Zoho Bigin: Zefektívnite zhromažďovanie údajov pomocou Bigin nového nástroja na tvorbu formulárov.

Zoho Bigin: Zefektívnite zhromažďovanie údajov pomocou Bigin nového nástroja na tvorbu formulárov.

Sme nadšení, že vám môžeme predstaviť Formuláre: online nástroj na tvorbu formulárov navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým vašim potrebám pri zhromažďovaní údajov. Toto prepracovanie bolo inšpirované vašou spätnou väzbou, výsledkom čoho bola vylepšená a všestranná verzia webových formulárov.

Takže, čo sa zmenilo?

Formuláre pre pipeliny a kontakty
Doteraz boli webové formuláre v Bigine obmedzené iba na modul Kontakty, čo obmedzilo ich rozsah na kontaktné formuláre, registračné formuláre, formuláre na odber newslettera atď.

Vďaka tejto úprave môžete vytvárať formuláre pomocou polí z modulov Pipelines, Contacts a Companies. Zo zhromaždených údajov môžete vytvárať záznamy a automaticky ich pridávať do ľubovoľného modulu Team Pipeline, modulu Kontakty a modulu Spoločnosti. Vďaka tomu sú Formuláre viac ako len nástroj na zhromažďovanie kontaktov. Teraz je to nástroj na generovanie potenciálnych zákazníkov, zákaznícku podporu, zber spätnej väzby a oveľa viac.


Zdieľajte formuláre so svojimi zákazníkmi
Webové formuláre boli obmedzené na vkladanie útržku kódu na webovú stránku, čo obmedzovalo ich prijatie na zákazníkov s webovými stránkami a základnými znalosťami kódovania.

Touto úpravou predstavujeme dve ďalšie možnosti zdieľania:
  • Zdieľať ako odkaz – získate jedinečnú adresu URL na zdieľanie pre každý formulár a môžete ju priamo zdieľať so svojimi zákazníkmi prostredníctvom e-mailu alebo iným spôsobom.
  • Zdieľať ako QR kód – týmto spôsobom sa vygeneruje QR kód jedinečný pre každý formulár. Používatelia si ho môžu stiahnuť, vytlačiť a vložiť kdekoľvek. Tieto QR kódy môžete napríklad prilepiť na miesto konania udalosti, aby ste zjednodušili registráciu – účastníci jednoducho musia naskenovať kód na svojom zariadení a vyplniť ho.

A to nás privádza k zmene názvu. Vďaka týmto možnostiam zdieľania už naše formuláre nie sú obmedzené len na webové stránky, a preto sme ich premenovali na Formuláre z webových formulárov.

Ďakujem Správa
V staršej verzii museli používatelia po odoslaní formulára presmerovať návštevníkov webu na vstupnú stránku. Teraz majú možnosť zobraziť ďakovnú správu zákazníkom pri odoslaní formulára.


Ukážka formulárov na rôznych zariadeniach
Prepínajte medzi ikonami Desktop, Tablet a Mobile, aby ste videli, ako bude formulár vyzerať na rôznych zariadeniach.


Formuláre vhodné pre mobilné zariadenia
Vieme, že naše webové formuláre boli zastarané a mali problémy pri otváraní v mobilných prehliadačoch a vďaka tejto úprave sa naše formuláre bez problémov otvárajú v mobilných prehliadačoch.

Čo sa stane s vašimi existujúcimi webovými formulármi?
Vaše existujúce webové formuláre budú naďalej bezproblémovo fungovať a keď upravíte svoje existujúce webové formuláre, môžete použiť nové vylepšenia uvedené vyššie.

Podrobné pokyny na konfiguráciu formulárov pre vašu firmu nájdete v našom dokumente pomocníka Formuláre .

Dostupnosť formulárov: Voľný plán: 1 | Expresný plán: 3 | Premier plán: 5
Ďalšie formuláre je možné zakúpiť ako doplnky.

Čo bude ďalej?
Pre Formuláre máme naplánované ďalšie vylepšenia, ako je podpora pre Google reCAPTCHA, prispôsobiteľné adresy URL formulárov a možnosť zobrazenia loga vašej spoločnosti v hlavičke formulára. Nemáme dátum vydania týchto vylepšení, o ktoré by sme sa mohli podeliť, ale buďte si istí, že náš tím usilovne pracuje na ich skorom zavedení.

Pre Bigin máme naplánované aj nové funkcie a vylepšenia. Pre viac informácií sledujte tento priestor. Ako vždy radi počúvame vašu spätnú väzbu, takže vyskúšajte nový nástroj na tvorbu formulárov a dajte nám vedieť, ako to ide v komentároch!