Zoho Books: Čo je nové - február 2024

Zoho Books: Čo je nové - február 2024

Rozšírená séria čísiel transakcií
Priamo z Nastavení môžete nakonfigurovať rôzne série čísel transakcií pre pobočky vašej organizácie. Pomocou tohto vylepšenia môžete nakonfigurovať nasledujúce možnosti:
  • Zahrnúť zástupné znaky, ako je dátum začiatku fiškálneho roka,dátum konca fiškálneho roka a ďalšie, do predpon čísel transakcií.
  • Nakonfigurovať, kedy sa má číslovanie sérií transakcií znovu spustiť. To je užitočné pre podniky, ktoré pravidelne obnovujú čísla transakcií, aby mohli sledovať počet vytvorených transakcií.
  • Zabrániť duplicitným číslam transakcií vo vašej organizácii. Toto je k dispozícii len pre organizácie v globálnych a indických edíciách.
Poznámka : Táto funkcia je k dispozícii len v plánoch Premium, Elite a Ultimate aplikácie Zoho Books.

Ak chcete túto funkciu nakonfigurovať vo svojej organizácii, prejdite do časti Nastavenia > Série čísel transakcií v časti Prispôsobenie. Kliknite na tlačidlo Povoliť viacnásobné série čísel transakcií v pravom hornom rohu stránky.


Prehľad starnutia vo výpisoch zákazníkov

Zobrazte prehľad starnutia pohľadávok a úverov vašich zákazníkov v ich výpisoch. V tabuľke súhrnu starnutia sa zobrazuje suma, ktorú ešte len dostanete od svojich zákazníkov v pravidelných intervaloch, napríklad 0-30 dní, 30-60 dní atď. počnúc posledným zvoleným dátumom.

Ak chcete zapnúť súhrn starnutia, prejdite do ponuky Nastavenia > Šablóny PDF > Výpis pre zákazníka. Kliknite na časť Podrobnosti o transakcii a začiarknite políčko Súhrn starnutia v častiPodrobnosti o dokumente.



Aktualizácie doplnku Zoho Inventory

Export integrácií História synchronizácie
Teraz máte možnosť exportovať históriu synchronizácie záznamov z aktívnych integrácií v Marketplace. História synchronizácie zobrazuje podrobnosti o úspešne synchronizovaných záznamoch, prípadne o neúspešných.


Zobrazenie tranzitných zásob v podrobnostiach o položke
Získajte rýchly prehľad o detailoch zásob položiek, ktoré sú v tranzite do vašich skladov. Ak to chcete urobiť, prejdite na stĺpec Skladom na sklade na stránke s podrobnosťami príslušnej položky. Kliknutím môžete zobraziť aj prevodné príkazy priradené k položkám, ktoré sú na ceste.

Poznámka: Tieto aktualizácie sú k dispozícii len pre organizácie, ktoré majú povolený doplnok Zoho Inventory Add-On.


Vylepšenia funkcií

Možnosť exportu aktuálneho zobrazenia pre vlastné moduly
Použite špecifické filtre a exportujte kópiu svojich záznamov vo vlastných moduloch pomocou možnosti Exportovať aktuálne zobrazenie. Prístup k nej získate z rozbaľovacieho zoznamu Viac v pravom hornom rohu vlastného modulu.

Základná podpora kalkulačky pre polia sadzieb v transakciách
Vykonajte základné výpočty v poli Sadzba v tabuľke položiek v transakciách. Môžete použiť nasledujúce aritmetické operátory + - / * a zátvorky ( ). To je užitočné, keď potrebujete vykonať rýchle daňové odpočty pred zadaním sadzieb položiek v transakciách.

    • Related Articles

    • Zoho Books: Čo je nové v apríli 2024

      Integrácia aplikácie WhatsApp v Zoho Books Teraz môžete pripojiť aplikáciu WhatsApp k vašej organizácii Zoho Books a posielať oznámenia o platbách a predajných transakciách priamo vašim zákazníkom. Budete si môcť prispôsobiť marketingové a užitočné ...
    • Zoho Billing: Čo je nové v Zoho Billing - november 2023

      Ahoj všetci, aktualizácie tohto mesiaca pridávajú väčšiu flexibilitu pri výbere platieb spolu s vylepšeniami zostáv a vlastných polí. Poďme sa do toho ponoriť! Pridanie platobných metód z portálu pre zákazníkov Spríjemnite svojim zákazníkom proces ...
    • Zoho Analytics: Čo je nové v marci 2024

      Nové možnosti pripojenia k databáze Pridali sme dve nové možnosti pripojenia k databáze: HFSQL a OLEDB. Bezpečne prepojte svoje údaje so službou Zoho Analytics a získajte cenné poznatky. Naplánujte si pravidelné načítanie pre analýzu takmer v reálnom ...
    • Zoho Desk: Čo nové v roku 2024

      Tu sú niektoré z oblastí, ktoré sme zlepšili. Správa vstupeniek Prispôsobenie Automatizácia Zi a Ochrana osobných údajov a bezpečnosť Správa údajov Personalizácia a viacjazyčnosť Mobilné skúsenosti Správa vstupeniek Jednoduché prepojenie a správa ...
    • Novinky v aplikácii Zoho Books - júl 2023

      S potešením sa s vami delíme o najnovšie funkcie a vylepšenia ktoré sme vydali v&nbsptomto mesiaci. Aktualizácie tohto mesiaca siahajú od nových metód prideľovania nákladov na pozemky až po vylepšenia dizajnu v niektorých moduloch. Čítajte ďalej a ...