Predstavujeme úplne novú e-mailovú konfiguráciu Zoho CRM

Predstavujeme úplne novú e-mailovú konfiguráciu Zoho CRM

Vážený,

S nadšením oznamujeme vydanie novej konfigurácie e-mailu Zoho CRM, ktorá obsahuje celý rad nových úžasných funkcií a vylepšení, ktoré zmenia spôsob, akým spravujete svoj e-mail. Bez ďalších okolkov sa stručne pozrime na najdôležitejšie vylepšenia a zvýraznenia.  

Nové funkcie a vylepšenia


Moderná podpora overovania pre Microsoft Office365 a Outlook

Spoločnosť Microsoft už nepodporuje ich základnú metódu overovania . S naším najnovším vylepšením sme zaviedli modernú podporu overovania, aby ste teraz mohli bezpečne a jednoducho integrovať svoje účty Office365 a Outlook so Zoho CRM bez nutnosti opakovaného prihlásenia.

Zálohovanie e-mailov pre používateľov protokolu IMAP

S touto novou konfiguráciou sme zaviedli možnosť zálohovania pre používateľov protokolu IMAP. Upozorňujeme však, že táto funkcia je dostupná len pre používateľov, ktorí používajú integráciu IMAP s novou konfiguráciou e-mailu. Pre používateľov bez integrácie IMAP alebo starého účtu IMAP nebude táto funkcia dostupná.

Podpora SalesInbox pre používateľov POP3

Integráciou vášho e-mailového účtu cez POP3 sa teraz automaticky vytvorí účet SalesInbox. Predtým museli používatelia POP3 integrovať svoj CRM účet so Zoho Mail, ktorý vytvoril e-mailový modul v CRM účte. Vďaka tomuto novému vylepšeniu sa teraz budú e-maily synchronizovať priamo s SalesInbox a v dôsledku toho bude karta E-mail odstránená z CRM pre všetkých používateľov. Okrem toho teraz môžete importovať filtre počas samotného procesu integrácie.  

E-mailové pracovné postupy pre používateľov POP3

Teraz rozširujeme túto možnosť na používateľov POP. Umožňuje vám vytvárať vlastné pracovné postupy pre prichádzajúce, odchádzajúce a prijaté e-maily, aby ste automatizovali a zefektívnili aspekty správy e-mailov a zlepšili svoju produktivitu.

Združenie e-mailových obchodov

Táto funkcia sa teraz rozširuje na používateľov POP3. Umožňuje vám jednoducho sledovať a spravovať svoje ponuky priradením konkrétnych e-mailov k jednotlivým obchodom. Môžete to urobiť dvoma spôsobmi:
  • Automaticky prepojte e-maily kontaktu s ponukami na základe vopred definovaného vzoru predpovedí.
  • Manuálne prepojte e-maily kontaktu s dohodou.
Týmto spôsobom môžete jednoducho nadviazať alebo uzavrieť obchod s rôznymi priradenými e-mailami, namiesto toho, aby ste mali všetky e-maily kontaktu uvedené spolu.

Rozšírené používateľské rozhranie konfiguračnej stránky

Aktualizovali sme používateľské rozhranie konfiguračnej stránky, aby bolo intuitívnejšie a užívateľsky prívetivejšie, aby ste si mohli jednoduchšie nakonfigurovať nastavenia e-mailu.

Teraz môžete zobraziť všetky svoje e-maily v súvisiacom zozname, čo uľahčuje správu vašich e-mailov. Upozorňujeme však, že táto funkcia nebude dostupná, ak je vo vašej organizácii aspoň jeden starý používateľ POP alebo aspoň jeden používateľ s integráciou Gmail API.

Zia za e-maily

Možnosti AI spoločnosti Zia ponúkajú niekoľko praktických e-mailových riešení. Môže vám pomôcť zachytiť dôležité informácie z e-mailov zákazníkov, ako aj automaticky navrhnúť pútavý predmet, aby ste zvýšili mieru otvorenia e-mailov; alebo dokonca bez toho, aby ste museli čítať celú e-mailovú konverzáciu, môžete určiť zámer a emócie odosielateľa vďaka analýze Zia.

V súlade s funkciami inteligencie Zia pre e-mail sme pridali niekoľko vylepšení, ktoré budú dostupné len pre novú konfiguráciu e-mailu . Tu je zoznam týchto funkcií:
  • Vlastný zámer
  • Následné upozornenia na negatívny sentiment
  • Extrakcia aktivity z panela oznámení Zia
  • Návrhy predmetu
  • Analýza emócií

    • Related Articles

    • Predstavujeme úplne novú konfiguráciu e-mailu v systéme Zoho CRM

      Vážení, S radosťou vám oznamujeme vydanie novej konfigurácie e-mailov v systéme Zoho CRM, ktorá obsahuje celý rad zaujímavých nových funkcií a vylepšení, ktoré zmenia spôsob správy e-mailov. Bez zbytočných rečí sa poďme v krátkosti pozrieť na ...
    • Notebook pre Zoho CRM

      Sme radi, že vám môžeme predstaviť Notebook pre Zoho CRM. S úplne pozoruhodným Zoho CRM a krásnym Zoho Notebookom si teraz môžete vychutnať bohaté funkcie vrátane rôznych formátov poznámok, možnosti spolupracovať s ostatnými používateľmi a upraveného ...
    • Oznámenie zmeny spôsobu výpočtu hodnôt null vo vzorcoch v Zoho CRM

      Ako všetci viete, pole vzorca je všestranné pole, ktoré vám umožňuje vykonávať rôzne výpočty, od jednoduchej matematiky cez zreťazenie až po porovnávanie hodnôt polí. Ak sa chcete dozvedieť viac o rôznych možnostiach polí vzorcov, prečítajte si Typy ...
    • Zoho CRM : Jednoduché overovanie zhody e-mailov

      Predstavujeme vám významné aktualizácie na zlepšenie procesov overovania a overovania e-mailov v systéme Zoho CRM a ďalších službách Zoho. Cieľom týchto zmien je posilniť bezpečnosť, zabezpečiť súlad s priemyselnými štandardmi a zlepšiť používateľský ...
    • Zoho CRM: Vylepšená správa odmietnutých e-mailov

      S radosťou vám oznamujeme vylepšenie nášho systému správy vrátených e-mailov, ktoré uľahčujespracovanie rôznych typov vrátených e-mailov a vykonávanie potrebných krokov. Chápeme, že správa vrátených e-mailov je kľúčovým aspektom udržiavania úspešnej ...