Zoho CRM: V6 API sú tu

Zoho CRM: V6 API sú tu

Držte si horúce kakao, pretože sme pre vás práve rozbalili ten najlepší vianočný darček - Zoho CRM v6 API!!

Práve včas na obdobie darčekov prichádza toto monumentálne vydanie s vylepšeniami a novými API, ktorých cieľom je zlepšiť vaše skúsenosti s vývojom. Uvoľnite silu vlastných polí pomocou rozhrania API Fields, rozlúčte sa s problémami s duplicitnými údajmi pomocou rozhrania API Merge Records a je toho oveľa viac, čo teraz môžete robiť!!

Ste zvedaví, čo prináša V6 v oblasti API? Tu je náhľad:

  1. Fields API: Jednoduché vytváranie a správa vlastných polí prostredníctvom API.
  2. Rozhranie API pre odhlasovacie odkazy: Vykonávanie operácií CRUD na odhlasovacích odkazoch.
  3. Rozhranie API na spájanie záznamov: Teraz môžete zlúčiť duplicitné záznamy a rozlúčiť sa s otravnými duplikátmi.
  4. Získať súvisiace záznamy vymazaného záznamu API: Získajte súvisiace záznamy vymazaného záznamu prostredníctvom API.
  5. Funkcie API: Získajte prehľad o funkciách dostupných vo vašej org a pochopte ich obmedzenia.
  6. Globálne zoznamy výberov API: Vytvárajte a spravujte globálne súbory alebo globálne zoznamy výberov prostredníctvom API.
  7. Rozhranie API pre odblokovanie e-mailov: Rozlúčte sa s mäkkými odbitými e-mailami pomocou nášho rozhrania API pre odblokovanie e-mailov.

Ale počkajte, je toho ešte viac! Vylepšili sme aj vaše obľúbené rozhrania API. Tu je ochutnávka toho, čo vás čaká:

Hromadný zápis Brilliance: Teraz môžete jednoducho importovať rodičovské aj podriadené záznamy v rámci jednej úlohy hromadného zápisu. Rozlúčte sa s problémami so samostatnými importmi!
Nové polia, nové poznatky: Pripravte sa na zavedenie niekoľkých nových polí naprieč modulmi, ktoré poskytujú bohatší a podrobnejší súbor údajov pre vašu analýzu.

A potom je tu čerešnička na torte! Naše SDK pre jazyky Java, PHP, NodeJS a C# boli vydané a sú k dispozícii v našom repozitárigithub.

Ponorte sa do podrobností na našej stránke What's New (Čo je nové), aby ste objavili vzrušujúce prírastky, a nezabudnite preskúmať naše zoznamy zmien, kde nájdete podrobnosti o vylepšeniach našich existujúcich rozhraní API.

Aktualizácie:

Viac informácií o súprave Python SDK a o tom, ako začať, nájdete tu.

Ruby SDK: Vydali sme Ruby SDK podporujúce Zoho CRM API verzie 6. Ďalšie podrobnosti o Ruby SDK a o tom, ako začať, nájdete tu.

Rozhranie API polí je teraz dostupné pre všetkých používateľov vo všetkých DC. Prosím, pozrite sa na to.

    • Related Articles

    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Zoho CRM a Zoho Projects: rozšírená integrácia - tu sú novinky

      Novinky v aktualizácii: Konfigurácia klienta Vylepšili sme prehľadnosť informácií o klientovi pridaním osobitnej časti Konfigurácia klienta. Funkcia mapovania klientov bola síce k dispozícii v predchádzajúcom nastavení, ale nebola používateľom ...
    • Zoho CRM: Odteraz sú už v ponuke aj RTF polia

      Prečo RTF text? Predtým viacriadkové polia podporovali len obyčajný text, ktorý ponúka obmedzené možnosti formátovania, pokiaľ ide o štýly písma, farby, zvýraznenia a ďalšie vizuálne prvky. Pomocou RTF textu môžete zvýšiť vizuálnu príťažlivosť ...
    • Predstavenie poľa Hlasový záznam v module hovorov

      Vážení všetci , Sme tu s menšou, no užitočnou aktualizáciou týkajúcou sa modulu hovorov. Ako možno viete, modul Hovory v Zoho CRM vám umožňuje spravovať všetky typy hovorov vo vašej organizácii – odchádzajúce, prichádzajúce a zmeškané. Môžete tiež ...