Zoho CRM: Nastavenie limitov pracovného zaťaženia v CRM pomocou funkcie Assignment Threshold

Zoho CRM: Nastavenie limitov pracovného zaťaženia v CRM pomocou funkcie Assignment Threshold

Boli ste svedkami skutočných problémov, ktorým čelia predajné tímy, keď sú preťažené úlohami. Tieto problémy zvyčajne zahŕňajú:
  • Vedúci oddelení, ktorí žonglujú s viacerými klientmi
  • manažéri predaja sa snažia efektívne rozdeliť zdroje
  • zástupcov pre rozvoj predaja, ktorí sa topia v nových potenciálnych zákazníkoch, a tak ďalej.
Toto preťaženie môže ochromiť produktivitu, zničiť morálku a poškodiť kvalitu spolupráce so zákazníkmi.
Radi by sme vám predstavili novú funkciu na vyváženie pracovného zaťaženia vašich zamestnancov:Assignment Threshold.
Ako už názov napovedá, teraz môžete kontrolovať, koľko záznamov bude pridelených vašim zamestnancom, a automatizovať pravidelné prerozdeľovanie záznamov, ktoré tento limit prekročia.

Ako vám to pomôže?

Povedzme, že vaša organizácia zaznamenala náhly prudký rast a objem prichádzajúcich potenciálnych zákazníkov zahlcuje vašich obchodných zástupcov, ktorí majú problém určiť priority a zvládnuť prudký nárast svojej pracovnej záťaže.
  • Nastavenie limitov na nové záznamy priradené používateľovi
    Pomocou funkcie Assignment Threshold (Prahové hodnoty priradenia) môžete pre každého obchodného zástupcu nastaviť limit počtu nových potenciálnych zákazníkov priradených za deň, týždeň alebo mesiac.


    Vďaka zavedenému rozumnému limitu môžu obchodní zástupcovia vykonávať dôkladný prieskum, prispôsobiť svoj prístup jednotlivým klientom a poskytovať rýchle následné opatrenia - v konečnom dôsledku sa tak zvýši ich šanca na uzatvorenie obchodov.
  • Nastavte limit nevyriešených prípadov
    . V niektorých prípadoch môže zostať pracovné zaťaženie vysoké kvôli nevyriešenej práci - napríklad kvôli potenciálnym zákazníkom, ktorých vaši zástupcovia ešte nekontaktovali. V takom prípade môžete do limitu zahrnúť limit nevybavených úloh.
    Po jeho zavedení budú vašim zástupcom pridelené nové potenciálne zákazníci až po skontrolovaní tohto limitu nevybavených zákaziek a denného/týždenného/mesačného limitu.
  • Automatizácia prerozdelenia nadbytočných záznamov
    Nadbytočné záznamy sa priradia predvolenému príjemcovi - napríklad manažérovi predaja. Na automatizáciu úlohy pravidelného rozdeľovania týchto vedení sme zahrnuli možnosť automatického prerozdelenia v rámci limitu.
  • Nastavenie maximálnej doby, počas ktorej zostanú záznamy nepridelené
    Musíme nájsť rovnováhu medzi snahou chrániť našich obchodných zástupcov a potrebou poskytovať rýchlu reakciu na naše potenciálne zákazníkov. Ak lead zostal u predvoleného prideľovateľa dlhší čas, bude pridelený zástupcovi, aj keď prekročí jeho prahovú hodnotu.
    Pomocou funkcie Assignment Threshold (Prahové hodnoty priradenia) môžete nastaviť a resetovať limity pre svoj tím, aby ste zabezpečili vysokú kvalitu ich práce a zároveň zabránili vyhoreniu a zachovali morálku.
Ak sa chcete dozvedieť viac o prahových hodnotách priradenia, pozrite si časťPrahové hodnoty priradenia.

Limity
  • Maximálny počet prahových hodnôt na jeden modul:
    Vývojár - 5
    Profesionál - 20
    Enterprise (vrátane CRM Plus, Zoho One) - 30
    Ultimate - 30
  • Maximálny počet používateľov na jeden prah priradenia: 500
    • Related Articles

    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Zoho CRM: Nové funkcie v nástroji na tvorbu vzorcov

      Reťazec vzorca CaseInsensitiveEqualsDescription : Príklad: Porovnáva dva reťazce bez ohľadu na veľkosť písmen : Príklad: CaseInsensitiveEquals('asdf', 'AsDf') vráti true Príklad. Predstavte si, že máte databázu s kontaktnými informáciami, v ktorej sa ...
    • Zoho CRM: [Early Access 2023] Vytvárajte a vkladajte vlastné funkcie do CRM pomocou Kiosku, nášho najnovšieho nízkokódového nástroja

      Typickým používateľom CRM je obchodný zástupca, ktorého čas je cenný. Sú zaneprázdnení kontaktmi a uzatváraním obchodov. Osvedčené postupy a procesy v systéme CRM zároveň vyžadujú, aby obchodní zástupcovia robili nasledovné: Vykonať viacero kliknutí ...
    • Zoho CRM: Zlepšite svoje A/B testovanie pomocou návrhov Zia

      S radosťou vám oznamujeme súbor vylepšení funkcie A/B testovania webového formulára v systéme Zoho CRM, ktoré vám prináša spoločnosť Zia a ktoré sú navrhnuté tak, aby bol váš proces testovania intuitívnejší, efektívnejší a orientovaný na výsledky. ...