Pridanie hovorov ako kanála v službe Voice of the Customer

Pridanie hovorov ako kanála v službe Voice of the Customer

Vážení, 


Uplynul takmer rok, odkedy sme otvorili riešenie Zoho CRM'Voice of the Customer pre predbežný prístup. Sme vám vďační za prijatie a podporu, ktorú nám prejavujete v súvislosti s jeho prijatím a spätnou väzbou. Od veľkého vydania k nemu vyvíjame ďalšie funkcie zamerané na zákazníkov: najnovšou z nich je Hlasová analýza predpovedí. Nápovedné dokumenty nájdete tu: Hlas zákazníka.

 hovor ako zdroj.

Volania ako zdroj

 existujúce zdroje: Zoho Desk, Zoho Survey a e-maily. 


  1. Prístrojové panely, ktoré zobrazujú poznatky z existujúcich zdrojov, budú teraz prenášať aj poznatky z volaní. Rozšíri sa tak rozsah pochopenia názorov a spätnej väzby vašich zákazníkov' na vašu firmu.  
    Prístrojové panely, ktoré budú obsahovať poznatky o hovoroch, sú:

    Analýza nálad na základe odpovedí vám poskytuje informácie o spoločných náladách pozorovaných v reakciách vašich zákazníkov v rôznych médiách. Nasledujúce grafy v tomto ovládacom paneli zobrazujú poznatky aj z hovorov pre väčšiu presnosť analýzy sentimentov v odpovediach. Ak sa chcete dozvedieť viac o tomto ovládacom paneli, kliknite na zde.
  • Tabuľkové zobrazenie všetkých kľúčových slov: Na nasledujúcom obrázku sú v tabuľke uvedené kľúčové slová, ktoré vaši zákazníci používajú v rôznych médiách, a ich pocity. Ako môžete vidieť, "Efektívne", s pozitívnou konotáciou, je kľúčové slovo na najvyššom mieste s najvyšším použitím vo všetkých dostupných médiách. Zároveň môžete vidieť, že ďalšie kľúčové slovo s negatívnym podtónom, "Pomalosť", sa tiež používa v rôznych médiách. Keďže hovory sú teraz pridaným kanálom, vyplýva z toho závažnosť týchto kľúčových slov' nálad.

  • Sentiment vs medium: Graf sentiment vs medium je jednoduchý stĺpcový diagram porovnávajúci rôzne sentimenty vyjadrené v rôznych kanáloch. Môžete zistiť, ktorá spätná väzba z ktorého média má väčšiu intenzitu. Z nasledujúceho obrázka napríklad vyplýva, že zákazníci sú pozitívnejšie naladení prostredníctvom hovorov ako v e-mailoch. To znamená, že v prípade kritickej situácie, napríklad eskalácie, sú hovory najlepším spôsobom oslovenia zákazníkov a vysvetľuje, že verbálna komunikácia jeden na jedného pomáha vyriešiť nápravu.

           
Analýza konkurencie ukazuje realitu vnímania vašich zákazníkov'. Pomôže vám prispôsobiť priaznivé riešenie na oslovenie vašich potenciálnych zákazníkov a zákazníkov a získať obchod. Nasledujúci graf zobrazuje použité kľúčové slová v súvislosti s konkurenciou a základné pocity z rôznych médií vrátane hovorov. Ďalšie informácie o analýze konkurencie získate kliknutím na tu.

Všetky kľúčové slová súvisiace s tabuľkovým zobrazením zmienky o konkurencii:
Ponuka služieb je u niektorých konkurentov hodnotená pozitívne. Existujú o nich konzistentné zmienky v rôznych kanáloch vrátane hovorov.

2. Špecializovaný prístrojový panel pre analýzu hovorov: Hovor medzi vašou firmou a zákazníkom obsahuje cenné subjektívne údaje, ako sú jeho očakávania, záujmy, nálady, problémy a ďalšie. Tento špecializovaný panel analýzy hovorov zobrazí dva grafy, ktoré porovnávajú často používané kľúčové slová vašich agentov a vašich zákazníkov, prostredníctvom ktorých môžete rýchlo nahliadnuť do toho, o čom sa vo vašej firme diskutuje.

