Zoho Bookings: Nová funkcia - Kolektívne rezervácie

Zoho Bookings: Nová funkcia - Kolektívne rezervácie

S radosťou oznamujeme dlho očakávanú funkciu Collective Booking, nový typ služby na spracovanie nového typu stretnutí. Prostredníctvom tejto funkcie môžete teraz do jednej schôdzky zapojiť viacerých zamestnancov, čím sa vám otvoria nové možnosti a zlepší sa zážitok z rezervácie.



Povedzme, že ste nájomná spoločnosť, ktorá sapri pohovorochspolieha na službu Zoho Bookings.V niektorých prípadoch môžete potrebovať, aby na vedení pohovoru spolupracovalo viacero pracovníkov. Vtýchto prípadoch budete potrebovať naplánovať stretnutie s viacerými pohovorujúcimi a jedným uchádzačom.Môžete použiť našu funkciu kolektívneho rezervovania, ktorá sa riadi modelom viacerých zamestnancov a jedného zákazníka.


Pozrite si, ako ju možno implementovať v aplikácii Zoho Bookings.

Vytvorte službu Collective Booking:

Do zoznamu služiebpribudnenový typ služby s názvomCollective Booking(Kolektívna rezervácia).Môžete pridať novúslužbu Collective Booking (Kolektívne rezervácie),ako je znázornené na nasledujúcomobrázku.



Vytvorte skupinu:


Vyberte viacero zamestnancov a kliknite na tlačidloCreate group (Vytvoriť skupinu). Tým sa vytvorí skupina s vybranýmiosobami.



Vytvorte viacero skupín a priraďte ich k službe:


Podobne môžete vytvoriť viacero skupín, ako je znázornené nanasledujúcom obrázku. Napríklad povedzme, že máte zamestnancov od A po F. Môžete vytvoriť viacero skupín v ľubovoľnej kombinácii, napríklad {A, B ,C}, {C,D,E,F},{A, B ,D,E,F}atď.

Po uloženísavšetkyskupiny priradia kvytvorenejhromadnej rezervačnej službe.




Vytvorená služba kolektívnej rezervácie:

Vytvorí sa kolektívna rezervačná služba s viacerými skupinami zamestnancov, ktoré sú k nej priradené.



Stránka rezervácie


Na stránke rezerváciesivašizákazníci môžu vybrať ľubovoľnú preferovanú skupinu zamestnancov pre stretnutie. Ak je zvolené automatické priradenie, automaticky sa priradí ľubovoľná dostupná skupina zamestnancov pre schôdzku.



Zhrnutie schôdzky


V súhrne schôdzky môžete zobraziť skupinu zamestnancovpriradenú pre rezerváciu.




Pomocná dokumentácia

Ak sa chcete dozvedieť viac, pozrite sidokumentáciu pomocníka prekolektívne rezervácie.