Zoho CRM : Jednoduché overovanie zhody e-mailov

Zoho CRM : Jednoduché overovanie zhody e-mailov

Predstavujeme vám významné aktualizácie na zlepšenie procesov overovania a overovania e-mailov v systéme Zoho CRM a ďalších službách Zoho. Cieľom týchto zmien je posilniť bezpečnosť, zabezpečiť súlad s priemyselnými štandardmi a zlepšiť používateľský komfort.

Zjednotené overovanie doménSprávcovia už nebudú musieť overovať domény odosielajúce e-maily samostatne v rôznych produktoch Zoho používaných v rámci ich organizácie. Záznamy SPF a DKIM v systéme Zoho CRM sú teraz jednotné a kompatibilné s ostatnými produktmi Zoho, čo umožňuje, aby domény overené v jednej službe Zoho boli rozpoznané vo všetkých. To zjednodušuje proces overovania a zvyšuje bezpečnosť e-mailov.


  • Automatická identifikácia doménDomény overené mimo služby Zoho CRM sa teraz budú automaticky identifikovať každých 48 hodín, čím sa zníži manuálna práca. Ak je doména počas tohto obdobia overená inde, v systéme Zoho CRM sa maximálne do 48 hodín prejaví ako "Overená", čím sa zabezpečí nepretržité zabezpečenie bez dodatočného nastavovania.
Zjednodušený proces overovaniaPredtým overovanie domény v systéme Zoho CRM vyžadovalo manuálne overenie e-mailovej adresy pripojenej k doméne. Teraz, ak sa v rámci účtu Zoho CRM nájde akákoľvek overená e-mailová adresa používateľa alebo organizácie, ručné overovanie už nie je potrebné, čo zjednodušuje nastavenie a správu.
  • Súlad s novými usmerneniami pre e-mailyNa dosiahnutie súladu s aktualizovanými usmerneniami spoločností Google a Yahoo sa pre domény odosielajúce viac ako 5 000 e-mailov denne odporúča nastavenie DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance).


  • Zoho CRM teraz pri príprave na odosielanie hromadných e-mailov vyzýva používateľov, aby nastavili DMARC, čím sa zabezpečí dodržiavanie smerníc pre odosielateľov a minimalizujú sa poruchy v odosielaní e-mailov.



  • Vylepšený panel dôveryhodnosti e-mailovNový panel dôveryhodnosti e-mailov upozorňuje na domény bez DMARC, čo pomáha rýchlo identifikovať a riešiť problémy s dodržiavaním predpisov. Táto funkcia pomáha udržiavať dôveryhodnosť e-mailov a zabezpečuje bezproblémovú komunikáciu.


Odhlásenie z odberu jedným kliknutím

V súlade s najnovšími štandardmi teraz všetky propagačné e-maily odoslané zo systému Zoho CRM obsahujú možnosť odhlásenia jedným kliknutím. Tento doplnok je v súlade so štandardmi RFC a požiadavkami spoločností Google a Yahoo platnými od 1. júna 2024, čím sa zvyšuje pohodlie používateľov a znižuje počet sťažností na spam.

Tieto aktualizácie znamenajú záväzok spoločnosti Zoho CRM zlepšovať bezpečnosť e-mailov, dodržiavanie predpisov a používateľský komfort. Oceňujeme vašu spoluprácu pri prijímaní týchto vylepšení s cieľom zabezpečiť bezproblémovú a spoľahlivú e-mailovú komunikáciu. Ďalšie podrobnosti o implementácii týchto zmien nájdete v našich zdrojoch podpory alebo kontaktujte náš tím služieb zákazníkom.




Ak chcete získať individuálnu pomoc s aplikáciou alebo implementáciou, obráťte sa na spoločnosť PFC.com ešte dnes a pomôžeme vám optimalizovať vaše obchodné procesy.


    • Related Articles

    • Dôležité aktualizácie doručovania e-mailov v aplikácii Zoho CRM

      Vážení, S radosťou hovoríme o vylepšeniach, ktoré sa chystajú na zlepšenie doručiteľnosti e-mailov v systéme Zoho CRM'ako aj o systémoch, ktoré dnes máme na podporu e-mailovej komunikácie našich zákazníkov'. Ako možno viete, naše súčasné systémy ...
    • Zoho CRM: Vylepšená správa odmietnutých e-mailov

      S radosťou vám oznamujeme vylepšenie nášho systému správy vrátených e-mailov, ktoré uľahčujespracovanie rôznych typov vrátených e-mailov a vykonávanie potrebných krokov. Chápeme, že správa vrátených e-mailov je kľúčovým aspektom udržiavania úspešnej ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Zoho CRM: Vylepšenia týkajúce sa e-mailov v moduloch Účty a Ponuky

      Do modulu Účty bolo pridané tlačidlo Odoslať e-mail. V rámci skladateľa e-mailov bude k dispozícii zoznam e-mailových adries súvisiacich kontaktov ako rýchle návrhy. Spolu s funkciou Odoslať e-mail chceme používateľom umožniť vytvárať a udržiavať ...