Zoho Analytics: Aktualizácie produktu – apríl 2023

Zoho Analytics: Aktualizácie produktu – apríl 2023

Sme nadšení, že môžeme oznámiť novú sadu funkcií, ktoré rozšíria BI a analytické skúsenosti zákazníkov. Nájdite si chvíľku, vyskúšajte ich a podeľte sa s nami o svoj názor.

Nové konektory podnikových aplikácií

S potešením oznamujeme vydanie dvoch nových konektorov pre podnikové aplikácie.

Pokročilá analytika pre Odoo

Advanced Analytics for Odoo vám umožňuje získať úplný prehľad o vašich obchodných operáciách. Pomáha vám mať prehľad o finančných výkazoch, porozumieť preferenciám zákazníkov pomocou predpovedí dopytu, identifikovať riziká a navrhnúť robustné obchodné stratégie na zvýšenie výnosov, čo vedie k lepšiemu riadeniu dodávateľského reťazca.
Tento konektor sa dodáva s viac ako 60 základnými prehľadmi a informačnými panelmi, ktoré vám pomôžu s analýzou. Môžete si tiež vytvoriť svoje vlastné prehľady a informačné panely.

Pokročilá analytika pre reklamy na Instagrame

Pokročilý analytický konektor pre reklamy na Instagrame analyzuje efektivitu vašich reklám na Instagrame a hodnotu, ktorú z nich získate. Poskytuje dôležité informácie o výsledkoch kampane a konverzných pomeroch. S ním môžete vytvoriť sľubnú kampaň s väčšími znalosťami, ktorá v konečnom dôsledku pomôže rozvoju vášho podnikania.
 
Konektor sa dodáva s jedinečnou sadou   ručne vyberané prehľady a dashboardy   čo vám umožní jednoducho začať s analýzou.
 

Importujte údaje z Azure Data Lake a Microsoft SharePoint


Importujte údaje z Azure Data Lake

Zoho Analytics teraz podporuje import údajov z troch typov úložiska v Azure Data Lake: kontajnery, zdieľania súborov a tabuľky.

Importujte údaje zo SharePointu

Zoho Analytics rozšírila svoju podporu o import údajov z Microsoft SharePoint.

Migrácia pracovného priestoru



Zoho Analytics vám umožňuje migrovať plán vašich pracovných priestorov medzi rôznymi účtami Zoho Analytics.

Kontingenčné zobrazenie

  • Nová možnosť   Prispôsobiť obrazovke   sa pridá do kontingenčného zobrazenia a súhrnného zobrazenia. Táto možnosť upraví šírku stĺpca tak, aby sa tabuľka zmestila na celú obrazovku.
  • Pridáva sa nová možnosť prispôsobenia   Menovka medzisúčet . K štítku medzisúčtu môžete pridať predponu alebo príponu alebo môžete štítok podľa potreby upraviť.  

Používateľský filter

Používateľský filter pre číselné stĺpce teraz poskytuje   Vypísať všetky hodnoty   možnosť. V tomto vylepšení sa každá nová pridaná hodnota automaticky pripočíta k hodnote filtra.  
Používateľský filter pre obdobie skutočného dátumu vám teraz umožňuje nastaviť predvolenú hodnotu filtra, ktorá sa má použiť na prehľady. Predtým bola táto možnosť dostupná len pre sezónne a relatívne obdobia.  

Os grafu – typ mierky

Teraz si môžete vybrať typ mierky, ktorá sa má použiť na graf na základe rozsahu hodnôt v údajoch. Nasledujú typy mierok podporované v Zoho Analytics.
  • Lineárne
  • Log
  • Odmocnina

Vyhľadávací stĺpec založený na vzorci

Teraz môžete definovať stĺpec vzorca ako vyhľadávací stĺpec.  

    • Related Articles

    • Zoho Analytics: Aktualizácie október 2023

      Nový typ grafu - Mapa stromu S potešením oznamujeme, že Zoho Analytics teraz podporuje vizualizáciu stromovej mapy. Mapa stromu vám pomôže ľahko preskúmať vaše údaje hierarchicky a presne odhaliť trendy. Kliknutím sem sa dozviete viac. Vylepšenia ...
    • Zoho Expense: Aktualizácie produktu od januára do marca 2023

      Sme radi, že vás uvidíme v prvom štvrťročnom príspevku o novinkách v roku 2023. Za posledné tri mesiace sme vyvinuli zaujímavé funkcie a urobili vylepšenia, ktoré vám pomôžu bezproblémovo vykonávať funkcie v Zoho Expense . Poďme sa ponoriť a prečítať ...
    • Zoho Analytics: Aktualizácie produktov - november 2023

      Dobrý deň, partneri, s radosťou vám oznamujeme niekoľko kľúčových aktualizácií, ktoré tento mesiac zlepšia skúsenosti vašich zákazníkov s BI. Tu je prehľad nových funkcií. Pokročilá analýza pre Jotform Pokročilá analýza pre Jotform vám umožňuje ...
    • Zoho Analytics: Nové funkcie

      Prispôsobenie CSS bielym štítkom Zvýšte vizuálnu príťažlivosť svojho produktu s bielou značkou a zosúlaďte ho so svojou značkou pomocou funkcie prispôsobenia CSS. Tento najnovší prírastok do nástroja Zoho Analytics vám umožňuje prispôsobiť text, ...
    • Zoho Analytics: Nové funkcie zavedené v decembri 2023

      Pokročilá analýza pre Typeform Zoho Analytics vám poskytuje sofistikované možnosti reportovania a analýzy údajov, ktoré zhromažďujete pomocou Typeform. Služba Zoho Analytics poskytuje komplexné informácie, ktoré vám umožňujú analyzovať odpovede na ...