Predstavujeme Zoho Practice: najnovšiu inováciu v balíku Zoho Finance Suite, starostlivo vytvorenú pre moderné účtovné firmy. Zoho Practice, ktorý sa začína predávať 15. novembra, je viac než len softvér - je to komplexné riešenie na správu praxe, ktoré je navrhnuté tak, aby zdokonaľovalo zložité pracovné postupy účtovníka. S aplikáciou Zoho Practice získajú účtovníci bezkonkurenčnú efektivitu pri riadení svojej praxe vďaka bezproblémovému prístupu k účtovným transakciám a peňažným tokom klientov prostredníctvom integrácie s aplikáciou Zoho Books, k údajom o výdavkoch a výplatných páskach prostredníctvom aplikácie Zoho Expense a integrácii s mzdovou agendou Zoho.

Spolu s touto dostupnosťou údajov poskytuje aplikácia Zoho Practice účtovníkom aj upozornenia na dodržiavanie daňových predpisov, prehľad o financiách klientov, prehľady účtovných kníh pokrývajúce detekciu anomálií a nezrovnalostí v transakciách, centralizované zapojenie klientov, usporiadanú správu úloh, bezpečnú dokumentáciu atď, všetko s ohľadom na rast ich firmy a poskytovanie špičkových služieb.

Dnes bez Zoho Practice používa účtovník na správu účtovných kníh a denníkov svojich klientov, výdavkov, výplatných termínov a ďalších finančných údajov viacero aplikácií a prihlasovacích údajov. Teraz sa s platformou Zoho Practice stane jediným zdrojom pravdy pre všetky ich audity a účtovné služby.

Kto je cieľovou skupinou?
CPA, autorizovaní účtovníci a účtovníci na celom svete budú mať prospech z tohto softvéru na správu praxe.

Cenová stratégia
Po spustení Zoho Practice môžu účtovníci a účtovníčky, ktorí využívajú niektorý z produktov balíka Zoho Finance, najmä Zoho Books, Zoho Expense a Zoho Payroll, získať prístup k službe bezplatne. Cieľom tejto stratégie je zvýšiť penetráciu trhu. Ako budeme monitorovať mieru prijatia, plánujeme vo vhodnom čase vyvinúť špeciálnu cenovú štruktúru pre produkt.

Funkcie v skratke

1. Prehľady a prehľad kníh: Systém zefektívňuje rozhodovanie pomocou prehľadov riadených upozorneniami o finančných anomáliách, nezrovnalostiach v transakciách a aktivitách na účtoch. Účtovníci môžu bez námahy sledovať a riešiť duplicitné záznamy, odsúhlasovať transakcie a kontrolovať peňažné toky. Zjednodušuje tiež identifikáciu klientov s neuhradenými daňovými priznaniami.

2.Správa klientov: Zjednodušuje sa nástup klientov a existujúci klienti sa ľahko importujú, čo umožňuje správu komplexných záznamov o klientoch na jednotnej platforme.

3.Požiadavky klientov: Systém zefektívňuje komunikáciu s klientmi centralizovaním požiadaviek, uľahčením diskusií, zdieľaním dokumentov a konverziou dopytov na úlohy. Tvorí tiež dotazníky na preskúmanie knihy a využíva Zoho Sign na elektronické podpisovanie dokumentov.

4. Správa úloh: Platforma zefektívňuje každodennú správu úloh tým, že uľahčuje nastavenie a prideľovanie klientskych úloh, čo zahŕňa integráciu pripomienok. Okrem toho umožňuje vytváranie opakujúcich sa úloh pre klientov a ponúka šablóny pre pravidelné, neplánované úlohy.

5.Bezpečné ukladanie dokumentov: Účtovníci môžu zabezpečiť centralizáciu všetkých dokumentov týkajúcich sa klientov pre lepší prístup a zvýšenú bezpečnosť, čím podporujú bezpečnú spoluprácu na diaľku.

6. Časové výkazy a fakturácia: Každá fakturovateľná minúta je starostlivo zaznamenaná, čo zabezpečuje presnosť pri sledovaní práce prostredníctvom časových výkazov pre účtovanie klientom. Tieto vyúčtované poplatky sa potom bez problémov premietajú do príjmov firmy.

🚀 Plány spustenia: