Spustenie aplikácie Zoho Marketing Automation 2.0

Spustenie aplikácie Zoho Marketing Automation 2.0

Vážení obchodníci,

Sradosťou vám oznamujeme uvedenieZoho Marketing Automation 2.0!Sme úprimne vďační komunite za podporu, povzbudenie a spätnú väzbu na tejto ceste.Mnohí členovia by sa radi dostali k tejto vzrušujúcej novej verzii aplikácie Zoho Marketing Automation, preto vám prinášame rozpis postupu pre všetkých našich používateľov.

Migrácia pre používateľov ZMA 1.0
Usilovne pracujeme na zabezpečení bezproblémového prechodu pre všetkých našich existujúcich používateľov. Aj keď chápeme, že naši najvernejší používatelia by sa najviac tešili na migráciu,proces migrácie pre existujúcich používateľov sa začne až v1. štvrťroku 2024. Tento časový harmonogram sme zvolili starostlivo a zámerne, aby sme mali dostatok času na plánovanie a aby vašim dovolenkovým kampaniam nehrozilo narušenie.

Medzitým vám prinášameukážku moderného softvéru marketingového power house!



Toto vydanie predstavuje významný míľnik na našej ceste k tomu, aby sme marketérom umožnili urobiť kroky k jednoduchému a sebavedomému dosahovaniu ich cieľov. Naša práca sa sústredila na významné vylepšenia týkajúce sa platformy na navrhovanie e-mailov,nástroja na plánovanie marketingu, vstupných stránok, funkcií sociálnych médií a analytiky a merania návratnosti investícií. Zoho Marketing Automation 2.0 je vybavená všetkým, čo marketér potrebuje na podporu rastu firmy.

Tu je niekoľko hlavných bodov programu Zoho Marketing Automation 2.0

  1. Cieľové stránky:Vďaka ZMA 2.0už nepotrebujete samostatný nástroj na tvorbu cieľových stránok. Môžete navrhovať, vyvíjať a publikovať nádherné vstupné stránky pomocou nášho ľahko použiteľného vizuálneho editora. Tvorca bez kódu pomáha marketérom vytvárať stránky na cestách a spravovať formuláre a leady, ktoré konvertujú.

  2. Automatizácia cesty zákazníka: Nastavte celý svoj marketing na režim autopilota pomocou jednoduchých pracovných postupov. Marketéri môžu ľahko vytvárať zložité, viackrokové pracovné postupy, ktoré im umožňujú automatizovať zložité marketingové procesy a zvyšovať efektivitu.

    Orchestrácia ciest

  3. Segmentačný engine: Vďaka viac ako 260 vypočítaným poliam sa segmentácia stala oveľa pokročilejšou. Údaje môžete rozdeliť a nakrájať, aby ste kalibrovali cielenejšiu kampaň a zaistili, že svoje úsilie zameriate na najsľubnejšie potenciálne zákazníkov.

  4. Viackanálové zapojenie: Integrujte e-mail, sociálne médiá, SMS, webové a offline kanály do svojich marketingových kampaní, aby sa vaše posolstvo dostalo k zákazníkom všade tam, kde sú najaktívnejší.

  5. Personalizované kampane: S aplikáciou ZMA 2.0 môžete prispôsobiť svoje správy na základe správania potenciálnych zákazníkov, ich preferencií a demografických údajov, aby ste im poskytli hyperpersonalizovaný zážitok, ktorý bude mať odozvu u vášho publika.

  6. Plánovač marketingu: Úplne nový plánovač pomôže marketingovým tímom plánovať, spolupracovať a organizovať svoje kampane z jedného miesta. Marketéri môžu spolupracovať s členmi svojho tímu, zdieľať osvedčené postupy a merať návratnosť investícií v porovnaní s nastaveným rozpočtom.

    Komplexný marketingový plánovač

  7. Analýza a podávanie správ: Všetky vaše marketingové metriky na stole. Teraz sú vaše mesačné marketingové prehľady hračkou, pretože máte prístup ku komplexným informáciám o každej kampani a zároveň vidíte celkový obraz. Využite aplikáciu Zoho Marketing Automation 2.0 na sledovanie výkonnosti, meranie návratnosti investícií a prijímanie rozhodnutí založených na údajoch na optimalizáciu marketingovej stratégie.

Aby stemali prehľad o smerovaní produktu, navštívte našu stránku Čo je nové.

Poznámka: Čoskoro oznámime webinár, na ktorom sa budete môcť zoznámiť s novou verziou Zoho Marketing Automation z prvej ruky. Na tomto webinári budú predstavené zaujímavé funkcie a vylepšenia, takže si budete môcť pozrieť, čo vás čaká. Odkaz na webinár bude zdieľaný vsekcii komentárov.

Snažíme sa,aby tento prechod bol pozitívnou a prospešnou skúsenosťou pre všetkých našich vážených používateľov. Ešteraz úprimne oceňujeme vašu neustálu podporu a trpezlivosť počas tohto vzrušujúceho prechodu.

Šťastný marketing!