WorkDrive: Zvýšená produktivita. Zlepšená použiteľnosť

WorkDrive: Zvýšená produktivita. Zlepšená použiteľnosť

Produktivita

Vyššie limity odosielania a bezproblémové odosielanie súborov pomocou služby WorkDrive

Rozlúčte sa s obavami o veľkosť súborov, problémami so sieťou alebo prerušeniami počas procesu nahrávania. S novými možnosťami nahrávania súborov vo forme kusov v službe WorkDrive sme zmenili spôsob nahrávania súborov.

WorkDrive teraz rozdeľuje veľké súbory na menšie segmenty alebo časti a odosiela ich jednotlivo. Toto vylepšenie umožňuje bezproblémové nahrávanie väčších súborov a obnovenie nahrávania po prerušení aj v náročných internetových podmienkach.

Zvýšili sme aj limit pre odosielanie súborov na neuveriteľných 250 GB! Používatelia edície Business teraz môžu bez problémov odosielať tieto obrovské projektové súbory bez akýchkoľvek ťažkostí.

Tu je stručný prehľad limitov na odosielanie súborov v závislosti od vášho plánu WorkDrive:
  • Starter Edition:Nahrávanie jednotlivých súborov s veľkosťou do 10 GB
  • Verzia Team: Odosielanie jednotlivých súborov s veľkosťou až 50 GB
  • Verzia Business: Odosielanie jednotlivých súborov s veľkosťou až 250 GB
  • Zoho One Bundle (WorkDrive): Odosielanie jednotlivých súborov s veľkosťou až 250 GB
  • Zoho Workplace Bundle (WorkDrive): Odosielanie jednotlivých súborov s veľkosťou do 10 GB

Zvýšte svoju produktivitu s našou generatívnou integráciou umelej inteligencie

Ste pripravení na zvýšenie úrovne komunikácie a spolupráce v rámci svojho tímu a zároveň na vytváranie výnimočného obsahu? Integrácia Zia AI + WorkDriveje tu, aby to dokázala!

Či už vyvíjate nové nápady, hľadáte študijné materiály alebo sa ponárate do výskumu, môžete bez námahy generovať potrebné informácie v aplikácii WorkDrive.




  • Uvoľnite svoju kreativitu so Zia AI
    Zia AI vám pomáha vytvárať obsah a obrázky v rámci platformy WorkDrive. Či už pracujete na príspevku na blogu, článku, príspevku na sociálnych sieťach alebo prezentácii, Zia dokáže zvýšiť kvalitu a efektívnosť vášho procesu tvorby obsahu.

  • Spolupracujte s návrhmi komentárov na báze AI
    V pracovnom prostredí založenom na spolupráci je efektívna komunikácia kľúčová. Umelá inteligencia Zia ponúka návrhy v reálnom čase na vylepšenie vašich komentárov, ktoré vám umožnia preformulovať, skrátiť a interpunkčne upraviť, aby boli zrozumiteľné a profesionálne.

  • Obrázky obalov pre zvukové a video súbory generované umelou inteligenciou
    Prispôsobte si predvolené, systémom generované titulné obrázky pomocou obrázkov generovaných umelou inteligenciou, aby presnejšie reprezentovali vaše audio a video súbory.

Vytváranie alebo nahrávanie úryvkov kódu v aplikácii WorkDrive



Uložte úryvky kódu zadaním programového kódu alebo jeho skopírovaním a vložením z externého zdroja. Úryvky kódu môžete tiež nahrať a uložiť priamo v rámci platformy WorkDrive. Uložené úryvky kódu potom môžete bez námahy zdieľať s členmi tímu alebo spolupracovníkmi.

Poznámka:Funkcia automatickej detekcie kódu v aplikácii WorkDrive identifikuje programovací jazyk na základe zadaného kódu. Jazyk však môžete vybrať aj ručne zo zoznamu dostupných možností.

Čo bude nasledovať: V súčasnosti pracujeme na funkcii komentovania úryvkov kódu na základe riadkov, ktorá vám umožní komentovať a spolupracovať na ktoromkoľvek konkrétnom riadku vášho programového kódu.


Kontinuita

Webové háčiky v aplikácii WorkDrive: Upozornenia v reálnom čase na zvýšenie produktivity a bezpečnosti

Webhooks vám poskytuje oznámenia v reálnom čase o udalostiach týkajúcich sa súborov, priečinkov, tímových priečinkov a tímov priamo v externej aplikácii (vami zadaná adresa URL) hneď, ako sa vo WorkDrive vyskytnú spúšťacie udalosti. Uľahčujú výmenu informácií v reálnom čase automatickým doručovaním oznámení z jednej aplikácie do ostatných.

Poznámka:Táto funkcia je k dispozícii len v programe WorkDrive Business Plan.