Poznajme viac!

Dashboard analýzy hovorov

Dashboard analýzy hovorov sa zaoberá výlučne korešpondenciou hovorov vo vašej organizácii. Zobrazuje nasledujúce grafy:
  • Často používané kľúčové slová agentmi
  • Často vyslovované kľúčové slová zákazníkmi 
Poznámky: Ďalšie poznatky založené na volaniach sú vo vývoji a dozviete sa o nich v najbližších dňoch.


S využitím najnovších funkcií prepisu hovorov vám spoločnosť Zia uľahčí prepis vašich nahraných hovorov do textu. Pomocou jednoduchej analýzy textu bude Zia schopná identifikovať, kto je zákazník a kto agent, a zoskupiť 30 najdôležitejších kľúčových slov, ktoré používajú vaši agenti aj zákazníci. 



Poznámky:
     predvolený zdroj/kanál  pre tento panel a nemôžete ho zmeniť. 
  • Tento prístrojový panel je k dispozícii len pre  a Kontakty moduly.
  • Aby ste mohli používať tento ovládací panel, musíte mať zapnuté nasledujúce zariadenia:

Správa analytického panelu hovorov:

  1. Konfigurácia prístrojovej dosky
    • Vyberte, pre ktorý modul sa má zobrazovať analýza hovorov.
    • Vyberte požadovaný typ údajov
    • Vyberte časový rámec
    • Vyberte zoskupenie
    • Zadajte preferencie kľúčových slov

  2. Zmeniť poradie grafov

  3. Zmeniť preferencie sentimentu pre jednotlivé grafy

Dostupnosť: Vylepšenie bude dostupné pre používateľov, ktorí sa prihlásili do programu včasného prístupu v EÚ, USA a IN DC. 

 
    • Related Articles

    • Predstavenie poľa Hlasový záznam v module hovorov

      Vážení všetci , Sme tu s menšou, no užitočnou aktualizáciou týkajúcou sa modulu hovorov. Ako možno viete, modul Hovory v Zoho CRM vám umožňuje spravovať všetky typy hovorov vo vašej organizácii – odchádzajúce, prichádzajúce a zmeškané. Môžete tiež ...
    • Okamžité zasielanie správ v službe Zoho Desk | Aktualizácie funkcií | Jún'23

      Zmeny v oceňovaní konverzácií v aplikácii WhatsApp . S účinnosťou od 1. júna budú poplatky za konverzácie iniciované podnikmi založené na nasledujúcich kategóriách šablón: Užitočnosť, Overovanie, Marketing a Služby. Odteraz sa konverzácie iniciované ...
    • Aktualizácia okamžitých správ v službe Zoho Desk | Nová integrácia | Nov '23

      Pridávame ďalšie spôsoby, ako zostať v kontakte so zákazníkmi! Ahoj partneri, Posledných niekoľko mesiacov sme pracovali na mnohých vylepšeniach a s radosťou vám oznamujeme očakávanú integráciu so službou Facebook Messenger! Poďme sa hneď vrhnúť na ...
    • Analytické nové funkcie spustené v júli 2023

      Pokročilá analýza pre LiveAgent S radosťou vám oznamujeme konektor Advanced Analytics pre LiveAgent. Umožňuje vám skúmať a identifikovať úzke miesta v rámci procesu podpory, prijímať opatrenia na riešenie opakujúcich sa problémov a optimalizovať ...
    • Podformuláre je teraz možné označiť ako požadované

      Milí všetci, Dúfam, že sa máte dobre! Prišli sme s upozornením na dôležité vylepšenie pre Subforms. Poďme na to! Začlenenie podformulára do rozloženia záznamu je skvelý spôsob, ako uložiť doplnkové informácie o zázname. Či už ide o zoznam produktov ...