Predstavujeme úplne novú konfiguráciu e-mailu v systéme Zoho CRM

Predstavujeme úplne novú konfiguráciu e-mailu v systéme Zoho CRM

Vážení,

S radosťou vám oznamujeme vydanie novej konfigurácie e-mailov v systéme Zoho CRM, ktorá obsahuje celý rad zaujímavých nových funkcií a vylepšení, ktoré zmenia spôsob správy e-mailov. Bez zbytočných rečí sa poďme v krátkosti pozrieť na najdôležitejšie vylepšenia a zaujímavosti. 

Nové funkcie a vylepšenia  

Moderná podpora overovania pre Microsoft Office365 a Outlook

Microsoft už nepodporuje svoju základnú metódu overovania. S naším najnovším vylepšením sme'zaviedli podporu moderného overovania, takže teraz môžete bezpečne a jednoducho integrovať svoje účty Office365 a Outlook so Zoho CRM bez potreby opakovaného prihlasovania.

Zálohovanie e-mailov pre používateľov IMAP

S touto novou konfiguráciou sme'zaviedli možnosť zálohovania pre používateľov IMAP. Upozorňujeme však, že táto funkcia je k dispozícii len pre používateľov, ktorí používajú integráciu IMAP s novou konfiguráciou e-mailu. Pre používateľov bez integrácie IMAP alebo so starým účtom IMAP táto funkcia nebude k dispozícii.

Podpora služby SalesInbox pre používateľov POP3

Pri integrácii e-mailového konta cez POP3 sa teraz automaticky vytvorí konto SalesInbox. Predtým museli používatelia POP3 integrovať svoje CRM konto so Zoho Mail, čím sa v CRM konte vytvoril modul E-mail. Vďaka tomuto novému vylepšeniu sa teraz budú e-maily synchronizovať so službou SalesInbox priamo, v dôsledku čoho bude karta E-mail odstránená zo systému CRM pre všetkých používateľov. Okrem toho môžete teraz počas samotného procesu integrácie importovať filtre. 

Pracovné postupy e-mailu pre používateľov POP3

Túto možnosť teraz rozširujeme aj na používateľov POP. Umožňuje vytvárať vlastné pracovné postupy pre prichádzajúce, odchádzajúce a prijaté e-maily, ktoré automatizujú a zefektívňujú aspekty správy e-mailov a zvyšujú vašu produktivitu.

Asociácia e-mailových obchodov

Táto funkcia sa teraz rozširuje na používateľov POP3. Umožňuje vám jednoducho sledovať a spravovať vaše obchody prostredníctvom priradenia konkrétnych e-mailov k jednotlivým obchodom. Môžete to urobiť dvoma spôsobmi:

  • Automaticky prepojiť e-maily kontaktu's obchodmi na základe vopred definovaného vzoru predpovede.
  • Ručne prepojiť e-maily kontaktu's obchodom.

Takto môžete jednoducho sledovať alebo uzavrieť dohodu s odlišnými prepojenými e-mailami, namiesto toho, aby ste mali všetky e-maily kontaktu'uvedené spolu.

Vylepšené používateľské rozhranie konfiguračnej stránky

Intuitívnejšie a používateľsky prívetivejšie sme aktualizovali používateľské rozhranie konfiguračnej stránky, aby ste mohli ľahšie konfigurovať nastavenia e-mailov.

Zia's možnosťami umelej inteligencie ponúka niekoľko praktických e-mailových riešení. Pomôže vám zachytiť dôležité informácie z e-mailov od zákazníkov, ako aj automaticky navrhnúť pútavé predmety na zvýšenie miery otvorenia e-mailov; alebo aj bez toho, aby ste museli čítať celú e-mailovú konverzáciu, môžete vďaka analýze Zia'určiť úmysel odosielateľa a emócie.

V súlade s funkciami inteligencie Zia pre e-maily sme pridali niekoľko vylepšení, ktoré budú k dispozícii len pre novú konfiguráciu e-mailov. Tu'je zoznam týchto funkcií:

To'je všetko k najnovším vylepšeniam. Dajte nám vedieť svoje názory a spätnú väzbu v komentároch nižšie!

 

Ďakujeme!

Nizamuddin Sohel SK

    • Related Articles

    • Predstavujeme úplne novú e-mailovú konfiguráciu Zoho CRM

      Vážený, S nadšením oznamujeme vydanie novej konfigurácie e-mailu Zoho CRM, ktorá obsahuje celý rad nových úžasných funkcií a vylepšení, ktoré zmenia spôsob, akým spravujete svoj e-mail. Bez ďalších okolkov sa stručne pozrime na najdôležitejšie ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Dôležité aktualizácie doručovania e-mailov v aplikácii Zoho CRM

      Vážení, S radosťou hovoríme o vylepšeniach, ktoré sa chystajú na zlepšenie doručiteľnosti e-mailov v systéme Zoho CRM'ako aj o systémoch, ktoré dnes máme na podporu e-mailovej komunikácie našich zákazníkov'. Ako možno viete, naše súčasné systémy ...
    • Vylepšenia pri vyhľadávaní a spájaní duplicitných záznamov v systéme CRM

      Ahojte, Tu'je rýchla aktualizácia o správe duplicitných záznamov v Zoho CRM. Odstránenie duplicitných záznamov je často rozdielom medzi čistým a usporiadaným systémom CRM a systémom, ktorý'brzdí každodennú prácu vašich používateľov. V systéme Zoho ...