Zaujíma vás, ako vytvárať a upravovať dokumenty DOCX bez MS Word? Vyskúšajte úplne novú desktopovú aplikáciu Writer!

Zaujíma vás, ako vytvárať a upravovať dokumenty DOCX bez MS Word? Vyskúšajte úplne novú desktopovú aplikáciu Writer!

Ľahko vytvárajte a upravujte miestne dokumenty vrátane dokumentov MS Word bez registrácie alebo prihlásenia.

Tešíme sa, že môžeme zaviesť vylepšenú aplikáciu Writer pre počítače. Dopyt po skutočnej desktopovej aplikácii Writer, ktorá by používateľom umožnila vytvárať dokumenty a pracovať na nich bez závislosti od MS Word, neustále rastie. Preto sme sa pustili do práce na prepracovaní našej existujúcej aplikácie a sme radi, že sa môžeme podeliť o to, čo sme vytvorili!

Stiahnite si aplikáciu Zoho Writer Desktop

Najdôležitejšie stránky

1. Preskočte registráciu a pustite sa priamo do práce

Na inštaláciu desktopovej aplikácie Writer sa nemusíte registrovať ani prihlasovať, aby ste ju mohli používať. Stiahnite si ju, nainštalujte, spustite a používajte - je to také jednoduché. Hneď po nainštalovaní aplikácie môžete začať zobrazovať a upravovať dokumenty na svojom lokálnom počítači.

2. Pracujte na existujúcich miestnych dokumentoch MS Office

Zobrazujte a upravujte svoje existujúce dokumenty MS Office (DOCX) a okamžite ukladajte zmeny pomocou aplikácie Writer pre počítače. Stačí dvakrát kliknúť na súbor alebo použiť možnosť Otvoriť pomocou, čím sa vaše dokumenty otvoria v desktopovej aplikácii Writer a začnú sa upravovať. Táto aplikácia vás zbaví stresu z migrácie, importu a konverzie vašich existujúcich dokumentov DOCX.

3. Bezproblémové vytváranie, úprava a formátovanie obsahu

Prístup k rozsiahlemu radu nástrojov, ktoré sa už nachádzajú vo webovej aplikácii Writer, vrátane:

  • Nástroje na úpravu a formátovanie

  • Pokročilý návrhár rozvrhnutia

  • Tabuľky, obrázky a textové polia

  • Tvorca citácií a bibliografie

  • Pripravené šablóny dokumentov

  • Vyhľadávanie a nahrádzanie
    A ďalšie možnosti.

4. Prepracovaný dizajn pre lepšie používateľské prostredie

Aplikáciu sme úplne prepracovali, aby sme obohatili používateľský zážitok. Vďaka pridaniu zobrazenia s kartami, zobrazenia viacerých stránok a prístupu k lokálnym a cloudovým súborom v jednom okne sa práca s viacerými dokumentmi stala plynulejším a rýchlejším procesom.

Zobrazenie dokumentov s kartami

Bez námahy zobrazujte a pracujte s viacerými dokumentmi z jedného okna. Pomocou zobrazenia s kartami môžete rýchlo prepínať karty na zobrazenie rôznych dokumentov, odkazovať na ne a pracovať s nimi.

Zobrazenie viacerých strán

Zobrazte si viac strán dokumentu alebo získajte pohľad na celý dokument z vtáčej perspektívy pomocou viacstranového zobrazenia. Ľahko čítajte a upravujte viacstránkový dokument zväčšovaním alebo zmenšovaním, kým sa na obrazovke nezobrazí požadovaný počet strán.

Zobrazujte, upravujte a spravujte miestne a cloudové dokumenty z jedného panela

Zobrazte všetky dokumenty na miestnom disku a v cloude v jednom okne. Dokumenty v cloude môžete otvárať, upravovať a spravovať (zdieľať, premenovávať, odstraňovať, nastavovať offline prístup atď.) aj z aplikácie na pracovnej ploche.

5. Kopírovanie dokumentov do cloudu

Hoci dokumenty ľahko vytvárate a ukladáte lokálne, môžete ich tiež odoslať do cloudu, aby ste k nim mali prístup odkiaľkoľvek a z akéhokoľvek zariadenia pomocou aplikácie. Momentálne je podporovaný iba Zoho Cloud. Ostatné cloudové služby budú podporované v budúcich verziách.

6. Okamžité zdieľanie a spolupráca v reálnom čase

Chcete zdieľať dokument so svojím tímom na účely spolupráce a spätnej väzby? Môžete to urobiť jednoducho z aplikácie pre počítače. Stačí sa prihlásiť do svojho účtu Zoho na karte Zoho Cloud a poslať požadované dokumenty do cloudu, aby ste ich mohli zdieľať alebo na nich spolupracovať v reálnom čase.

7. Podporuje viac ako 40 jazykov

Používateľské rozhranie našej desktopovej aplikácie podporuje viac ako 40 jazykov. Pohybujte sa v aplikácii vo svojom preferovanom jazyku a sústreďte sa len na to, čo je skutočne dôležité - na svoj obsah. Kliknutím sem zobrazíte zoznam podporovaných jazykov.

8. Ďalšie užitočné možnosti

Môžete jednoducho zobraziť vlastnosti dokumentu (verziu, úroveň prístupu a stav zverejnenia, ako aj počet strán, slov a znakov), navigačný panel dokumentu, zobrazenie webu a stránky, navigačný panel dokumentu a ďalšie informácie.

Nainštalujte si desktopovú aplikáciu Writer, vyskúšajte si ju a podeľte sa o svoje pripomienky a návrhy na zlepšenie. V súčasnosti má desktopová aplikácia v porovnaní s webovou aplikáciou len obmedzený súbor funkcií. Rozdiel medzi oboma aplikáciami odstránime v nasledujúcich vydaniach.

Vyskúšajte novú aplikáciu pre počítače a vytvárajte obsah odkiaľkoľvek, bez prerušenia a bez obáv o internetové pripojenie. Radi si vypočujeme vaše skúsenosti a získame spätnú väzbu.

Podeľte sa o ne v komentároch alebo nám napíšte nasupport@zohowriter.com. Pomôže nám to vylepšiť desktopovú aplikáciu Writer predtým, ako ju predstavíme svetu.

Šťastné písanie!