Zoho Billing: Ideálny fakturačný partner pre vašu rastúcu firmu

Zoho Billing: Ideálny fakturačný partner pre vašu rastúcu firmu

S potešením vám predstavujeme Zoho Billing, komplexné fakturačné riešenie vytvorené na zefektívnenie fakturácie pre spoločnosti každej veľkosti. Zoho Billing je postavený na základoch riešenia Zoho Subscriptions a nahradí ho výrazným pokrokom v oblasti fakturačných funkcií, ktoré sú prispôsobené rastúcim firmám.

Pohľad späť na to, kde sa to všetko začalo

Za posledné desaťročie sa spôsoby, akými používame, spotrebúvame a platíme za tovary a služby v našom každodennom živote, výrazne zmenili. Či už išlo o poskytovateľov softvéru alebo streamovacích služieb, novou normou sa stali modely založené na predplatnom. Podniky prijali tieto modely kvôli predvídateľným príjmovým tokom, ale tento posun priniesol zložitú cenotvorbu, fakturáciu a účtovníctvo.

Keďže sme sami spoločnosť SaaS, pochopili sme tieto potreby z prvej ruky a v roku 2014 sme vytvorili Zoho Subscriptions, aby sme riešili jedinečné potreby podnikov, ktoré sa spoliehajú na opakujúce sa toky príjmov. Novozaložené a rastúce firmy používali Zoho Subscriptions na automatizáciu opakovaného účtovania, správu životných cyklov predplatného, zvládanie zložitých cenových modelov a sledovanie metrík predplatného.

Rýchly presun do súčasnosti a vykročenie do budúcnosti

Očakávania zákazníkov založené na technológiách dnes menia podobu trhov a nútia podniky, aby sa prispôsobili vyvíjajúcim sa požiadavkám trhu. Podniky predplatného inovujú kombináciou ročných, mesačných a jednorazových cenových modelov. Tento hybridný prístup uspokojuje rôznorodé publikum a slúži rôznym preferenciám v oblasti fakturácie. Spoločnosť Zoho ako technologický partner rozpoznala potrebu prispôsobiť sa týmto zmenám, čo viedlo k evolúcii Zoho Subscriptions na Zoho Billing.

Zoho Billing je riešenie na fakturáciu pre každú firmu v každej fáze rastu. Umožňuje im robiť cenové experimenty, podporuje jednorazové fakturácie, fakturácie predplatného, projektov a výdavkov. Stručne povedané, od vytvorenia cenovej ponuky až po výber príjmov je o všetko postarané.


Nový vzhľad, ktorý je silným prísľubom

Nový vzhľad aplikácie Zoho Billing odráža jej transformačnú cestu. Vizuálna identita služby Zoho Billing je ukotvená v troch kľúčových prvkoch: agilita, flexibilita a škálovateľnosť, ktoré spoločne stelesňujú náš záväzok voči zákazníkom.

Emblematické zelené účty predstavujú jadro, ktoré symbolizuje fakturáciu, vír znamená opakovanie a centrálna iskra predstavuje rýchlejší proces fakturácie, ktorým Zoho Billing sľubuje obohatiť zákaznícku skúsenosť.

Tu je niekoľko z mnohých zaujímavostí systému Zoho Billing:

Flexibilná správa produktov

Zoho Billing poskytuje vašej firme flexibilitu pri experimentovaní s rôznymi cenovými stratégiami a možnosťami balenia. Či už uprednostňujete paušálne poplatky alebo možnosti à la carte, alebo dávate prednosť úrovňovým, objemovým alebo vlastným cenovým štruktúram, máme pre vás riešenie. Umožňuje vám dokonca lákať potenciálnych zákazníkov a motivovať ich ponukou zliav, bezplatných poplatkov a skúšobných verzií.

Stavajte na úspechu fakturácie

Zoho Billing bez problémov zvládne jednorazové aj opakované fakturácie, od generovania cenových ponúk až po výber platieb. Funkcia projektovej fakturácie vám umožňuje všestranné spôsoby fakturácie; môžete nastaviť fixné náklady na dokončenie projektu alebo fakturáciu na základe hodín projektu, hodín úlohy alebo hodín zamestnancov, čím zabezpečíte fakturáciu prispôsobenú jedinečným potrebám vášho projektu.

Vďaka meranej fakturácii zabezpečuje spravodlivé poplatky na základe skutočného využitia, a to aj v zložitých scenároch. Služba Zoho Billing ponúka prispôsobiteľné šablóny faktúr a flexibilné možnosti fakturácie, ktoré vám umožňujú prispôsobiť faktúry konkrétnym potrebám, či už ide o geografiu alebo fakturačný subjekt.

Vyberajte platby vždy načas

Služba Zoho Billing zabezpečuje podnikom plynulý tok hotovosti prostredníctvom rôznych spôsobov platieb vrátane kreditných kariet, ACH, bankovníctva, hotovosti a šekov. Vďaka hostovaným stránkam Zoho Billing, ktoré spĺňajú požiadavky PCI, sa môžete vyhnúť problémom s vytváraním webových stránok spĺňajúcich požiadavky na platby, aby ste získali platby bezpečne. Automatické pripomenutia platieb a prispôsobiteľné opakované pokusy o platbu v službe Zoho Billing vám zabezpečia, že dostanete zaplatené bez toho, aby ste prišli o zákazníkov, ktorí by odišli.

