Zoho Tables: Náš ľahko použiteľný softvér na správu práce

Zoho Tables: Náš ľahko použiteľný softvér na správu práce

Čo je to softvér na riadenie práce?

Na vysokej úrovni sú sľubné výsledky odrazom efektívneho riadenia práce. Na každodennej prevádzkovej úrovni však efektívne riadenie práce zahŕňa:

  • zefektívnené a automatizované procesy
  • kontextovú spoluprácu
  • štruktúrované a organizované pracovné údaje


Nástroj, ktorý vám to umožní, sa nazýva softvér na riadenie práce.

Aký je náš prístup k riadeniu práce?

V dnešnom digitálnom svete sú jadrom práce údaje. Z našich skúseností v softvérovom ekosystéme za viac ako dve desaťročia sme si uvedomili, že organizácie, ktoré dosahujú efektívnu správu údajov, majú výhodu oproti tým, ktoré ju nedosahujú.

Preto je správa údajov jadrom nášho prístupu k riadeniu práce do takej miery, že sme dokonca uvažovali o umiestnení aplikácie Zoho Tables ako jednoduchej, ale výkonnej online databázy - pretože vám dáva úplnú kontrolu nad tým, ako spravujete svoje údaje.

Takto sa pozeráme na správu práce:

Štruktúrovanie a organizovanie pracovných údajov
Predpokladajme napríklad, že ste kreatívny riaditeľ vo vašej organizácii. Musíte byť schopní jednoducho ukladať a organizovať všetky údaje, ktoré spravujete.

Zefektívnite a zautomatizujte pracovné postupy
Ďalší krok zahŕňa iniciovanie činností, ako je napríklad schvaľovanie návrhov a rozpočtov, ktoré sa spúšťajú na základe zmien vo vašich údajoch. Pomocou jednoduchej spúšťacej a akčnej logiky by ste mali byť schopní definovať a automatizovať pracovné postupy a zefektívniť svoje procesy.

Kontextová spolupráca
Najzjavnejší, ale najdôležitejší aspekt práce sme si nechali na koniec. Žiadny nástroj na svete nezachráni nefunkčný tím; intuitívny nástroj však musí umožňovať bezproblémovú spoluprácu pomocou správnych funkcií.

Nie sú všetky softvérové nástroje istým spôsobom nástroje na riadenie práce? V čom je Zoho Tables iný?

Áno, všetky softvérové nástroje sa do určitej miery zaoberajú uvedenými tromi aspektmi. Ak nahradíte osobu vo vyššie uvedenom príklade, jej požiadavky budú vyzerať výrazne odlišne. Hoci dnešný softvérový ekosystém ponúka množstvo nástrojov na riešenie problémov jednotlivých funkcií, stále sa stretávame s mnohými používateľmi, ktorí sa nachádzajú medzi medzerami existujúcich nástrojov.

Zoho Tables so svojím jednoduchým rozhraním v štýle tabuľkového procesora umožňuje každému používateľovi bez ohľadu na jeho technické znalosti vytvoriť si vlastné riešenie. Umožňuje efektívne zhromažďovať, organizovať a štruktúrovať údaje, vytvárať vzťahy medzi údajmi a automatizovať pracovné postupy.

Táto jednoduchosť v kombinácii s tým, ako vám Tables umožňuje úplnú kontrolu nad vašimi údajmi a pracovnými postupmi, je to, čo ho robí odlišným.

Kto je ideálnym používateľom aplikácie Zoho Tables?

Program Zoho Tables je určený pre vás, ak patríte do jednej z týchto troch kategórií:


Úroveň 1: Žiadna centralizovaná aplikácia
Nemáte centrálnu aplikáciu na správu práce. Údaje sú roztrúsené na viacerých miestach, čo sťažuje škálovanie pri raste vašich činností.

Úroveň 2: Používanie tabuľky
Možno sa spoliehate na tabuľky. Hoci je tabuľkový procesor fantastický nástroj, nie je špeciálne určený na správu práce. Môže byť náročný, ak hľadáte štruktúrovanejšie údaje a chcete vytvoriť pracovné postupy.

Úroveň 3: Nedostatočne využívate sofistikovaný softvér
Zistili ste, že využívate len zlomok možností sofistikovaných softvérových nástrojov, ale stále platíte prehnané ceny.

Či už patríte do prvých dvoch kategórií a hľadáte centralizovanú správu práce, alebo do tretej kategórie a chcete optimalizovať používanie softvéru, aplikácia Zoho Tables je navrhnutá tak, aby dokonale spĺňala vaše potreby.

A hoci si v aplikácii Zoho Tables môžete vytvoriť vlastné riešenia bez toho, aby ste napísali čo i len riadok kódu, máme pre vás aj rozsiahle šablóny, ktoré vám pomôžu rýchlo začať!

Najdôležitejšie funkcie aplikácie Zoho Tables

Rozdeľte prácu na úlohy a prideľte ich svojmu tímu

Kontextová spolupráca v reálnom čase



Ukladajte akékoľvek pracovné údaje, štruktúrujte ich a organizujte


Poznámka: Okrem viac ako 20 základných typov polí podporujeme aj ML polia, ako je analýza sentimentu a extrakcia kľúčových slov.


Pozrite sa na svoju prácu v úplne novom svetle



Vytvárajte inteligentné vzťahy medzi tabuľkami



Automatizujte svoje pracovné postupy v priebehu okamihu



Importovať údaje z viacerých zdrojov



Zostaňte produktívni - aj keď ste na cestách!


Ukážkové prípady použitia

Marketing: Používate Zoho Tables na správu marketingových operácií pre niekoľko kampaní. Predpoklady, ktoré získate z týchto kampaní, sa nachádzajú v systéme CRM. Keď importujete údaje o potenciálnych zákazníkoch do aplikácie Tables, získate nové informácie, napríklad "Leads vs. Deal value vs. Conversion", a vyhodnotíte výkonnosť jednotlivých kampaní.

Operácie: V aplikácii Zoho Tables spravujete objednávky a zásoby svojho podniku. Prepojenie týchto dvoch tabuliek vám pomôže automaticky aktualizovať zásoby pri zadávaní objednávok. Môžete tiež automatizovať opätovné objednávanie položiek vždy, keď položka klesne pod určitú hranicu.

Správa produktov : Svoje lístky na podporu spravujete pomocou špecializovanej aplikácie. Importovaním údajov podpory do Tabuľky môžete prepojiť požiadavky, spätnú väzbu a návrhy s príslušným modulom a vlastníkom funkcie. Táto analýza poskytuje prehľad o vašich najvyužívanejších funkciách, moduloch vyžadujúcich optimalizáciu a pomáha pri lepšom plánovaní plánu.

Aj keď ide o niekoľko základných príkladov, Zoho Tables sa bez problémov hodia do mnohých ďalších prípadov použitia bez ohľadu na vašu funkciu alebo odvetvie.