Zoho Analytics: Aktualizácie október 2023

Zoho Analytics: Aktualizácie október 2023

Nový typ grafu - Mapa stromu

S potešením oznamujeme, že Zoho Analytics teraz podporuje vizualizáciu stromovej mapy. Mapa stromu vám pomôže ľahko preskúmať vaše údaje hierarchicky a presne odhaliť trendy.


Vylepšenia štýlovania grafov

Pozdvihnite vizualizáciu svojich údajov vďaka týmto zaujímavým vylepšeniam, ktoré sú v súlade so súčasnými celosvetovými trendmi v oblasti dizajnu. Vychutnajte si úplne novú predvolenú paletu farieb, podmanivé efekty gradientu plošných grafov, štylizované značky pre rozptylové, čiarové, plošné a sieťové grafy, bodkované mriežkové čiary a prehľadné zobrazenie s odstránením čiary osi Y .




Zmena predvolenej zostavy pre jeden metrický stĺpec

Predtým, keď ste vygenerovali graf pre jeden súhrnný alebo číselný stĺpec vysadený na osi X alebo Y, bol graf koláčový alebo stĺpcový s úhrnným rozsahom/počtom. Teraz je zmenený na jednoduchý stĺpcový graf.




IBM Informix - Live Connect

Zoho Analytics teraz podporuje živé pripojenie pre databázu IBM Informix. Živé pripojenie umožňuje analýzu údajov v reálnom čase, pretože akékoľvek zmeny v zdroji sa okamžite prejavia.




Synonymá údajov v Ask Zia

Už sa nemusíte snažiť zapamätať si konkrétne názvy dátových polí alebo sa obávať presnej terminológie - Ask Zia teraz rozumie vášmu zámeru a načíta požadované údaje. Pomocou funkcie Data Synonyms (Synonymá údajov) môžete teraz pri kladení otázok používať synonymá alebo alternatívne termíny, čo ešte viac uľahčuje získavanie potrebných informácií z vašich údajov.




Integrácia ChatGPT

S radosťou oznamujeme, že integrácia ChatGPT je teraz prístupná vo všetkých dátových centrách. Pomocou integrácie ChatGPT môžete vyhľadávať a pristupovať k verejným dátovým súborom priamo v aplikácii Zoho Analytics bez prepínania kariet, dostávať pomoc so vzorcami a dotazmi SQL a získavať návrhy synoným názvov stĺpcov v rámci aplikácie Zoho Analytics.




Nové typy oznámení v aplikácii Zoho Analytics - Dashboards

Zavádzame tri nové typy oznámení, aby sme zlepšili vaše skúsenosti s aplikáciou Zoho Analytics - Dashboards:
  • Integračné akcie : Dostávajte upozornenia o stave integrácie údajov vo vašich pracovných priestoroch.
  • Manage User Actions (Akcie správy používateľov ): Buďte informovaní o akciách správy používateľov a kontroly prístupu.
  • Account Actions (Akcie účtu ): Buďte informovaní o kritických činnostiach týkajúcich sa vášho účtu Zoho Analytics.

Vydanie nových rozhraní API

S potešením vás informujeme, že sme zaviedli nové rozhrania API, ktorých cieľom je obohatiť vaše skúsenosti s rozhraním API aplikácie Zoho Analytics 2.0.

    • Related Articles

    • Zoho Analytics: Aktualizácie produktov - november 2023

      Dobrý deň, partneri, s radosťou vám oznamujeme niekoľko kľúčových aktualizácií, ktoré tento mesiac zlepšia skúsenosti vašich zákazníkov s BI. Tu je prehľad nových funkcií. Pokročilá analýza pre Jotform Pokročilá analýza pre Jotform vám umožňuje ...
    • Zoho Analytics: Aktualizácie produktu – apríl 2023

      Sme nadšení, že môžeme oznámiť novú sadu funkcií, ktoré rozšíria BI a analytické skúsenosti zákazníkov. Nájdite si chvíľku, vyskúšajte ich a podeľte sa s nami o svoj názor. Nové konektory podnikových aplikácií S potešením oznamujeme vydanie dvoch ...
    • Zoho Analytics: Nové funkcie zavedené v decembri 2023

      Pokročilá analýza pre Typeform Zoho Analytics vám poskytuje sofistikované možnosti reportovania a analýzy údajov, ktoré zhromažďujete pomocou Typeform. Služba Zoho Analytics poskytuje komplexné informácie, ktoré vám umožňujú analyzovať odpovede na ...
    • Zoho Learn | Aktualizácie produktov | 1. štvrťrok 2023

      Sme nadšení, že môžeme oznámiť rad nových funkcií a vylepšení, ktoré sme vydali od januára 2023. Čítajte ďalej a objavte najnovšie aktualizácie Zoho Learn. Prepojte články s lekciami Zoho Learn teraz ponúka integráciu medzi vašimi manuálmi a kurzami. ...
    • Zoho Analytics: Nové funkcie

      Prispôsobenie CSS bielym štítkom Zvýšte vizuálnu príťažlivosť svojho produktu s bielou značkou a zosúlaďte ho so svojou značkou pomocou funkcie prispôsobenia CSS. Tento najnovší prírastok do nástroja Zoho Analytics vám umožňuje prispôsobiť text, ...