(i) Nastavenie webhookov v aplikácii WorkDrive sa vykonáva pomocou vlastných aplikácií. Ako správca alebo superadministrátor tímu WorkDrive môžete vytvoriť vlastnú aplikáciu z konzoly správcu a nakonfigurovať v nej príslušné webhooky.

Tu je video, v ktorom je opísaný proces nastavenia webhooku. Vždy, keď sa z priečinka tímu v službe WorkDrive odstráni súbor, tento konkrétny webhook automaticky upozorní používateľov prostredníctvom aplikácie Cliq.



Tu je niekoľko spôsobov, ako môžete webhooky aplikácie WorkDrive využiť naplno:
  • Zjednodušiť monitorovanie súborov
    Nakonfigurujte webový háčik na rýchle doručovanie oznámení vždy, keď je súbor nahraný, upravený alebo odstránený z konkrétneho umiestnenia v službe WorkDrive.

  • Zlepšite spoluprácu
    Webové háčiky vás môžu okamžite upozorniť na úpravy zdieľaných dokumentov, nové komentáre a iné zmeny vykonané spolupracovníkmi.

  • Kontrola prístupu k súborom na zvýšenie bezpečnosti
    Webhooks možno použiť na monitorovanie prístupu používateľov a ich oprávnení v reálnom čase. Webhook môžete napríklad nakonfigurovať tak, aby vás okamžite upozornil vždy, keď sa zmení rola používateľa alebo jeho prístupové oprávnenia v rámci WorkDrive. Vďaka tomu môžete okamžite prijať opatrenia na zabránenie neoprávnenému prístupu k súborom a priečinkom.

Dodržiavanie predpisov

Nedávne certifikácie

Služba Zoho WorkDrive je teraz certifikovaná,
  • ISO 9001 - Systém manažérstva kvality (QMS):Táto medzinárodná norma potvrdzuje našu schopnosť dôsledne poskytovať kvalitné produkty a služby, ktoré spĺňajú požiadavky zákazníkov a právnych predpisov.

  • ISO 22301 - Systém riadenia kontinuity činností (BCMS):Táto medzinárodná norma je navrhnutá tak, aby pomáhala organizáciám predchádzať neočakávaným a rušivým incidentom, pripravovať sa na ne, reagovať na ne a zotavovať sa z nich.

Funkcia uchovávania údajov je teraz k dispozícii vo všetkých platených plánoch

Funkcia uchovávania údajov je teraz povolená pre plány Starter a Team.Predtým bola táto funkcia dostupná výlučne v pláne WorkDrive Business.



Používateľské skúsenosti

Vychutnajte si službu WorkDrive v preferovanom indickom jazyku

Bohatá jazyková rozmanitosť Indie je teraz plne prispôsobená službe WorkDrive. Bez ohľadu na to, z ktorého regiónu pochádzate alebo akým jazykom hovoríte, služba WorkDrive je tu na to, aby umožnila vašu spoluprácu a správu dokumentov.

Rozšírili sme našu jazykovú podporu o všetkých 22 oficiálnych indických jazykov. To znamená, že teraz môžete pristupovať k službe WorkDrive a komunikovať s ňou v preferovanom indickom jazyku, čo vám prinesie pohodlnejšie a používateľsky prívetivejšie prostredie.


Rozšírené funkcie v aplikácii WorkDrive Snap

Aby sme obohatili vaše skúsenosti s nahrávaním, zaviedli sme v aplikácii WorkDrive Snap niekoľko vylepšení. Vylepšili sme používateľské rozhranie a zdokonalili funkcie nahrávania obrazovky a videa.
  • Bežné vylepšenia: Užívajte si flexibilitu stlmenia a vypnutia mikrofónu, ako aj zapínanie a vypínanie kamery počas nahrávania obrazoviek alebo videí.

  • Vylepšenia nahrávania videa:Prevezmite kontrolu nad nahrávaním videa pomocou nových možností maximalizácie a minimalizácie. Rozlíšenie videa si teraz môžete nastaviť podľa svojich preferencií a vybrať si z 1080p, 720p (predvolené) a 480p.

  • Vylepšenia nahrávania obrazovky:Používateľom, ktorí nahrávajú celú obrazovku z prehliadača Chrome, sme poskytli možnosť obrazu v obraze (PIP).

Vylepšené funkcie vyhľadávania

Pozdvihnite zážitok z vyhľadávania na novú úroveň! Naše najnovšie vylepšenia pomáhajú vytvoriť plynulejšie používateľské prostredie:
  • Uložené vyhľadávanie:Teraz máte možnosť uložiť často používané a opakované vyhľadávania spolu s použitými filtrami, vďaka čomu je proces generovania budúcich výsledkov vyhľadávania bezproblémový.

  • Zoznamy posledného vyhľadávania: Vaše posledné vyhľadávania máte teraz na dosah ruky v rámci používateľského rozhrania vyhľadávania. Získajte k nim rýchly prístup a nájdite potrebné informácie.

