Zoho CRM: Dosiahnite viacúrovňovú prioritizáciu záznamov pomocou viacerých zobrazení Kanban na modul

Zoho CRM: Dosiahnite viacúrovňovú prioritizáciu záznamov pomocou viacerých zobrazení Kanban na modul

Ako už možno viete, zobrazenie Kanban v systéme Zoho CRM je zobrazenie založené na kartách, ktoré zobrazuje údaje usporiadaným spôsobom na lepšie pochopenie. Doteraz systém CRM podporoval len jedno zobrazenie Kanban pre každý modul. Výsledkom bolo, že vždy, keď ste potrebovali zobrazenie Kanban pre svoje záznamy s iným poľomKategorizovať podľa v rámci toho istého modulu, museli ste príslušne upraviť existujúce zobrazenie - čo sa mohlo ukázať ako dosť zdĺhavé.

Teraz vám táto nová funkcia umožňuje používať viacero polí na určenie priorít vašich záznamov.

Pozrite si nasledujúci GIF, aby ste lepšie pochopili túto funkciu.



Prečo viacero zobrazení Kanban?

Prečo presne by podniky mali mať potrebu vytvárať viacero zobrazení Kanban? Je to preto, aby pomohli zefektívniť používateľskú skúsenosť tým, že ju urobia pohodlnejšou a menej prácnou pre používateľov. A ako je to možné? Tým, že používateľom (ktorí využívajú zobrazenia Kanban) umožňuje uprednostniť údaje o zákazníkoch prostredníctvom rôznych polí.

Pozrime sa na niekoľko príkladov, aby sme to lepšie pochopili.

Ako ste mohli vidieť v animácii vyššie, používatelia môžu kategorizovať záznamy vo svojom module Deals (Obchody) na základe viacerých faktorov.

Napríklad Deals by Contract Status (Uzávierky podľa stavu zmluvy):



Ďalším príkladom je Deals by Industry (Zmluvy podľa odvetvia):



Pozrime sa na ďalší príklad, ktorým by bol používateľ v spoločnosti zaoberajúcej sa podujatiami, ktorý chce sledovať svoje podujatia podľa viacerých stavov. Môže tak urobiť prostredníctvom stavov záznamov:

  • Stav propagácie podujatia
  • Stav logistiky
  • Stav rezervácie miesta konania



Vytvorenie pohľadu Kanban

Ak chcete vytvoriť napríklad pohľad Kanban pre modul Účty, musíte vyplniť potrebné údaje, ako je uvedené nižšie:



V prípade viacerých zobrazení Kanban však pole Agregovať podľa už nebude povinné. Záznamy budete môcť zobraziť na základe poľa, ktoré použijete na ich triedenie.



Práca so zobrazeniami Kanban



1. Správa vašich zobrazení

Vzhľadom na to, že môžete vytvoriť viacero zobrazení Kanban pre každý modul, môžete tiež spravovať a odstraňovať zobrazenia na základe svojich požiadaviek. Správa týchto zobrazení znamená, že môžete meniť poradie zobrazení Kanban na základe svojich individuálnych preferencií - a môžete ich aj upravovať alebo odstraňovať.










Pozn.
  • Správcovia môžu nakonfigurovať oprávnenia používateľov, aby riadili, ktoré profily môžu vytvárať, odstraňovať alebo upravovať zobrazenie Kanban.
  • Zmena poradia zobrazení je však špecifická pre používateľa; ak jeden používateľ objedná svoje zobrazenia určitým spôsobom, neovplyvní to spôsob, akým sú tieto zobrazenia zoradené pre ostatných používateľov.
  • Ak chcete zistiť, kto vytvoril alebo upravil pohľad a kedy bol upravený, môžete na pohľad nabehnúť myšou.

2. Rozbaľte a zbaľte svoje etapy

Teraz môžete rozbaľovať a zbaľovať jednotlivé etapy v rámci svojho zobrazenia. Okrem toho môžete do zbalených etáp ťahať a púšťať karty.



V pätičke každej etapy sme poskytli tlačidlo, ktoré vytvára záznamy špecifické pre jednotlivé etapy. Na stránke vytvorenia záznamu sa vyplní rozloženie/pipeline aktuálneho zobrazenia a detail etapy.


Boli poskytnuté aj prístupové oprávnenia, takže uUžívatelia môžu nastaviť prístupové oprávnenia a zdieľať svoje pohľady podľa nasledujúcich možností:
  • Len ja
  • Všetci
  • Vybraní používatelia



Pozn.
  • Ak máte v rámci organizácie územia, v rozbaľovacom zozname sa zobrazia územia s podriadenými.
  • Môžete vytvoriť zobrazenie Kanban s výberovými zoznamami obsahujúcimi viac ako 75 možností. Systém však zobrazí upozornenie, v ktorom sa uvádza, že do kategórií bude zaradených len prvých 75 možností výberového zoznamu.
  • Pridali sme tiež podporu pre prispôsobenie kopírovania viacerých zobrazení kanban.
  • Pole Agregovať podľa už nie je povinné. Používateľ si ich mohol nakonfigurovať podľa svojho používania. Podporované polia sú celočíselné, desatinné, menové, vzorce a súhrn rolovania.
  • Aplikovanérozloženie a potrubie sa budú uchovávať podľa požiadaviek používateľa pre príslušné kanbanové zobrazenie.
    Rozbaľovacie okno potrubia bude k dispozícii len v module Deals (Obchody), keď je v kanbanovom zobrazeníKategória podľa " STAGE ".