Predstavujeme Zoho Service Plus : jednotná platforma pre služby zákazníkom - skorý prístup pre partnerov

Predstavujeme Zoho Service Plus : jednotná platforma pre služby zákazníkom - skorý prístup pre partnerov

Sradosťou oznamujeme skorý prístup k Zoho Service Plus, jednotnej platforme, ktorá spája všetky naše aplikácie pre služby zákazníkom do jednej platformy. Program skorého prístupu je exkluzívny len pre partnerov. So službou Service Plus môžete spravovať všetky aspekty interakcie so zákazníkmi z jedného miesta, vďaka čomu je poskytovanie výnimočných služieb zákazníkom jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka podpore, riadeniu projektov, inteligentnej automatizácii a poznatkom založeným na umelej inteligencii môžu podniky optimalizovať prideľovanie zdrojov, predvídať potreby servisu a aktívne riešiť potenciálne problémy, a to všetko z jedného centrálneho miesta. Či už ide o vybavovanie zákazníckych dotazov, organizovanie úloh servisu v teréne, správu zásob alebo optimalizáciu pracovných postupov, Zoho Service Plus ponúka nástroje a funkcie prispôsobené rôznorodým potrebám zákazníckeho servisu.

Prečo potrebujeme jednotnú platformu pre servisné operácie?

Vprostredí zákazníckych služieb je vždy potrebné mať rôzne súbory skúseností a nástrojov, aby sme splnili očakávania zákazníkov. V jadre našej iniciatívy spočíva uznanie tohto dôležitého aspektu, čo nás podnietilo k zavedeniu služby Service Plus. Naším cieľom je spojiť roztrieštenosť skúseností so službami zákazníkom ich zjednotením v rámci jednej komplexnej platformy. Service Plus vzniká ako riešenie, ktoré bezproblémovo zosúlaďuje potreby zákazníkov a realizačných tímov a stanovuje nové meradlo v oblasti dokonalosti služieb. Naším poslaním v rámci služby Service Plus nie je len zjednotiť skúsenosti, ale aj nanovo definovať trendy v oblasti služieb zákazníkom, čo umožní podnikom poskytovať výnimočné, ucelené a nadštandardné služby, ktoré prekonajú očakávania.

image (8).png

Aplikácie zahrnuté v službe Zoho Service Plus
  • Desk:Bezproblémovo zabudovaný do služby Service Plus a so svojím robustným súborom nástrojov a funkcií Desk zjednodušuje operácie zákazníckeho servisu a umožňuje agentom riešiť zložité problémy a zároveň uprednostňovať produktivitu. Systém ticketovania asistenčného pracoviska centralizuje prichádzajúce požiadavky, aby sa zjednodušilo sledovanie a rýchle riešenie problémov.

  • SalesIQ:Vďaka inteligentným chatbotom umožňuje SalesIQ v aplikácii Zoho Service Plus firmám nadväzovať hlbšie kontakty so zákazníkmi a zároveň spravovať potenciálnych zákazníkov a zefektívňovať komunikáciu. Chatbot poháňaný umelou inteligenciou umožňuje okamžitú odozvu a zabezpečuje nepretržitú podporu tým, že rieši bežné, často kladené otázky.

  • Assist: Ponúkajúc bezpečné a intuitívne riešenie vzdialenej podpory, Assist v Zoho Service Plus umožňuje servisným tímom bezpečný prístup a riešenie problémov so zariadeniami zákazníkov, či už ide o počítače, notebooky, mobilné zariadenia alebo servery, odkiaľkoľvek. Vďaka funkciám, ako je zdieľanie obrazovky, prenos súborov a bezobslužný prístup, zabezpečuje Assist rýchlu reakciu na problémy zákazníkov a minimalizuje prestoje.

  • Lens:Využívajúc vzdialenú asistenciu na báze rozšírenej reality, Lens v Zoho Service Plus umožňuje servisným tímom prekonať geografické bariéry a kontrolovať problémy zariadení na diaľku, od strojov až po servery, s bezkonkurenčnou presnosťou. Vďaka živému prenosu z kamery z telefónu používateľa na vzdialenom mieste poskytuje Lens vizuálnu diagnostiku v reálnom čase, čo umožňuje okamžité posúdenie problému bez potreby fyzickej prítomnosti.

