Zoho CRM: Predstavujeme prvé natívne integrácie v pieskovisku vášho CRM - Zoho Survey a Zoho Social

Zoho CRM: Predstavujeme prvé natívne integrácie v pieskovisku vášho CRM - Zoho Survey a Zoho Social

Sandboxy ponúkajú bezpečný spôsob replikácie produkčných prostredí, ktorý umožňuje bezrizikové testovanie, školenie a zdokonaľovanie procesov pred vykonaním skutočných zmien.Jedným z výrazných nedostatkov sandboxu Zoho CRM je podpora integrácie, ktorá by výrazne uľahčila testovanie s produkčnými údajmi a nasadzovanie integrácií.

Aby sme začali riešiť tento nedostatok, pridávame do funkcie sandboxu CRM podporu pre aplikácie Zoho Survey a Zoho Social. Boli by to prvé natívne integrácie podporované v sandboxe a sme na dobrej ceste pridať v budúcnosti podporu ďalších natívnych integrácií.

Ako pristupovať k integráciám v sandboxe?

Vo všeobecnosti môžu používatelia používať sandbox na testovanie svojich integrácií a potom ich nasadiť do produkčného prostredia. Po nasadení sa integrácia presunie do produkčného prostredia a úplne sa odstráni zo sandboxu. Aktualizácia integrácie prostredníctvom sandboxu teda nie je možná.


Testovanie a nasadenie prieskumu Zoho Survey v pieskovisku CRM

Integrácia prieskumu Zoho Survey v sandboxe je rovnaká ako integrácia v skutočnom produkčnom nastavení. Pred skutočným nasadením si môžete vyskúšať odosielanie prieskumov zákazníkom bez skutočného odosielania e-mailov, zistiť prípadné problémy a zaškoliť nových obchodných zástupcov.


Testovanie a nasadenie aplikácie Zoho Social v pieskovisku CRM

Vďaka integrácii aplikácie Social môžete monitorovať konverzácie svojej značky, pridávať nové potenciálne zákazníkov zo stránok sociálnych médií alebo handle, automatizovať odpovede pomocoupravidiel sociálnych pracovných postupov atď. Predtým, ako to urobíte naostro, môžete integrovať pieskovisko CRM so službou Zoho Social. Teraz môžete nástroj vyskúšať s fiktívnymi účtami, zoznámiť sa s kartou Social a doladiť svoje procesy. Keď budete s integráciou spokojní, môžete ju rýchlo nasadiť do produkčného prostredia. Používatelia s oprávneniami na sociálnu integráciu (Social Admin a Personal Social Profiles) a oprávneniami na správu pieskoviska budú môcť nasadiť integráciu do produkčného prostredia.



Body, ktoré si treba zapamätať

Keďže váš účet Zoho Survey/Social môže byť v danom čase pripojenýlen kjednému účtu CRM (produkčnému alebo sandboxovému), dbajte na nasledujúce body:
  • Na otestovanie čerstvej integrácie Zoho Survey/Social použite pieskovisko.
  • Po nasadení integrácie do produkčného prostredia sa z účtu sandbox odstráni.
  • Existujúca integrácia Zoho Survey/Social v produkčnom prostredí sa počas vytvárania alebo obnovy pieskoviska neprekopíruje do pieskoviska.
  • Ak máte existujúcu integráciu Zoho Survey/Social v produkčnom prostredí, môžete do sandboxu integrovať ďalší účet Survey/Social. To vám pomôže vyskúšať Survey/Social alebo zaškoliť zamestnancov v bezpečnom prostredí.

Obmedzeni e

Upozorňujeme, že pokiaľ je existujúca integrácia prepojená s produkčným prostredím, nebudete s ním môcť nasadiť žiadne zmeny. Ak to chcete urobiť, museli by ste existujúcu integráciu v produkčnom prostredí deaktivovať.
    • Related Articles

    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Zoho Social: Novinky v apríli 2024

      Publikovanie príbehov na Facebooku Príbeh môžete teraz priamo publikovať na Facebooku z webovej aplikácie Zoho Social. Nahrajte mediálny súbor z niektorej z dostupných možností pripojenia médií, ako je Knižnica médií, Cloud Picker atď., alebo ...
    • Predstavenie poľa Hlasový záznam v module hovorov

      Vážení všetci , Sme tu s menšou, no užitočnou aktualizáciou týkajúcou sa modulu hovorov. Ako možno viete, modul Hovory v Zoho CRM vám umožňuje spravovať všetky typy hovorov vo vašej organizácii – odchádzajúce, prichádzajúce a zmeškané. Môžete tiež ...
    • Predstavujeme úplne novú konfiguráciu e-mailu v systéme Zoho CRM

      Vážení, S radosťou vám oznamujeme vydanie novej konfigurácie e-mailov v systéme Zoho CRM, ktorá obsahuje celý rad zaujímavých nových funkcií a vylepšení, ktoré zmenia spôsob správy e-mailov. Bez zbytočných rečí sa poďme v krátkosti pozrieť na ...