Zoho Cliq: Predstavujeme Cliq 5.0: Riešenie s umelou inteligenciou pripravené na podnikanie

Zoho Cliq: Predstavujeme Cliq 5.0: Riešenie s umelou inteligenciou pripravené na podnikanie

Introducing Cliq 5.0

V spoločnosti Zoho Cliq neustále pracujeme na zmene tímovej komunikácie a spolupráce, najmä v súvislosti s nárastom počtu vzdialených a hybridných tímov. Vždy sme na čele aktuálnych trendov a zabezpečujeme, aby Cliq spĺňal stále rastúci dopyt po bezproblémovej a efektívnej komunikácii.

Dnes s radosťou predstavujeme Cliq 5.0: Riešenie pripravené pre podniky a založené na umelej inteligencii, ktoré je navrhnuté tak, aby vaša komunikácia bola inteligentnejšia a efektívnejšia. Cliq 5.0 je prispôsobený pre podniky s pokročilými funkciami AI, ktoré uľahčujú prácu, vrátane ďalších funkcií pre inteligentnejšie stretnutia a prepracovanej platformy pre vývojárov. Ponorte sa s nami a preskúmajte všetky novinky!

Pozdravte efektívnejšiu správu

Administrátorom, ktorí žonglujú s povinnosťami sledovania komunikácie používateľov, stavov používateľov a ďalších vecí, poskytuje Cliq lepšiu kontrolu nad údajmi organizácie. Tu je bližší pohľad:

eDiscovery a DRP

Riešte súdne spory alebo regulačné vyšetrovania pomocou bezproblémového poskytovania dôkazov a udržiavajte presné záznamy o údajoch vašej organizácie pomocoueDiscovery a Data Retention Policies.

Auditné záznamy

Auditné protokolyvaším kľúčom k rýchlemu a presnému dohľadu. Získajte prehľad o všetkých činnostiach vykonaných používateľmi v rámci chatov a kanálov na prvý pohľad, v prípade potreby sa môžete ponoriť aj do ďalších podrobností.

Správy o používaní

Komunikačné nástroje získavajú svoju účinnosť z toho, ako aktívne ich ľudia používajú. Správcovia môžu pomocouprehľadov o používaní merať mieru prijatia a pozrieť sa na počet hodín strávených rôznymi interakciami. Správy o používaní tiež poskytnú správcom jasný obraz o interakciách v organizácii a o tom, ako všetci používajú Cliq. Vyzbrojení týmito poznatkami môžu administrátori spresniť a zlepšiť komunikáciu.

Konfigurácia stavu v celej organizácii

Dohliadajte nanastavenia stavov pre celú organizáciu prispôsobením textu dostupnosti, nastavením časových limitov pre jednotlivé stavy, mandátnymi stavmi aktivít a ďalšími možnosťami.

Centralizovaná správa pre vaše kanály

Ak ste správca organizácie a hľadáte väčšiu kontrolu nad svojimi kanálmi, centralizovanáspráva kanálov v paneli správcu je vašim riešením. Získate podrobnú kontrolu nad každým kanálom v rámci organizácie, čo vám umožní bezproblémovo vykonávať podrobné činnosti, ako je pridávanie alebo odstraňovanie účastníkov a úprava rolí dostupných pre správcu kanála, a to všetko z jedného centralizovaného miesta.

Tu sú ďalšie doplnky k hovorom a schôdzam

Ako už bolo spomenuté, Cliq je vždy v popredí aktuálnych trendov, čím zabezpečuje, že spĺňa stále rastúci dopyt po bezproblémovej a efektívnej komunikácii.

Miestnosti Cliq pre hybridné tímy

Hoci riešenia miestností sú k dispozícii už roky,Cliq Rooms sa odlišuje tým, že túto funkciu sprístupňuje všetkým. Stačí vám televízor so systémom Android a akúkoľvek miestnosť môžete premeniť na inteligentnú konferenčnú miestnosť. Cliq Rooms preklenuje priepasť medzi tímami v kancelárii a vzdialenými tímami. Zamestnanci v kancelárii sa môžu stretávať tvárou v tvár a používať televízor v konferenčnej miestnosti na spojenie so vzdialenými pracovníkmi, ktorí sa pripájajú online.

Vylepšite virtuálne stretnutia živými udalosťami

Bezproblémovo organizujte virtuálneživé podujatia pre členov vašej organizácie pomocou novej funkcie živých podujatí v aplikácii Zoho Cliq. Organizátori majú nad udalosťou úplnú kontrolu. Môžu napríklad presúvať prezentujúcich na pódium a spravovať prestávky s výplňou médií. Okrem toho sa zamestnanci môžu do živých podujatí zapájať aj priamo z mobilnej aplikácie Cliq alebo z aplikácieCliq for TV pre Android TV.

Inteligentnejší Cliq s funkciami AI

Vďaka funkciám umelej inteligencie Zoho Cliq mení spôsob komunikácie. Rozlúčte sa s prezeraním dlhých záznamov zo schôdzí, obávaním sa o tóny správ a čítaním nekonečných neprečítaných správ. Tu je návod, ako na to:

Zhrnutie schôdzky a akčné body

Už nikdy nezmeškáte žiadny detail. Diskusie si môžete bezproblémovo prezerať pomocouprepisov stretnutí generovaných umelou inteligenciou. Tieto funkcie dokážu v rámci obsahu odhaliť aj následné úlohy, čím zabezpečia, že každý kritický bod bude zachytený a využiteľné poznatky budete mať vždy po ruke.

