Rozšírenie Zoho FSM pre Zoho CRM: Synergizujte svoje predajné a servisné tímy

Rozšírenie Zoho FSM pre Zoho CRM: Synergizujte svoje predajné a servisné tímy

Zoho FSM pre Zoho CRM je rozšírenie, ktoré zvyšuje užitočnosť Zoho FSM a Zoho CRM a umožňuje úzku spoluprácu predajných a servisných tímov. Je to ďalší významný doplnok k rozmanitému súboru funkcií, ktoré ponúka Zoho FSM. Čítajte ďalej a dozviete sa, prečo je rozšírenie Zoho FSM pre Zoho CRM nevyhnutným pomocníkom na zvýšenie spolupráce medzi predajnými a servisnými tímami a naštartovanie vášho podnikania.

Čo ponúka?
  1. V rámci systému Zoho CRM máte prístup ku všetkým informáciám o službách(požiadavkách,odhadoch apracovných objednávkach) poskytnutých kontaktom a účtom.
  2. Jednoduché vytváranieaktív Zoho FSM pre produkty Zoho CRM.
  3. Jednoducho prekonvertovať vaše Zoho CRMzákazky a predajné objednávky na Zoho FSMžiadosti,odhady alebopracovné objednávky.
  4. Vytvárajteponuky apredajné objednávky v systéme Zoho CRM pomocouúdajov Zoho FSM.
  5. Synchronizácia údajov medzi Zoho CRM a Zoho FSM umožnená prostredníctvom integrácie Zoho Books/Invoice.


Prístup k informáciám o službách poskytovaných kontaktom a účtom v rámci systému Zoho CRM

Zo záznamov účtov a kontaktov v systéme Zoho CRM môžetevytvárať požiadavky, odhady a pracovné objednávky pre Zoho FSM.



V rámci každého záznamu Účtu a Kontaktu v aplikácii Zoho CRM môžete zobraziť všetky Žiadosti, Odhady, Pracovné objednávky a Termíny služieb Zoho FSM, ktoré sú s nimi spojené.


Jednoduché vytváranie aktív Zoho FSM pre produkty Zoho CRM

Zo záznamu produktu v aplikácii Zoho CRM môžetevytvárať Zoho FSM Assets.



V rámci každého záznamu Produktu v aplikácii Zoho CRM môžete zobraziť všetky Aktíva Zoho FSM, ktoré sú s nimi spojené.


Jednoduchá konverzia obchodov a predajných objednávok na požiadavky, odhady alebo pracovné objednávky

Zo záznamu Predajnej objednávky v aplikácii Zoho CRM môžetevytvárať Aktíva Zoho FSM, Žiadosti, Odhady a Pracovné objednávky. V rámci každého záznamu o predajnej objednávke v aplikácii Zoho CRM môžete zobraziť všetky s ňou súvisiace Zoho FSM aktíva, žiadosti, odhady a pracovné objednávky.



V systéme Zoho CRM obsahuje Predajná objednávka okrem iného položky (produkty), ich množstvá a ceny na základe Objednávky. Obsahuje teda podrobnosti o produktoch, ktoré boli predané. Ak chcete pre niektorý z týchto predaných výrobkov poskytovať služby, môžete to jednoducho urobiť tak, že riadkové položky (výrobky) prevediete na Majetok FSM a potom pre tento majetok vytvoríte pracovné príkazy. Napríklad spoločnosť predáva klimatizácie a poskytuje záručné opravy a služby. Pomocou informácií v objednávke predaja možno vytvoriť majetok FSM pre predané klimatizácie a pracovné príkazy pre všetky služby, ktoré sa majú poskytnúť.

Zo záznamu o transakcii v systéme Zoho CRM môžetevytvárať Zoho FSM požiadavky, odhady a pracovné objednávky. V rámci každého záznamu o transakcii v systéme Zoho CRM môžete zobraziť všetky s ním súvisiace Zoho FSM požiadavky, odhady a pracovné objednávky.


Vytváranie transakcií a predajných objednávok v aplikácii Zoho CRM pomocou údajov Zoho FSM

Uzávierky a predajné objednávky v systéme Zoho CRM môžetevytvárať pomocou firiem a kontaktov v systéme Zoho FSM. Keď sú Spoločnosti a Kontakty v Zoho FSM synchronizované s Účtami a Kontakty v Zoho CRM, môžete ich použiť v záznamoch transakcií.


Synchronizácia údajov medzi Zoho CRM a Zoho FSM povolená prostredníctvom integrácie Zoho Books/Invoice

Synchronizujte Účty, Kontakty a Produkty v Zoho CRM s Firmami, Kontakty, resp. so Službami a dielmi v Zoho FSM. Toto sa dosiahne prostredníctvom Zoho Books/Invoice. Zákazníci tak nemusia poskytovať údaje opakovane, pretože systémy zaznamenávajú a zdieľajú informácie, čo znamená rýchlejšie riešenie problémov a väčšiu spokojnosť zákazníkov.

Podrobné informácie o rozšírení, spôsobe jeho inštalácie, prípadoch použitia atď. nájdete na odkazoch nižšie:
    • Related Articles

    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Predstavujeme Zoho Service Plus : jednotná platforma pre služby zákazníkom - skorý prístup pre partnerov

      Sradosťou oznamujeme skorý prístup k Zoho Service Plus, jednotnej platforme, ktorá spája všetky naše aplikácie pre služby zákazníkom do jednej platformy. Program skorého prístupu je exkluzívny len pre partnerov. So službou Service Plus môžete ...
    • ChatGPT pre Zoho Cliq

      S radosťou vám oznamujeme, že sme&nbspvydali nové rozšírenie pre Zoho Cliq, ktoré si podľa nás zamilujete - ChatGPT! Toto rozšírenie využíva silu architektúry GPT-3.5 a GPT-3, aby vám poskytlo okamžité odpovede na vaše otázky a pomohlo vám dokončiť ...
    • Asistent ChatGPT pre Zoho Writer

      Získajte okamžitú pomoc pri písaní od ChatGPT v aplikácii Zoho Writer. ChatGPT (jazykový model AI vyvinutý spoločnosťou OpenAI) môže byť cenným nástrojom pre autorov, ktorí chcú zlepšiť svoje písacie schopnosti a zefektívniť proces písania. Kľúčové ...