Zoho CRM: Nové aktualizácie pre bezproblémovú správu chýb v sprievodcoch CRM

Zoho CRM: Nové aktualizácie pre bezproblémovú správu chýb v sprievodcoch CRM

Dobrý deň, zákazníci,

Sme radi, že môžeme predstaviť niektoré vylepšenia našich sprievodcov, ktoré zabezpečia plynulejšie a intuitívnejšie používanie, zameriavajú sa hlavne na pomoc pri riešení chýb, s ktorými sa stretávate pri vytváraní sprievodcov, a na niektoré pridané možnosti.

Najprv krátke pripomenutie: Sprievodcovia v systéme Zoho CRM už dlho pomáhajú zefektívňovať zložité procesy. Hoci boli vždy dôležitým nástrojom, uvedomovali sme si, že niektorí používatelia čelili problémom spôsobeným chybami, ktoré mohli spôsobiť prerušenie toku, neúmyselné slučky a iné problémy, ktoré predlžovali čas publikovania a používania sprievodcu. Riešenie týchto problémov sa stalo našou hlavnou prioritou. Teraz sme prepracovali našich sprievodcov tak, aby vás previedli cez potenciálne úskalia a často ich automaticky opravili za vás.

Poďme teda na vylepšenia!

Vylepšené spracovanie chýb pre tlačidlo "Uložiť"
Predtým, keď v používateľskom rozhraní nebolo prítomné tlačidlo "Uložiť", išlo o bežnú chybu, ktorá vám neumožňovala sprievodcu uložiť. Na vyriešenie tohto problému bol nastavený proces tak, že pri zistení chyby je používateľ vedený k jej vyriešeniu. To je možné vykonať buď konfiguráciou existujúceho tlačidla ako "Uložiť", alebo pridaním nového tlačidla "Uložiť". Tým sa zabezpečí, že každá cesta v sprievodcovi bude mať aspoň jedno tlačidlo uloženia, aby bolo možné sprievodcu uložiť.


Uprednostňovanie základných polí
Noví sprievodcovia boli aktualizovaní tak, aby sa zabezpečilo, že všetky podstatné informácie budú zachytené od začiatku procesu. Patria sem systémovo definované povinné polia, ktoré sú vopred určené systémom, aj používateľsky definované povinné polia, ktoré nastavuje používateľ. Vďaka umiestneniu týchto povinných polí na prvú obrazovku môže používateľ hneď poskytnúť všetky potrebné informácie.

Oznámenia pre sirotské obrazovky
V minulosti mohli obrazovky, ktoré neboli spojené s hlavným tokom sprievodcu, spôsobiť problémy s funkčnosťou sprievodcu. Teraz, ak sa zistí niektorá z týchto "osirelých obrazoviek", používateľ bude upozornený a dostane možnosť buď ich odstrániť, alebo znovu pripojiť k toku sprievodcu, ale mať osirelú obrazovku už nie je prekážkou. Bude môcť pokračovať v ukladaní sprievodcu.

Zefektívnenie funkčnosti tlačidiel
Tlačidlá, ktoré nevedú na novú obrazovku alebo na uloženie záznamu, by mohli viesť k zmätku. Na vyriešenie tohto problému sme zaviedli systém, ktorý automaticky odstráni všetky tlačidlá, ktoré nie sú jasne definované. To pomôže zabezpečiť, aby boli vaši sprievodcovia ľahko pochopiteľní a aby ste sa v nich ľahko orientovali. Okrem toho sme zaviedli aj systém, ktorý vás upozorní, ak sa cesty vo vašom sprievodcovi zakrúžkujú späť do východiskového bodu. To pomôže zabrániť vzniku neúmyselných slučiek a zabezpečí, aby boli vaši sprievodcovia čo najefektívnejší.


Okrem týchto vylepšení v oblasti zefektívnenia chýb sme do sprievodcov pridali aj dve nové funkcie, ktoré rozšíria ich možnosti.

Podpora záznamu obrázkov v sprievodcoch
Mať k údajom o zázname obrázok záznamu je nevyhnutné v každom obchodnom scenári, či už ide o fotografiu vedúceho alebo kontaktu alebo obrázok produktu. Pomáha vám konkrétne identifikovať záznam.
Pri štandardnom rozložení ste vždy mali možnosť nahrať obrázok záznamu a teraz sme túto možnosť pridali do sprievodcov.


Prispôsobenie navigácie tlačidla "karta"
Teraz môžete nastaviť poradie, v akom sa bude navigovať pomocou tlačidla "karta" - t. j. po kliknutí na tlačidlo "karta" si môžete vybrať, či sa budú polia vyberať zľava doprava, alebo zhora nadol. To je užitočné v podstate na to, aby ste svojim obchodným zástupcom alebo používateľom CRM nadiktovali, aby záznamy vypĺňali v určitom poradí. Pre lepšie pochopenie použitia si pozrite nasledujúci GIF.
To je všetko o vylepšeniach. Svoje názory a pripomienky nám oznámte v komentároch.


    • Related Articles

    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Dôležité aktualizácie doručovania e-mailov v aplikácii Zoho CRM

      Vážení, S radosťou hovoríme o vylepšeniach, ktoré sa chystajú na zlepšenie doručiteľnosti e-mailov v systéme Zoho CRM'ako aj o systémoch, ktoré dnes máme na podporu e-mailovej komunikácie našich zákazníkov'. Ako možno viete, naše súčasné systémy ...
    • Zoho Analytics: Nové funkcie zavedené v decembri 2023

      Pokročilá analýza pre Typeform Zoho Analytics vám poskytuje sofistikované možnosti reportovania a analýzy údajov, ktoré zhromažďujete pomocou Typeform. Služba Zoho Analytics poskytuje komplexné informácie, ktoré vám umožňujú analyzovať odpovede na ...
    • Zoho Desk: Čo nové v roku 2024

      Tu sú niektoré z oblastí, ktoré sme zlepšili. Správa vstupeniek Prispôsobenie Automatizácia Zi a Ochrana osobných údajov a bezpečnosť Správa údajov Personalizácia a viacjazyčnosť Mobilné skúsenosti Správa vstupeniek Jednoduché prepojenie a správa ...