Prijmite budúcnosť písania poznámok s Poznámkovým blokom

Prijmite budúcnosť písania poznámok s Poznámkovým blokom

Snažíme sa o usporiadanosť, aby sme si zabezpečili bezproblémový deň, a preto'potrebujeme efektívnu aplikáciu na písanie poznámok, ako je Notebook.

Noteboard, riešenie kanbanovej tabule, obsahuje kumulatívny zoznam filtrovaných poznámkových kariet."

Noteboard, riešenie kanbanovej tabule, obsahuje kumulatívny zoznam filtrovaných poznámkových kariet. Vo vnútri nástenky Noteboard môžete mať toľko zoznamov, koľko potrebujete. Každý zoznam bude mať notekarty katalogizované podľa použitého filtra.

Noteboard posilní postavenie používateľov. Umožní používateľom nastaviť si vlastné možnosti filtrovania, poskytne zobrazenie zoznamu filtrovaných poznámok na jednom mieste, umožní vytváranie poznámok z toho istého okna a uľahčí zdieľanie celých skupín.

Noteboard in Notebook spôsobí revolúciu v organizácii našich osobných aj pracovných poznámok. Poznámkový blok bol vždy nápomocný pri dosahovaní dvoch hlavných cieľov organizovania: prehľadnosti a prístupnosti. S Poznámkovým blokom vám pomôžeme zažiť tento druh organizácie naplno.

Snažíte sa zobraziť všetky poznámky, ktoré ste vytvorili počas služobnej cesty? Jednoducho načítajte rôzne typy poznámok, ktoré boli vytvorené na služobnej ceste a uložené pod rôznymi poznámkovými blokmi, len použitím filtra dátumu v poznámkovom bloku.

Pripravte si svoje zoznamy pomocou vylepšených filtrov Noteboard'

Použitie značiek a kategorizácia poznámkových lístkov v rámci zoznamov: 0px; font-size: 17px; font-stretch: inherit; line-height: 29px; vertical-align: baseline; font-variant-ligatures: none; color: rgb(0, 0, 0)"> Poznámkový blok je krásna aplikácia na zapisovanie poznámok a vďaka exkluzívnej funkcii poznámkového bloku vám pomôže efektívne monitorovať vaše projekty.

S poznámkovým blokom v poznámkovom bloku môžete bez námahy načítať všetky poznámkové karty na obrazovke ich filtrovaním a usporiadaním. Je to všetko, čo budete potrebovať, aby ste mali prehľad o riadení svojho dňa - v práci aj doma.

Noteboard je úžasná funkcia, pokiaľ ide o organizovanie. Teraz je integrovaný so Zoho CRM s exkluzívnym CRM Noteboard. Už čoskoro si vyskúšate výkonnosť nástenky Noteboard's ostatnými aplikáciami Zoho.