Zoho CRM: Cadences Studio prináša nterakcie s automatizovanými sekvenčnými následnými krokmi

Zoho CRM: Cadences Studio prináša nterakcie s automatizovanými sekvenčnými následnými krokmi

Čo je Cadences Studio?

Cadences Studio v Zoho CRM automatizuje a zefektívňuje procesy sledovania zákazníkov. Umožňuje používateľom vytvárať cielenú, sekvenčnú komunikáciu, napríklad e-maily, hovory alebo úlohy, na základe interakcií a správania zákazníkov. Je ideálna pre odborníkov v oblasti predaja a marketingu, pretože udržiava konzistentné, personalizované následné kroky s potenciálnymi zákazníkmi a potenciálnymi zákazníkmi, kým sa nedosiahne požadovaný výsledok.


Cadences Studio v systéme Zoho CRM je viac než len nástroj na automatizáciu následných opatrení; je to transformačné riešenie na riadenie interakcií so zákazníkmi.

Predtým séria citlivých follow-upov často znamenala vytvorenie viacerých pracovných postupov s použitím rôznych polí a podmienok. Cadences Studio to zefektívňuje a umožňuje vám zvládnuť to, na čo bolo kedysi potrebných niekoľko pracovných postupov, len pomocou jednej kadencie.

Zoberme si prípad, keď posielate viacero e-mailov k určitej udalosti. Chcete ich prestať posielať, keď zákazník odpovie alebo keď uplynie dátum udalosti. V minulosti to vyžadovalo nastavenie mnohých pracovných postupov, z ktorých každý mal svoje podmienky. Cadences Studio to zjednodušuje tým, že ponúka jedinú platformu. Táto jediná platforma vykonáva prácu mnohých pracovných postupov, čím šetrí čas a robí veci menej zložitými.

Je to strategický prínos, starostlivo navrhnutý na zlepšenie vašich marketingových a predajných stratégií, ktorý vám umožňuje personalizovať interakcie s každým zákazníkom, od jeho prvej interakcie s vaším následným sledovaním až po konečný moment, keď ho odhlásite z kadencie.

Skutočná sila Cadences Studio spočíva v jeho schopnosti transformovať rôzne obchodné scenáre.

Cadences Studio je vďaka svojej prispôsobivosti vhodné pre rôzne odvetvia. Či už ide o zber spätnej väzby od zákazníkov elektronického obchodu, správu stretnutí v zdravotníctve, aktualizáciu používateľov SaaS o nových funkciách alebo zapojenie potenciálnych zákazníkov v oblasti nehnuteľností, Cadences Studio možno prispôsobiť tak, aby spĺňalo tieto rôznorodé požiadavky.
  • Nehnuteľnosti: Pohotovo reagujte na dopyty, plánujte návštevy nehnuteľností a vychovávajte potenciálnych zákazníkov správnymi informáciami v správnom čase. Cadences Studio pomáha realitným kanceláriám premeniť viac potenciálnych záujemcov na spokojných majiteľov domov, čo ich posúva na vrchol trhu.
  • Elektronický obchod: Predstavte si, že po každom nákupe zhromažďujete cennú spätnú väzbu od zákazníkov, automaticky vyvolávate recenzie a proaktívne riešite negatívne skúsenosti. Cadences Studio pomáha online maloobchodníkom rozvíjať zmysluplné vzťahy so zákazníkmi a neustále sa zlepšovať.
Kľúčové body Cadences Studio
  • Automatizované sekvenčné následné opatrenia
    . Podniky môžu vytvoriť automatizované sekvencie opatrení, ktoré sa aktivujú podľa reakcií zákazníkov alebo ich absencie. Ak napríklad zákazník otvorí e-mail, ale neodpovie naň, môže sa automaticky odoslať nasledujúci e-mail. Podobne, ak sa e-mail vráti, môže sa na základe vopred stanovenej konfigurácie kadencie odoslať iný e-mail.