  • Zjednodušené vyhľadávanie:V zobrazeniach Vložený priečinok a Externé zdieľanie sme zaviedli špeciálny vyhľadávací panel, takže používatelia môžu v týchto zobrazeniach rýchlo nájsť súbory a získať k nim prístup. Okrem toho sme povolili možnosti rýchleho vyhľadávania, ktoré používateľom pomôžu nájsť súbory v ich priečinku My Folder (Môj priečinok), Team Folder (Tímový priečinok), Org Folder (Priečinok orgánu) a v akomkoľvek inom konkrétnom podpriečinku.

  • Zvýraznenie kľúčových slov: Vyhľadávané výrazy sú teraz zvýraznené v používateľskom rozhraní s návrhmi vyhľadávania a na stránke s výpisom vyhľadaných súborov, čo zabezpečuje lepšiu viditeľnosť a jednoduchšie používanie.

  • Vyhľadávanie v mobilných aplikáciách:
    • Vylepšili sme funkciu vyhľadávania v mobilných aplikáciách WorkDrive zavedením možností vyhľadávania na úrovni nadradeného priečinka aj na úrovni podpriečinka.
    • Na urýchlenie vyhľadávania požadovaných súborov a priečinkov boli pridané viaceré možnosti filtrovania.

Vylepšenia náhľadu videa a zvuku

Vylepšili sme náhľady videa a zvuku pridaním možností vyhľadávania dopredu (Shift+šipka doprava) a vyhľadávania dozadu (Shift+šipka doľava). Zaviedli sme aj možnosti skratiek pre stlmenie/odstránenie zvuku (M), vstup/výstup z režimu celej obrazovky (F) a prehrávanie/pozastavenie obsahu (medzerník).

Okrem toho sme zaviedli podporu obrazu v obraze (PIP) pre videosúbory.

Ďalšie opravy a vylepšenia používateľského rozhrania a používateľského prostredia

  • Vylepšenia integrácie aplikácie Zoho Mail + WorkDrive:Zaviedli sme možnosť Pripojiť ako kópiu prenatívne súbory aplikácie Zoho (Writer, Sheet a Show). Spolupracovníci teraz môžu v aplikácii Zoho Mail prezerať a sťahovať zdieľané natívne súbory Zoho.

  • Stránkovanie v stromovej navigácii:Stránkovanie v stromovej navigácii uľahčuje zobrazenie a prístup ku všetkým priečinkom a podpriečinkom v rámci používateľského rozhrania stromovej navigácie.

  • Funkcia rýchleho prístupu: Nakarty Posledné súbory a Obľúbenésme pridali tlačidlo [+ NOVÉ], ktorévám umožní bez námahy vytvárať, odosielať alebo importovať súbory priamo z týchto kariet.
    • Related Articles

    • Novinka vo WorkDrive: Predstavujeme WorkDrive Snap

      Zvážte toto: Váš tím pracuje na viacerých miestach a školenia zamestnancov sú neoddeliteľnou súčasťou étosu vašej spoločnosti. Začlenenie každého nového člena však môže zaťažiť kritické zdroje – najmä ak školíte členov v rôznych časových pásmach. ...
    • Zoho Sites: Nový rozmer tvorby webových stránok

      Zoho Sites je ideálnym riešením pre rôzne podniky vrátane podnikateľov, profesionálov a začínajúcich podnikov. Ak chcete začať pracovať online a rozšíriť svoje pôsobenie na trhu,plán Zoho Sites Starter vám na to poskytne potrebné nástroje. Stredne ...
    • Aktualizácie a vylepšenia databázy znalostí: Obnovenie prehľadu článkov a zjednodušené klonovanie

      Ahoj všetci, Dúfam, žesa máte dobre! Články v znalostnej databázemôžuposkytnúť množstvo informácií o širokej škále témapomôcť čitateľom nájsť riešenia ich problémov.Pretojeznalostná databáza jednou znajobľúbenejších samoobslužných platforiem. ...
    • Zoho CRM: Dynamické filtre pre vyhľadávacie polia

      sme nadšení, že sa môžeme podeliť o naše najnovšie doplnky k vyhľadávacím filtrom: zavedenie dynamických kritérií filtrov. Predstavte si tento scenár, keď manažér predaja dokončuje zložitú transakciu a potrebuje zapojiť odborníka na danú problematiku ...
    • Rozšírené možnosti zachytávania údajov s vylepšenými tabuľkovými časťami

      S radosťou vám oznamujeme aktualizáciu aplikácie Zoho Recruit, ktorá prináša ešte väčšiu flexibilitu a prispôsobenie vášho náborového procesu. S pridaním 10 nových typov polí do tabuľkových sekcií máte teraz možnosť vylepšiť svoje tabuľkové sekcie, ...