Rozšírené možnosti zachytávania údajov s vylepšenými tabuľkovými časťami

Rozšírené možnosti zachytávania údajov s vylepšenými tabuľkovými časťami

S radosťou vám oznamujeme aktualizáciu aplikácie Zoho Recruit, ktorá prináša ešte väčšiu flexibilitu a prispôsobenie vášho náborového procesu. S pridaním 10 nových typov polí do tabuľkových sekcií máte teraz možnosť vylepšiť svoje tabuľkové sekcie, ako napríklad  Údaje o skúsenostiach a ďalšie vlastné tabuľkové sekcie.

O čom je aktualizácia?

Rozšírili sme počet polí podporovaných pre tabuľkové skupiny, čím sme vám poskytli celý rad možností na efektívne zachytávanie a organizovanie údajov. Medzi novo zavedené typy polí patria Phone, Dátum-čas, Mena, Decimal, Percent, Dlhé celé číslo, URL, a , a , a border-box">Vyhľadávanie.

Aký prínos má táto zmena pre náborárov?

Rýchlejšia komunikácia


Pridanie emailu a  polia umožňujú bezproblémové ukladanie a prístup ku kontaktným informáciám v rámci tabuľkových častí. Napríklad počas hodnotiaceho procesu môžu mať uchádzači uvedené viaceré referencie týkajúce sa ich odborných skúseností. Na zachytenie a uloženie týchto informácií môžete použiť e-mailové a telefónne polia v rámci časti Podrobnosti o skúsenostiach. To vám umožní ľahko overiť a potvrdiť referencie, čím sa proces hodnotenia stane plynulejším.

Zvýšená presnosť údajov


Začlenením čísla, decimal, a decimal, a percent pole, môžete efektívnejšie zachytávať a analyzovať číselné údaje. Napríklad v položke Detaily o skúsenostiach môžete zaznamenávať konkrétne ukazovatele, ako sú príjmy, ktoré v spoločnosti priniesli, percento rastu spoločnosti, ku ktorému prispeli, alebo rozpočty projektov, čo vám umožní presne vyhodnotiť ich úspechy.

Komplexné riadenie času

Typ poľa date-time  umožňuje sledovať dôležité časovo citlivé informácie v tabuľkových častiach. Či už ide'o zaznamenanie dátumu skončenia platnosti certifikátov uchádzača'o, dátumy začiatku a konca jeho projektov alebo dátumy ukončenia školenia vo vlastných tabuľkových sekciách, môžete jednoducho sledovať a aktualizovať časové aspekty profilu uchádzača'o.

Zlepšenie organizácie údajov

The vyhľadávanie typ poľa uľahčuje lepšiu organizáciu a kategorizáciu informácií v rámci tabuľkových častí. Napríklad môžete uložiť ďalšie informácie o uchádzačovi do samostatného modulu a pridať ich ako vyhľadávacie údaje vo vlastnej tabuľkovej sekcii namiesto toho, aby ste stránku s podrobnými informáciami o uchádzačovi zahltili príliš veľkým množstvom informácií. Takto môžete sprístupniť informácie bez toho, aby ste stránku s podrobnosťami o kandidátovi zahltili novými poľami.

Richer contextual Insights


The   typ poľa umožňuje zahrnúť odkazy na webové stránky relevantné pre profil kandidáta. To môže byť nesmierne užitočné pri prezeraní portfólií, repozitárov GitHub, profilov LinkedIn alebo osobných webových stránok. Začlenením URL adries do Podrobností o skúsenostiach alebo vlastné tabuľkové časti, môžete získať hlbší prehľad o zručnostiach, úspechoch a profesionálnej online prítomnosti kandidáta.

Využitím týchto novo pridaných typov polí v tabuľkových sekciách programu Zoho Recruit môžete pozdvihnúť svoj proces prijímania zamestnancov na novú úroveň. Zlepšíte efektivitu, presnosť údajov a organizovanejší pracovný postup, čo povedie k informovanejším rozhodnutiam a úspešným náborom. Pozrite si naše pomocný článok o vytváraní tabuľkových sekcií, v ktorom nájdete ďalšie podrobnosti.