Projekty Zoho: Predstavujeme Projects 8.0 - zameranie na jednoduchosť používania a nové funkcie

Projekty Zoho: Predstavujeme Projects 8.0 - zameranie na jednoduchosť používania a nové funkcie

Na podporu toho zavádzame zobrazenie pracovného hárku - upraviteľný hárok pre všetky informácie o projekte. Vďaka jednoduchým úpravám a navigácii, kontextovým vylepšeniam používateľského rozhrania a rovnako výkonnej mobilnej aplikácii sľubujeme, že si toho veľa zamilujete!

1. Výkonné používateľské prostredie
Teraz môžete vytvárať celé projekty len cez klávesnicu! Všetky vaše zobrazenia zoznamu, ako sú projekty, míľniky, úlohy a problémy a ich príslušné stránky s podrobnosťami, sú navigovateľné prostredníctvom klávesnice.

Pomocou klávesov so šípkami môžete rýchlo prechádzať medzi riadkami a stĺpcami v hárku a pridávať alebo upravovať informácie o projekte bez toho, aby ste museli prejsť na každú podrobnú stránku. Projekty môžete tiež lepšie organizovať presunom čiastkových úloh medzi úlohami a úloh medzi zoznamami úloh a míľnikmi.




2. Gantt to, presne tam, kde to chcete mať
Táto verzia je predovšetkým o pohodlí a o tom, čo vám vyhovuje. Teraz môžete pristupovať k svojim Ganttovým diagramom priamo v zobrazení listu namiesto prechádzania do zostáv a tiež hromadne aktualizovať pracovné položky z Gantta.

Či už chcete spravovať miniprojekty, ktoré trvajú niekoľko týždňov, alebo veľké projekty, ktoré trvajú roky, Zoho Projects vám pomôže - zobrazte si Gantt v dňoch, týždňoch, mesiacoch alebo rokoch podľa časového plánu projektu.




3. Prispôsobenia po celú dobu

Vytvorte si vlastné polia priamo zo zobrazenia hárku, aby ste sa prispôsobili svojim jedinečným požiadavkám na projekt alebo prácu. Tieto polia môžete pridať pomocou ikony prispôsobenia umiestnenej v pravom hornom rohu obrazovky.



A čo viac - máte tiež prístup k viac ako 20 šablónam projektov špecifickým pre dané odvetvie, ktoré vám pomôžu plánovať projekty a rýchlejšie sa pustiť do práce. Takže či už pracujete v stavebníctve alebo v marketingu, máme pre vás pripravenú jednu alebo dve šablóny!




4. Automatizujte, ako sa vám páči

Rovnako ako vlastné polia, aj automatizácia je prenesená do zobrazenia hárku, takže už nemusíte prechádzať do nastavenia. Vytvorte pravidlá pracovného postupu pre projekty, úlohy alebo problémy priamo z hárku a umožnite svojim tímom odviesť zatiaľ najlepšiu prácu.




5. Kontextové vylepšenia používateľského rozhrania

Kanban - Inline editácia sa dostala aj do tabúľ Kanban, takže teraz môžete vykonávať zmeny informácií o projekte, hromadne aktualizovať pracovné položky alebo dokonca pridávať komentáre a prílohy priamo z tabule.



Kontextová ponuka - Kliknutím pravým tlačidlom myši na ľubovoľný modul, či už ide o zobrazenie listu, Ganttov diagram alebo Kanban, sa otvorí kontextová ponuka, z ktorej môžete rýchlo pristupovať k príslušným akciám, napríklad k farebnému koliesku pre úlohu na Ganttovom diagrame alebo k funkcii klonovaniapre úlohy na tabuli Kanban.




6. Konzistentné UX na všetkých platformách

Mobilná aplikácia - Vďaka tomu, že sa zobrazenie hárkov prenieslo aj do mobilných zariadení, môžete teraz využívať konzistentné používateľské prostredie na všetkých platformách. Okrem toho sme vylepšili aj zobrazenie časového rozvrhu, umožnili projektové panely a tímy pre mobilné zariadenia a pridali modul Kalendár pre Android.



A tým to nekončí! Existuje mnoho ďalších vylepšení, ktoré sme pridali, aby zapadali do našej témy známosti a pohodlia, ako je napríklad stránka s podrobnosťami projektu na webe aj v mobile podobná existujúcim stránkam s podrobnosťami úloh a problémov.
    • Related Articles

    • Zoho Analytics: Nové funkcie

      Prispôsobenie CSS bielym štítkom Zvýšte vizuálnu príťažlivosť svojho produktu s bielou značkou a zosúlaďte ho so svojou značkou pomocou funkcie prispôsobenia CSS. Tento najnovší prírastok do nástroja Zoho Analytics vám umožňuje prispôsobiť text, ...
    • Zoho CRM: Nové funkcie v nástroji na tvorbu vzorcov

      Reťazec vzorca CaseInsensitiveEqualsDescription : Príklad: Porovnáva dva reťazce bez ohľadu na veľkosť písmen : Príklad: CaseInsensitiveEquals('asdf', 'AsDf') vráti true Príklad. Predstavte si, že máte databázu s kontaktnými informáciami, v ktorej sa ...
    • Projekty Zoho: Predstavujeme najnovšiu verziu nástroja BugTracker

      Keď vývojári nájdu chybu, proces sa zastaví. Prestanú kódovať, prejdú do softvéru na sledovanie problémov a prechádzajú nekonečným množstvom okien. To, čo bolo ešte pred pár minútami bezproblémovým priebehom tvorby, sa zrazu stáva rutinnou ...
    • Zoho Analytics: Nové funkcie zavedené v decembri 2023

      Pokročilá analýza pre Typeform Zoho Analytics vám poskytuje sofistikované možnosti reportovania a analýzy údajov, ktoré zhromažďujete pomocou Typeform. Služba Zoho Analytics poskytuje komplexné informácie, ktoré vám umožňujú analyzovať odpovede na ...
    • Zoho Cliq: Predstavujeme Cliq 5.0: Riešenie s umelou inteligenciou pripravené na podnikanie

      V spoločnosti Zoho Cliq neustále pracujeme na zmene tímovej komunikácie a spolupráce, najmä v súvislosti s nárastom počtu vzdialených a hybridných tímov. Vždy sme na čele aktuálnych trendov a zabezpečujeme, aby Cliq spĺňal stále rastúci dopyt po ...