Zoho Analytics: Nové funkcie zavedené v decembri 2023

Zoho Analytics: Nové funkcie zavedené v decembri 2023

Pokročilá analýza pre Typeform


Zoho Analytics vám poskytuje sofistikované možnosti reportovania a analýzy údajov, ktoré zhromažďujete pomocou Typeform. Služba Zoho Analytics poskytuje komplexné informácie, ktoré vám umožňujú analyzovať odpovede na prieskumy, spätnú väzbu od zákazníkov a odoslané formuláre v centralizovanom a výkonnom analytickom prostredí.

Import z Atlas Data Federation a Amazon Lightsail



Služba Zoho Analytics rozšírila svoju podporu o import údajov z nasledujúcich cloudových databáz,

Vylepšenia v správe e-mailových plánov



S potešením oznamujeme, že teraz môžete jednoducho dohliadať a spravovať všetky e-mailové plány pre pracovný priestor na jednom pohodlnom mieste. Zoho Analytics ponúka zjednodušenú správu e-mailových plánov centralizovaním kontroly na stránke Nastavenia pracovného priestoru.

Zručnosť Ask Zia v systéme Alexa



Rozšírte svoje analytické možnosti pomocou zručnosti Ask Zia v Alexe. Bezproblémovo integrujte Zoho Analytics s Alexou a získajte poznatky priamo prostredníctvom hlasových príkazov.

Spýtajte sa Zia vo francúzštine (Beta)



Preskúmajte Ask Zia vo francúzštine s touto beta verziou. Prejdite na podporu francúzskeho jazyka a zapájajte sa do konverzácií s Ask Zia vo francúzštine.

Integrácia aplikácie Klaviyo v aplikácii Shopify Marketplace

S radosťou vám oznamujeme, že pomocou aplikácie Zoho Advanced Analytics v Shopify Marketplace môžete bez problémov importovať, miešať a analyzovať údaje spoločnosti Klaviyo spolu s údajmi zo služby Shopify.

Nové typy oznámení v aplikácii Zoho Analytics - Mobile BI



Predstavujeme nové typy oznámení, ktoré vylepšia vaše skúsenosti s aplikáciou Zoho Analytics - Mobile BI:
  • Integračné akcie: Dostávajte upozornenia o stave integrácie údajov vo vašich pracovných priestoroch.
  • Manage User Actions (Akcie správy používateľov ): Buďte informovaní o akciách správy používateľov a riadenia prístupu.
  • Account Actions (Akcie účtu): Buďte informovaní o kritických činnostiach, ako je pridanie alebo odstránenie používateľa a zmena roly používateľa v súvislosti s vaším účtom Zoho Analytics.
  • Request Actions (Akcie požiadaviek): Získajte aktuálne informácie o požiadavkách na prístup k zobrazeniu a priamo udeľujte oprávnenia bez problémov pomocou aplikácie Zoho Analytics - Mobile BI.
  • Všeobecné akcie: Buďte informovaní o kľúčových udalostiach, ako sú aktualizácie stavu Zoho Databridge a export/import pracovných priestorov prostredníctvom migrácie pracovných priestorov.

Vylepšenie formátovania meny v stĺpci vzorca a súhrnnom vzorci

Služba Zoho Analytics vylepšila spracovanie údajov v mene v stĺpci vzorca a agregovanom vzorci. Vďaka najnovšiemu vylepšeniu teraz Zoho Analytics priradí dátový typ stĺpcov ako menu, keď sa vzorec alebo agregovaný vzorec vytvorí nad stĺpcom meny. Doteraz boli tieto stĺpce identifikované ako desatinný typ.

Podpora vlastných rolí pre používateľov Zoho CRM Plus a Zoho One

S radosťou oznamujeme, že sme rozšírili funkciu Vlastné roly na používateľov Zoho CRM Plus a Zoho One.

    • Related Articles

    • Zoho Analytics: Nové funkcie boli zavedené v apríli 2024

      Sunburst Chart S potešením oznamujeme, že Zoho Analytics teraz podporuje graf Sunburst. Preskúmajte silu hierarchických údajov pomocou nášho elegantného a intuitívneho grafu Sunburst Chart a odhaľte trendy s presnosťou. Táto dynamická vizualizácia ...
    • Zoho Analytics: Nové funkcie

      Prispôsobenie CSS bielym štítkom Zvýšte vizuálnu príťažlivosť svojho produktu s bielou značkou a zosúlaďte ho so svojou značkou pomocou funkcie prispôsobenia CSS. Tento najnovší prírastok do nástroja Zoho Analytics vám umožňuje prispôsobiť text, ...
    • Nové funkcie zavedené 16. augusta 2023

      Pokročilá analýza pre Klaviyo Advanced Analytics for Klaviyo umožňuje marketérom vyhodnocovať výkonnosť kampaní, pomáha zdokonaľovať stratégie na zlepšenie zapojenia publika a personalizovať e-mailové kampane na základe demografických údajov s cieľom ...
    • Zoho Analytics: Čo je nové v marci 2024

      Nové možnosti pripojenia k databáze Pridali sme dve nové možnosti pripojenia k databáze: HFSQL a OLEDB. Bezpečne prepojte svoje údaje so službou Zoho Analytics a získajte cenné poznatky. Naplánujte si pravidelné načítanie pre analýzu takmer v reálnom ...
    • Analytické nové funkcie spustené v júli 2023

      Pokročilá analýza pre LiveAgent S radosťou vám oznamujeme konektor Advanced Analytics pre LiveAgent. Umožňuje vám skúmať a identifikovať úzke miesta v rámci procesu podpory, prijímať opatrenia na riešenie opakujúcich sa problémov a optimalizovať ...