WorkDrive teraz spravuje ukladanie súborov pre nové registrácie CRM

WorkDrive teraz spravuje ukladanie súborov pre nové registrácie CRM



Ahojte všetci!

Zoho predstavilo priamu integráciu Zoho CRM s WorkDrive! Toto spustenie spája dve výkonné platformy a zjednodušuje správu súborov v rámci vášho CRM. Odteraz budú mať noví používatelia CRM vo všetkých dátových centrách k dispozícii WorkDrive ako primárny nástroj na ukladanie súborov.

Čo je teda v tejto verzii nové? Po prvé, teraz môžete prepojiť svoju organizáciu CRM s existujúcim alebo novo vytvoreným účtom WorkDrive. Po prepojení bude integrácia prebiehať bez problémov prostredníctvom karty Dokumenty, ktorú doteraz podporovala aplikácia Zoho Docs. Odtiaľ sa všetky prílohy nahrané do záznamu CRM automaticky roztriedia do vopred definovaných priečinkov v časti Moje priečinky vlastníka záznamu v službe WorkDrive.

Poďme sa ponoriť do toho, ako to môžu noví používatelia rýchlo nastaviť!

Sprievodca rýchlym nastavením

Konfigurácia tejto integrácie je jednorazový proces pri nastavení nového účtu CRM. Ak ešte nemáte účet WorkDrive, nemusíte sa obávať - bude pre vás vytvorený a okamžite prepojený.

Pre tých, ktorí už účet WorkDrive majú, sa zobrazí vyskakovacie okno, ktoré vás navedie, aby ste ho buď prepojili, alebo vytvorili nový.

Pozoruhodné je, že keď je konto WorkDrive prepojené s vaším CRM, nebudete ho môcť zrušiť. Pred pokračovaním sa teda uistite o svojom rozhodnutí.


Máte dve možnosti:
  • Pripojiť existujúce konto WorkDrive.
  • Vytvoriť nové konto WorkDrive.



V tejto aktualizovanej verzii majú používatelia prístup k dvom kľúčovým typom priečinkov: Moje priečinky a Tímové priečinky.

Moje priečinky na prezeranie príloh
Vždy, keď pridáte prílohy k záznamu CRM, automaticky sa umiestnia do preddefinovaných priečinkov v časti Moje priečinky. Tieto priečinky sú usporiadané do prehľadnej štruktúry (Aplikácie > Zoho CRM > Názov modulu > Názov záznamu > Prílohy). Viditeľné budú len prílohy prepojené so záznamami, ktoré vlastníte, a hoci si ich môžete prezerať, ich úprava alebo vymazanie v aplikácii WorkDrive alebo CRM nie je možné.
Existuje však niekoľko obmedzení:

  1. Externé zdieľanie príloh nie je k dispozícii prostredníctvom služby WorkDrive ani karty Dokumenty.
  1. Ostatné osoby s prístupom k zdieľanému záznamu môžu síce zobraziť jeho prílohy na stránke záznamu, ale nebudú ich môcť vidieť na karte Dokumenty alebo v službe WorkDrive.
  2. Prílohy z poznámok alebo e-mailov sa nebudú automaticky ukladať do týchto zložiek.
Tímové priečinky na spoluprácu


Sekcia Tímové priečinky ponúka úplné možnosti spolupráce. V rámci karty Dokumenty môžete vytvárať nové tímové priečinky alebo prepojiť existujúce priečinky z pripojeného účtu WorkDrive.



Súbor môžete zdieľať s niekým mimo vašej organizácie vytvorením externého prepojenia na zdieľanie na karte Dokumenty.



Činnosti vykonávané rôznymi používateľmi v tímovej zložke možno sledovať aj v rámci CRM.



Funkcie súvisiace s administrátorom WorkDrive, ako napríklad konzola administrátora, sú prístupné len zo strany WorkDrive. Môžete kliknúť na tlačidlo Otvoriť WorkDrive a rýchlo tam prejsť.



Stručne povedané, karta Dokumenty bude teraz fungovať ako okno do vášho účtu WorkDrive!
Ak máte bezplatný plán Essentials, nebudete mať prístup k tímovým zložkám zo strany WorkDrive.
Ako funguje prístup na kartu Dokumenty?
Správcovia CRM môžu regulovať prístup k tejto karte pomocou oprávnenia Dokumenty v profile.


Prístup k jednotlivým tímovým priečinkom možno riadiť priradením používateľov CRM, skupín a rolí konkrétnym rolám priečinkov.




Dostupné akcie pre používateľov CRM sa budú líšiť v závislosti od pridelených rolí tímových priečinkov. Zoznam akcií zodpovedajúcich jednotlivým rolám nájdete na nasledujúcom obrázku




Používatelia, ktorí nie sú používateľmi CRM, môžu mať prístup k rovnakému tímovému priečinku zo strany WorkDrive.


Náklady a ukladanie

Pri vytváraní nového účtu WorkDrive je predvolene nastavený bezplatný plán Essentials, ktorý ponúka 5 GB organizačného úložiska a 1 GB na používateľa. Ten je k dispozícii pre všetky edície systému Zoho CRM. Pre platené účty WorkDrive platia limity úložiska pre všetky integrované aplikácie a vždy môžete upgradovať, aby ste získali viac priestoru. Ďalšie úložisko si môžete zakúpiť prostredníctvom stránky Úložisko súborov v systéme CRM.

Dávajte pozor na súbory, ktoré nie sú súčasťou úložiska, ako sú šablóny a určité typy súborov nahrané prostredníctvom špecifických polí, pretože sa čoskoro započítajú do celkového úložiska. Aj úložisko používané v iných aplikáciách Zoho sa bude združovať, čím získate jeden spoločný limit úložiska bez akýchkoľvek limitov pre jednotlivé aplikácie.

Čo bude nasledovať?
Vzhľadom na zložitosť migrácie veľkého množstva údajov sa táto aktualizácia rozšíri na existujúcich používateľov CRM v priebehu nasledujúcich mesiacov.
Ďalšie podrobnosti získate na adrese pfc-group.com.


    • Related Articles

    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • WorkDrive: Zvýšená produktivita. Zlepšená použiteľnosť

      Produktivita Vyššie limity odosielania a bezproblémové odosielanie súborov pomocou služby WorkDrive Rozlúčte sa s obavami o veľkosť súborov, problémami so sieťou alebo prerušeniami počas procesu nahrávania. S novými možnosťami nahrávania súborov vo ...
    • Zoho CRM: Nové aktualizácie pre bezproblémovú správu chýb v sprievodcoch CRM

      Dobrý deň, zákazníci, Sme radi, že môžeme predstaviť niektoré vylepšenia našich sprievodcov, ktoré zabezpečia plynulejšie a intuitívnejšie používanie, zameriavajú sa hlavne na pomoc pri riešení chýb, s ktorými sa stretávate pri vytváraní sprievodcov, ...
    • Predstavenie poľa Hlasový záznam v module hovorov

      Vážení všetci , Sme tu s menšou, no užitočnou aktualizáciou týkajúcou sa modulu hovorov. Ako možno viete, modul Hovory v Zoho CRM vám umožňuje spravovať všetky typy hovorov vo vašej organizácii – odchádzajúce, prichádzajúce a zmeškané. Môžete tiež ...