vrátila. Zobrazia sa varovné ikony označujúce typ odmietnutia a po prejdení myšou na ne sa zobrazia ďalšie podrobnosti.


Odblokovanie platných e-mailových adries

V rámci tohto vylepšenia môžu používatelia s oprávneniami na odosielanie pošty priamo odblokovať e-mailové adresy, ktoré sú dočasne zablokované z aplikácie Zoho CRM.

Môžete to urobiť na nasledujúcich miestach:
  1. Stránka s podrobnosťami o zázname
    Ak chcete odblokovať e-mailovú adresu, ktorá sa vrátila, prejdite kurzorom myši na ikonu informácií, kde sa zobrazia podrobnosti o type vrátenia, kliknite na položkuOdblokovať e-mailovú adresu, začiarknite políčko potvrdenia, že dôvod blokovania bol vyriešený, a kliknite na tlačidloPotvrdiť.

  2. Zobrazenie zoznamu
    Odfiltrujte záznamy s dočasne odmietnutými e-mailovými správami, prejdite kurzorom myši na symbol upozornenia vedľa odmietnutej e-mailovej správy a postupujte podľa pokynov.

  3. Hromadné akcie
    Ak chcete odblokovať e-maily prostredníctvom hromadnej aktualizácie, vyberte záznamy, ktoré chcete odblokovať, a kliknite na tlačidlo Odblokovať e-mailovú adresu v ponuke Akcie. Potom začiarknite políčko potvrdenia a po vyriešení dôvodu odmietnutia kliknite na tlačidloPotvrdiť.

Periodické odblokovanie na základe podmienok

Zaviedli sme periodickú kontrolu každých šesť mesiacov, pri ktorej systém automaticky odblokuje predtým zablokované e-mailové adresy, ak sa vyriešili problémy, ktoré viedli k ich zablokovaniu.

Napríklad adresy, ktoré boli zablokované z dôvodov súvisiacich so zásadami, budú obnovené, ak môžeme potvrdiť správne overenie e-mailu.

Body, ktoré je potrebné vziať na vedomie:
  • Dočasne zablokované e-mailové adresy môžete ručne odblokovať maximálne päťkrát.
  • Po piatom pokuse bude e-mailová adresa označená ako trvalo zablokovaná a na jej odblokovanie bude potrebná podpora. Aby sme zabezpečili doručiteľnosť a predišli prípadnému zlyhaniu e-mailu v budúcnosti, označíme mäkké odmietnutia ako tvrdé odmietnutia po
  • Odblokovanie e-mailovej adresy nevráti počet odmietnutí na nulu. Odporúčame, aby ste sa pred odblokovaním uistili, že príčina zablokovania bola odstránená.
    • Related Articles

    • Zoho CRM : Jednoduché overovanie zhody e-mailov

      Predstavujeme vám významné aktualizácie na zlepšenie procesov overovania a overovania e-mailov v systéme Zoho CRM a ďalších službách Zoho. Cieľom týchto zmien je posilniť bezpečnosť, zabezpečiť súlad s priemyselnými štandardmi a zlepšiť používateľský ...
    • Dôležité aktualizácie doručovania e-mailov v aplikácii Zoho CRM

      Vážení, S radosťou hovoríme o vylepšeniach, ktoré sa chystajú na zlepšenie doručiteľnosti e-mailov v systéme Zoho CRM'ako aj o systémoch, ktoré dnes máme na podporu e-mailovej komunikácie našich zákazníkov'. Ako možno viete, naše súčasné systémy ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Zoho CRM: Vylepšenia týkajúce sa e-mailov v moduloch Účty a Ponuky

      Do modulu Účty bolo pridané tlačidlo Odoslať e-mail. V rámci skladateľa e-mailov bude k dispozícii zoznam e-mailových adries súvisiacich kontaktov ako rýchle návrhy. Spolu s funkciou Odoslať e-mail chceme používateľom umožniť vytvárať a udržiavať ...