  • Prieskum:Prieskum Zoho Survey , ktorýje zabudovaný do služby Service Plus, je nástrojom na pochopenie poznatkov a spokojnosti zákazníkov. Získajte cennú spätnú väzbu, pochopte preferencie zákazníkov a merajte úroveň ich spokojnosti. Vytvárajte prispôsobené prieskumy na zhromažďovanie spätnej väzby po interakciách so službami alebo na zisťovanie celkového nálady zákazníkov, určovanie oblastí na zlepšenie a identifikáciu silných stránok vašich ponúk.

  • Analytika: Vďaka výkonným nástrojom BI a reportovania umožňuje nástroj Analytics v aplikácii Zoho Service tímom poskytujúcim služby zákazníkom získať neoceniteľné poznatky z prevádzkových údajov, ktoré vrhajú svetlo na výkonnosť služieb a vzorce správania zákazníkov. Vďaka prispôsobiteľným ovládacím panelom, prediktívnej analýze a intuitívnym vizualizáciám umožňuje nástroj Analytics proaktívnu identifikáciu trendov v oblasti služieb, čím pomáha podnikom predvídať potreby zákazníkov a preventívne riešiť problémy.

  • Projekty: Projekty v aplikácii Zoho Service Plus umožňujú tímom služieb zákazníkom zefektívniť ich pracovné postupy, zlepšiť spoluprácu a zabezpečiť včasné poskytovanie služieb, ktoré ich zákazníci potrebujú. Projekty umožňujú servisným agentom, technikom a manažérom koordinovať svoje úsilie - od organizovania a sledovania úloh súvisiacich so službami až po uľahčenie efektívnej komunikácie medzi tímami.

Jednotná správa

Zoho Service Plus vám tiež umožňuje centralizovať servisné nástroje a tímy, ktoré ich používajú. Poskytuje jednotný panel administrátora na dohľad nad úlohami a oprávneniami členov tímu. Prístup k centralizovanému panelu nastavenia na konfiguráciu všetkých nástrojov zameraných na zákazníkov bez potreby spravovať nastavenie každého nástroja samostatne.

Unified-administration-1.png

Unified-administration-2.png

Cestovná mapa

Keďže chápeme úlohu riadenia služieb v teréne pri prevádzke služieb zákazníkom, bude Zoho FSM súčasťou služby Service Plus aj v našich nadchádzajúcich aktualizáciách. FSM v službe Zoho Service Plus pomôže riadiť úlohy v teréne, optimalizovať plánovanie a zabezpečiť rýchle poskytovanie služieb.

    • Related Articles

    • Zoho Billing: Ideálny fakturačný partner pre vašu rastúcu firmu

      S potešením vám predstavujeme Zoho Billing, komplexné fakturačné riešenie vytvorené na zefektívnenie fakturácie pre spoločnosti každej veľkosti. Zoho Billing je postavený na základoch riešenia Zoho Subscriptions a nahradí ho výrazným pokrokom v ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Zoho Cliq: Predstavujeme Cliq 5.0: Riešenie s umelou inteligenciou pripravené na podnikanie

      V spoločnosti Zoho Cliq neustále pracujeme na zmene tímovej komunikácie a spolupráce, najmä v súvislosti s nárastom počtu vzdialených a hybridných tímov. Vždy sme na čele aktuálnych trendov a zabezpečujeme, aby Cliq spĺňal stále rastúci dopyt po ...
    • Zoho Recruit: Inteligentné popisy pre inteligentnejšie náborové pohyby

      Efektivita, precíznosť a bezkonkurenčná produktivita sú piliermi úspešného podnikania, najmä v dynamickej oblasti náboru. Sme nadšení, že môžeme predstaviť prevratný nástroj, ktorý má nanovo definovať spôsob, akým vytvárate a optimalizujete popisy ...
    • ASAP SDK pre Zoho Desk | Aktualizácie funkcií | Jún '23

      S radosťou oznamujeme nové funkcie a vylepšenia súpravy ASAP SDK. Aby sme lepšie vyhoveli vašim potrebám, aktualizovali sme náš produkt s ohľadom na pohodlie. Ponorme sa a preskúmajme nové funkcie a vylepšenia, ktoré sme pre vás pripravili. Presná a ...