  • Inteligentná automatizácia
    Inteligentná automatizácia Cadences Studio sa nezastavuje pri následných kontrolách. Automaticky odstraňuje záznamy, ktoré dosiahli požadovaný výsledok, čím maximalizuje efektivitu vášho tímu a zameriava vaše úsilie na najdôležitejšie interakcie.


  • Viacero možností následných činností
    Rozšírte svoju komunikáciu nad rámec tradičných e-mailových follow-upov využitím aplikácie Cadences Studio. Táto platforma vám umožňuje bez námahy začleniť telefonické hovory a následné kontroly úloh spolu s následnými e-mailovými kontrolami, čo vedie k rôznorodým a personalizovaným skúsenostiam, ktoré sú v súlade s preferenciami každého zákazníka.

  • Robustná analytika
    Získajte dôkladné pochopenie angažovanosti zákazníkov vďaka pokročilej analytike, ktorú ponúka Cadences Studio. Sledujte účinnosť kampaní a správanie zákazníkov a získajte cenné poznatky. Tieto analýzy sú nevyhnutné na optimalizáciu stratégií a zlepšenie angažovanosti a slúžia ako spoľahlivý nástroj na neustále zlepšovanie úsilia o zapojenie zákazníkov.

Konfigurácia a využitie
Nastavenie aplikácie Cadences Studio zahŕňa výber cieľového publika a konfiguráciu až troch typov následných činností (e-maily, úlohy a hovory), pričom každá z nich má špecifické možnosti konfigurácie, ktoré vyhovujú vašim jedinečným potrebám kampane.

Konfigurácia aplikácie Cadences Studio je zjednodušený proces:
  • Výbercieľového publika
    Vyberte si medzi manuálnym zápisom alebo vlastnými zobrazeniami vo vybranom module. To umožňuje presné zacielenie a efektívne vykonávanie kampaní.


  • Konfigurácia prvého sledovania
    Prvé následné sledovanie môžete nakonfigurovať ako e-mail, úlohu alebo hovor. Môžete si tiež vybrať, kedy sa má prvé následné sledovanie spustiť.


  • Konfigurácia následných kontrol
    . Následné kontroly v rámci kadencie možno zložito konfigurovať na základe akcií vykonaných v predchádzajúcej kontrole. Napríklad, ak sa e-mail v rámci prvého následného sledovania otvorí alebo sa naň klikne, môžete nastaviť, aby následné následné sledovanie bolo personalizovaným hovorom alebo úlohou, v závislosti od interakcie zákazníka.

Stručne povedané, Cadences Studio vám umožňuje automatizovať a personalizovať zapojenie potenciálnych zákazníkov, čím zvyšuje efektívnosť a účinnosť vašej stratégie CRM a v konečnom dôsledku podporuje silnejšie vzťahy so zákazníkmi a lepší obchodný rast.

Kliknite sem a požiadajte o skorý prístup k aplikácii Cadences Studio.
    • Related Articles

    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Synchronizácia úloh CRM s aplikáciou Zoho Projects

      Integrácia aplikácie Zoho Projects so systémom Zoho CRM vám pomôže efektívnejšie spravovať úlohy. Pomocou tejto integrácie môžete vytvárať všetky činnosti súvisiace s projektmi priamo v systéme CRM. Vytvorte nový portál alebo priraďte existujúci ...
    • Predstavenie poľa Hlasový záznam v module hovorov

      Vážení všetci , Sme tu s menšou, no užitočnou aktualizáciou týkajúcou sa modulu hovorov. Ako možno viete, modul Hovory v Zoho CRM vám umožňuje spravovať všetky typy hovorov vo vašej organizácii – odchádzajúce, prichádzajúce a zmeškané. Môžete tiež ...
    • RouteIQ pre Zoho CRM | Šetrite palivo a čas s naším riešením mapovania terénu

      Pri operáciách v teréne viete z prvej ruky, ako sa plán vášho tímu neustále mení. Sú'stále v pohybe, navštevujú klientov a riešia rôzne úlohy. Riadenie a organizovanie ich činností v tomto rýchlom prostredí môže byť náročné, čo často sťažuje ich ...