Predstavujeme farebné štítky v Zoho Recruit

Predstavujeme farebné štítky v Zoho Recruit



Pozor používatelia Zoho Recruit!

Sme nadšení, že môžeme oznámiť vydanie farebných značiek Zoho Recruit. Teraz môžete ľahko identifikovať a usporiadať informácie o nábore pomocou prispôsobiteľných značiek v rôznych farbách.



Farebné štítky sú užitočným nástrojom na organizáciu a kategorizáciu kandidátov, pracovných pozícií a iných záznamov v rámci systému. Tieto značky je možné prispôsobiť tak, aby vyhovovali špecifickým potrebám vašej organizácie, a možno ich použiť na zvýraznenie dôležitých informácií, sledovanie pokroku a uľahčenie vyhľadávania a filtrovania záznamov.

Ak chcete použiť túto funkciu, jednoducho prejdite na stránku s podrobnosťami o kandidátovi, práci alebo zázname kontaktu a vyhľadajte Značky pod sekciou Súvisiaci zoznam. Odtiaľ môžete vytvoriť novú značku alebo vybrať existujúcu značku a priradiť jej farbu, aby vynikla. Uvedené značky potom môžete použiť na filtrovanie zoznamov a vyhľadávaní, aby ste dosiahli efektívnejšie a presnejšie výsledky.

Dúfame, že táto nová funkcia vám pomôže zefektívniť váš pracovný postup a ešte viac zefektívniť a zefektívniť váš náborový proces.