Plynulá cesta životným cyklom zákazníka

Služba Zoho Billing umožňuje vašej firme automatizovať a personalizovať každý aspekt životného cyklu zákazníka. Umožňuje vám vytvárať personalizované ponuky a ponúkať prispôsobiteľné bezplatné skúšobné verzie, ktoré zaujmú potenciálnych klientov, a zefektívniť ich cestu od skúšobných až po platené plány. Spravujte každý aspekt cesty k predplatnému vrátane aktualizácií, znížení a zrušení. Umožnite svojim zákazníkom prostredníctvom používateľsky prívetivého samoobslužného portálu prístup k informáciám o účte, faktúram a platbám a spravujte ich predplatné.

Komplexné obchodné poznatky

Zoho Billing podporuje viac ako 50 reportov, od konsolidovaných pohľadov na nezaplatené transakcie až po hĺbkové metriky predplatného, ako sú čisté príjmy, MRR, miera odchodu, ARPU, LTV a kohortová analýza. Údaje môžete bez námahy segmentovať pomocou pokročilých filtrov podľa času, cieľových skupín a lokalít. Zoho Billing vám umožňuje prijímať rozhodnutia založené na údajoch a mení informácie na vašu konkurenčnú výhodu.

Výkonné integrácie a doplnky

Zoho Billing ponúka robustný balík predpripravených integrácií na prepojenie front-office a back-office nástrojov, ako je účtovníctvo a správa zásob, so Zoho CRM, Zoho Inventory a Zoho Books. Obsahuje aj možnosť plug-and-play na prepojenie s aplikáciami na zvýšenie produktivity, komunikáciu a analýzu s viac ako 20 inštalovateľnými zásuvnými modulmi, aby ste mali istotu, že máte všetko, čo potrebujete na všetku svoju prácu, na jednom mieste.

Zostaňte na vrchole svojho podnikania, aj keď ste na cestách, vďakamobilnej verzii aplikácie Zoho Billing,ktorá podporuje používateľov systémov iOS aj Android.

Poznámka pre existujúcich používateľov služby Zoho Subscription:

Hoci naše logo a používateľské rozhranie má nový vzhľad, ubezpečujeme vás, že ako existujúcemu používateľovi služby Zoho Subscriptions zostane história vášho účtu, transakcie, záznamy a pracovné postupy nedotknuté. Vo funkciách vášho súčasného plánu nedôjde k žiadnym zmenám.

Záver

V dnešnom neustále sa meniacom podnikateľskom prostredí je najdôležitejšia prispôsobivosť a služba Zoho Billing ponúka kľúč k tomu, ako si udržať náskok. Keď sa menia podmienky na trhu alebo sa vyvíjajú cenové stratégie, spoliehanie sa na manuálne procesy alebo zastarané fakturačné systémy môže brániť pokroku. Vďaka svojej škálovateľnej stavbe vybavuje Zoho Billing podniky flexibilitou potrebnou na to, aby zostali pružné na dynamickom trhu. Vyskúšajte si Zoho Billing a dajte nám vedieť, čo si o ňom myslíte!

    • Related Articles

    • Zoho Billing: Čo je nové v Zoho Billing - november 2023

      Ahoj všetci, aktualizácie tohto mesiaca pridávajú väčšiu flexibilitu pri výbere platieb spolu s vylepšeniami zostáv a vlastných polí. Poďme sa do toho ponoriť! Pridanie platobných metód z portálu pre zákazníkov Spríjemnite svojim zákazníkom proces ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • ChatGPT pre Zoho Cliq

      S radosťou vám oznamujeme, že sme&nbspvydali nové rozšírenie pre Zoho Cliq, ktoré si podľa nás zamilujete - ChatGPT! Toto rozšírenie využíva silu architektúry GPT-3.5 a GPT-3, aby vám poskytlo okamžité odpovede na vaše otázky a pomohlo vám dokončiť ...
    • ASAP SDK pre Zoho Desk | Aktualizácie funkcií | Jún '23

      S radosťou oznamujeme nové funkcie a vylepšenia súpravy ASAP SDK. Aby sme lepšie vyhoveli vašim potrebám, aktualizovali sme náš produkt s ohľadom na pohodlie. Ponorme sa a preskúmajme nové funkcie a vylepšenia, ktoré sme pre vás pripravili. Presná a ...
    • Asistent ChatGPT pre Zoho Writer

      Získajte okamžitú pomoc pri písaní od ChatGPT v aplikácii Zoho Writer. ChatGPT (jazykový model AI vyvinutý spoločnosťou OpenAI) môže byť cenným nástrojom pre autorov, ktorí chcú zlepšiť svoje písacie schopnosti a zefektívniť proces písania. Kľúčové ...