Analýza tónu a automatická korekcia správ

Pochoptetón svojich textov a získajte aj spätnú väzbu na zdokonalenie komunikácie.

Súhrn neprečítaných správ

Už sa vám niekedy stalo, že ste na niekoľko hodín vynechali skupinový chat a vrátili ste sa k stovkám správ, ktoré ste si museli prečítať? Nemajte obavy; teraz môžete vytvárať súhrny neprečítaných správ, aby ste rýchlo pochopili podstatu konverzácie.

Zlepšite komunikáciu v tíme vďaka nástrojom na zlepšenie spolupráce v aplikácii Cliq

Nastavenie automatických odpovedí, keď ste preč

Raz nastavte automatickú odpoveď a o zvyšok sa postará Cliq. Zabezpečte, aby vaši kolegovia boli informovaní o vašej nedostupnosti a o tom, kedy sa vrátite, pomocou odpovede mimo kancelárie.

Pripnutie viacerých správ v konverzácii

Pri riešení kritických správ ide málokedy len o jednu. Teraz môžete bez námahy pripnúť viacero kritických správ v konverzácii, čím zabezpečíte, že dôležité informácie zostanú vždy na prvom mieste.

Revolúcia v pracovných postupoch a produktivite

Zaviedli sme nové vylepšenia platformy Cliq, ktoré používateľom umožňujú vyvíjať pokročilé rozšírenia a nástroje. Tieto doplnky zvyšujú produktivitu a umožňujú používateľom zdokonaľovať, prispôsobovať a zdokonaľovať svoje pracovné postupy. Tu sú tieto doplnky:

  • Obrázky a karty vo widgetoch
  • Obsluha rozbaľovania v rozšíreniach
  • Vlastné akcie ponuky botov
  • Nové databázové polia
  • Prepracovanie tokenu Webhook
  • Nový model predplatného bota
  • Prepínanie vstupu vo formulároch

Ďalšie vylepšenia služby Cliq

Okrem všetkých týchto funkcií sme v našom produkte vykonali aj ďalšie menšie vylepšenia, ako je napríkladnahrávanie hovorov jeden na jedného, bezproblémováprítomnosť používateľov v rámci organizácie a opravy chýb, ktoré zlepšia vaše skúsenosti.

Zavádzame tiežštyri rôzne plány - Free,Standard, Professional a Enterprise.

Toto je to, čo potrebujete vedieť:

  • Naši existujúci zákazníci s neobmedzeným plánom budú môcť využívať funkcie plánu Professional, ale môžu sa rozhodnúť zostať pri súčasnej neobmedzenej cene.
  • Čo sa týka našich balíkov: Plán Cliq Enterprise je súčasťou balíka Zoho One. Funkcie plánov Cliq Standard a Professional sú integrované do plánov Standard, resp. do plánov Professional balíka Workplace. Okrem toho je plán Cliq Standard tiež súčasťou balíka People Plus.
    • Related Articles

    • Importujte údaje z MS Teams do Zoho Cliq

      Nedávno spoločnosť Microsoft urobila významnú zmenu vo svojej ponuke MS Teams a ukončila bezplatnú klasickú verziu. Mnoho zákazníkov sa preto pýtalo, čo robiť, pretože úplné obmedzenie prístupu pre používateľov v rámci bezplatného plánu by znamenalo ...
    • ChatGPT pre Zoho Cliq

      S radosťou vám oznamujeme, že sme&nbspvydali nové rozšírenie pre Zoho Cliq, ktoré si podľa nás zamilujete - ChatGPT! Toto rozšírenie využíva silu architektúry GPT-3.5 a GPT-3, aby vám poskytlo okamžité odpovede na vaše otázky a pomohlo vám dokončiť ...
    • Zoho Meeting: Predstavujeme Zoho Meeting Rooms: Zvýšenie úrovne spolupráce na diaľku

      S prechodom podnikov na hybridné pracovné prostredie nebola potreba efektívneho riešenia podnikovej komunikácie nikdy väčšia. Preto sme pracovali na pohlcujúcom zážitku, ktorý preklenuje priepasť medzi osobnou a virtuálnou interakciou. Pozdravte Zoho ...
    • 🚀 Upozornenie na spustenie (vydanie 15. novembra): Zoho Practice | Najlepší softvér na riadenie praxe

      Predstavujeme Zoho Practice: najnovšiu inováciu v balíku Zoho Finance Suite, starostlivo vytvorenú pre moderné účtovné firmy. Zoho Practice, ktorý sa začína predávať 15. novembra, je viac než len softvér - je to komplexné riešenie na správu praxe, ...
    • Zoho SalesIQ sa integruje s OpenAI a odomyká výkonné funkcie AI!

      dopĺňanie technológií a umelej inteligencie (AI) sa v dnešnej digitálnej dobe stáva pre nás a naše organizácie čoraz dôležitejším. Technológie spôsobili revolúciu v tom, ako žijeme, pracujeme a komunikujeme, a AI sa rýchlo stáva transformačnou silou ...